ben ni dedim...hepiniz abanınca cöndü kaldı....haa şortta kalsaydık aha durumu görüyonuz kuruş vemedi....her yer yıkıldı....velhasıl ne yapsak kazanamıyoruz....
KURBAN BAYRAMI geliyor.. Kurban Bayrami KUZU senligine davetlisiniz..
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
küfe mi ?EKaya Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhehehe
kufesini kapan kosuyor...
pala para mi saciyor... ?
yok yok bu resim daha iyi ahhaha...
"tren"

bana TUZ nan koş didilerdi abi...
13 saniye kala... tutundım SAPINDAN...PEGA_SUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterısrarlarına dayanamadım eksper abi
725 i kaçırdık ya la... FIÇIRLAR toplayvidi birden (PALA matriksi kesti, girdim çıktım )
gap üçün... 725 ten long emme çok deel... azda deel
virmedi daha... emme aktiften alacak gibiyim
geceye long
eksper abi... sen erken bindiydin, içerdesindir...
beni bi aldırırmısın içeri
Yorum
-
hehehEKaya Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteraz sovmekle cok sovmek... "arbitajdan" kazanctasin...
kar al yap ozaman. hehe
senin bakış açınla bakalım hocam. Sövme grafiğini 5,15, ve 30 dakikalık çizdiriyorum.
Bugünkü hareketinde shortken beş dakika başı sövdüm diyelim. longken ise onbeş dakika başı sövüyorum.
Dolayısı ile yarım saatlik küfür grafiklerinde alize olmaması için nyquiste göre longken onbeş dakkadan az biraz daha sık sövmem lazım. Yoksam longken küfür ettiğim anlaşılmayabilir. En az saatlik grafiklere bakmam lazım.
Amma velakin yarım saatliklerde shortken küfür ettiğim çok aşikar. Dolayısı ile aslında yarım saatlik grafiklerde son derece terbiyeli bir insanım.
Yorum
-
geçende söyledim muratcım... hata şumuratman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterşu aşağıdaki mantıksal hatayı bulalım.
şu an şortta olsaydım. ağır sövüyordum. longum. daha az sövüyorum.
söömesini bilmiyon...
sen yanıma gel hele, ben sana bi STAJ yaptıram... bak noluyor
Yorum
-
kOCA GÜN PİVOT ETRAFINDA DOLANIP 50 PUAN ÜSTÜNDE KAPANDIK. HTTP://pic.twitter.com/UzRVaFn
Grafik >> https://p.twimg.com/A19MmpNCUAAF0FT.png:largeMeşhur bir filozofa: - "Servet ayaklarınızın altında olduğu halde neden bu kadar fakirsiniz?" diye sorulduğunda: - "Ona ulaşmak için eğilmek lazım da ondan" demiş. :)
Yorum
-
töybe... töybeee...eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterzu haha ha ha ..... La kaldırın o resmi oradan....karnıma agrılar girdi....pega düşecen kafayı gözü dagıtacaksın......ne işin var lem orada....en öndeki ''asılan'' senmisin....
Yorum
-
kondüktöre söyledim birini camdan dışarı fırlatıp attı....1 kontrat sakal virdim emme...biraz tuzluya mal oldu....önden ikinci kompartumandayım...zıplarmısın hoplarmısın ben agnamam... camdan at kendini iceri rahat rahat gidek....aha yan koltuk boş...ha ha haPEGA_SUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterküfe mi ?
bana TUZ nan koş didilerdi abi...
13 saniye kala... tutundım SAPINDAN...
geceye long
eksper abi... sen erken bindiydin, içerdesindir...
beni bi aldırırmısın içeri
Yorum
-
bu beklenilen bi durumdu.... emme hem beklediğim adamlardan değil, hemde sayısı az...PEGA_SUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstervay babayn... senin PALA
eğer bugün varya... en az bi 15000 kontrat el değiştirmediyse varya
akşama çekeceen var PALA... çok sövecem
bu ney la

hiçbişiy yok yine...
topu ortada bırakıp gittiler yine
MERİL dünde kapanmıştı biraz sanırım... az sıkıntı olabilü bunda
TEB... bugün için iyi...
DÖYÇE... spotu satıp, longa devam... ediyor
Yorum
-
nası atam abi...eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkondüktöre söyledim birini camdan dışarı fırlatıp attı....1 kontrat sakal virdim emme...biraz tuzluya mal oldu....önden ikinci kompartumandayım...zıplarmısın hoplarmısın ben agnamam... camdan at kendini iceri rahat rahat gidek....aha yan koltuk boş...ha ha ha
bi elimnen SAPINI tutuyom...
ötekinde TUZ var zaten... uçam mı, nası edem ?
TUZU döküyüm mü ?
Yorum
-
PEGA_SUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbu beklenilen bi durumdu.... emme hem beklediğim adamlardan değil, hemde sayısı az...

hiçbişiy yok yine...
topu ortada bırakıp gittiler yine
MERİL dünde kapanmıştı biraz sanırım... az sıkıntı olabilü bunda
TEB... bugün için iyi...
DÖYÇE... spotu satıp, longa devam... ediyor
isle, merill teyze satmayaydi iyiydi ....ama fark etmez hala long baskinyatirim tavsiyesi degildir ...
Yorum
Yorum