Pariteyi aşağı veriyorlar dostlar..
KURBAN BAYRAMI geliyor.. Kurban Bayrami KUZU senligine davetlisiniz..
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
onu zaten icat edenin ben taaa....polat55 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterPariteyi aşağı veriyorlar dostlar..
pariteyi kaldırsalar, bu avrupalılarda dolar kullansa varya, dünyada sorun morun kalmaz,
küllük külistanlık oluruz
Yorum
-
parite 1 olsun ayni kapiya cikarPEGA_SUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteronu zaten icat edenin ben taaa....
pariteyi kaldırsalar, bu avrupalılarda dolar kullansa varya, dünyada sorun morun kalmaz,
küllük külistanlık oluruz

hem forex e neden sovuyorsun...
Isa yer yuzunden yururken bile vardi bu piyasa...
Yorum
-
14:00 USD MBA Morgage Başvuruları (Haftalık) -1.8%
15:30 USD New York İmalat İndeksi 7.0 7.4
15:30 USD Çekirdek CPI (Yıllık) 2.2% 2.2%
15:30 USD CPI (Aylık) 0.2% 0.0%
15:30 USD CPI (Yıllık) 1.5% 1.7%
15:30 USD Çekirdek CPI (Aylık) 0.2% 0.2%
16:00 USD TIC Net Uzun Vadeli İşlemler 63.0B 55.0B
16:00 USD Toplam Net Sermaye Akışı 101.70B
16:00 USD ABD Dış Alım, Hazine Bonoları 20.00B 45.90B
16:15 USD Kapasite Kullanım Oranı 79.2% 78.9%
16:15 USD Endüstriyel Üretim (Aylık) 0.5% 0.4%
17:00 USD NAHB Konut Piyasası İndeksi 35 35
17:30 USD Ham Petrol Envanterleri -3.729M
17:30 USD Benzin Stokları -1.801MŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
palacım ben hazırlandım seni bekliyom.hade bakem şöle bi uzun bar isterük.taka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterpala bassada az bi uzunlasam.

ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
polat55 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterPariteyi aşağı veriyorlar dostlar..zaten hareketleri iyice zıvanadan çıktığı içinEKaya Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterparite 1 olsun ayni kapiya cikar
hem forex e neden sovuyorsun...
Isa yer yuzunden yururken bile vardi bu piyasa...

DAX max ta pek iplemiyor....
'' giderse gitsin.... ta ebesinin yün eğirdiği hörekesine gadan...'' diyollar
Yorum
-
400 den salladım gitti.emme 250 bi daha isteruk yoksam malları gaptırmış olacam.hehehe.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
-
bende veri var diye... 425 ten verdim... 100 e yazıldım abitaka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster400 den salladım gitti.emme 250 bi daha isteruk yoksam malları gaptırmış olacam.hehehe.
ama el tetikte aktiften de alabilürüm heran
Yorum
-
ula pega pala en son 475 dekinide gaptı.cıplak galdım emme beni boşver karı gördümmü çakarım.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
-
arkadaşlar obo mobo bişiler diyip duruyo tv deki puştiler.boşverin siz para kazanın.gerisi yalan.heheŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
-
pala bugün cömert davranıyo altından biş çıkmasın.al-vere devam bakalım.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
-
ha şöyle kör talih... bide PEGA ya gül amk...PEGA_SUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbende veri var diye... 425 ten verdim... 100 e yazıldım abi
ama el tetikte aktiften de alabilürüm heran
tam yerine yazılmışıyım aaa.... eliin gözümü var gözü
Yorum
-
alo kule kalkış için izin istiyozBirilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
Yorum