en son long'daydı.Dün öğleden sonra haletmem gereken işlerim var diyordu muhtemelen onları hallediyordur,y da skenderin ifadesini almaya bizzat gitmiştir;)
KURBAN BAYRAMI geliyor.. Kurban Bayrami KUZU senligine davetlisiniz..
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
.hırs Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterArkadaslar eksper long mu sort mu bilen varmi
long ...yatirim tavsiyesi degildir ...
Yorum
-
hırs Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterArkadaslar eksper long mu sort mu bilen varmiBu kadar zorlucağına son 10 sayfayı okusaydın görürdün aslında. ;)hırs Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBilen yok mu yavvvvvvvvI'm gonna make him an offer he can't refuse!
Yazdıklarım asla kat'a zinhar yatırım tavsiyesi değildir.
Yorum
-
Zahmet edip dünkü yazıları okusanız bir fikir edinebilirdiniz.hırs Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBilen yok mu yavvvvvvvv
Bu yazınız topicin saygınlığına hiç yakışmamış
Yorum
-
yaa hırs piyasa ip üstünde millet zaten gergin pür dikakt izlemede...
birde sen çıkıosun walla bak eline sopayı alıp skenderin sinirini senden alıcaklar ona göre
İşlem hacmi ellere şenlik...
boşu boşuna gözlerimizi bozuyoruz ekran başında...
Fırtına öncesi sessizlik var gibi ama bulutlar karamı beyaz mı bakalım'' VOB Finansal Bir Kitle İmha Silahıdır '' Warren BUFFET
Yorum
-
google chrome kullanıyorsakta reload every yüklesek faydası olurmu acabafahrettin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterForumda sürekli yenile tuşuna veya f5 basmaktan usanananlar için mozilla kullanıyorsanız reload every eklentisini yuklerseniz otomatik olarak yeniliyor. Hangi sürede yenile yapmasını isterseniz ayarlayabiliyorsunuz veya otomatik yenileyi devre dışı bırakabiliyorsunuz.Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
Yorum
-
benim yazdığım mozilla için. Google chrome içinde şu adresi bi inceleyin görüntülüeren@ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergoogle chrome kullanıyorsakta reload every yüklesek faydası olurmu acaba
Yorum
-
selam dostlarküçük_k Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkuzuyu unutmayalım...3 kodum...ucun birini aldim....
kuzuuuuuuuuuuuuu kuzuların kuzusu..... sen şortan insen iskender yıkılacak aşağı... sanki daha direniyorsun...
81-82000 dahil direniyorum.....
ekip bayram ediyor haklılar edin bayramı yakışır....
ben ise çalı dibinde bekliyorum sıramı... ya mezbahaya götürecekler... yada düğüne....
son yazımda şortta beklediğimi yazmıştım... experin bu düşüş sahte dediği gibi bende bu çıkış sahte diyerek beklediğimi yazmıştım... pazar günü fener maçındaydım... erzurum güzel stat güzel.. hakem kötüydü... çıplak gözle görünen hakem kupayı aldı elimizden...
neyse cuma günkü şortların yarısını kapadım... düşse de çıksa da kapadığım şortları yeniden açacağım.. orta vade düşüş beklentim devam ediyor...
selamlar sevgiler saygılar...yazdıklarım kuzu melemesidir..dikkate alan kuzu gibi meler,,,
Yorum

Yorum