KURBAN BAYRAMI geliyor.. Kurban Bayrami KUZU senligine davetlisiniz..

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • PEGA_SUS
    Yasaklı
    • 21 Ağustos 2011
    • 2790

pasta yorumlayacağım dostlar

emme önce bilen bir arkadaşın şu konuda bana yazdımcı olması ilazım

şimdi şu işc nin takasında... seçtiğim tarihler böyle iken (3 ağustos--13 ağustos )

bu işlemler (T+2 yi çıkarsak ) 1 ağustos çarşamba ile 9 ağustos perşembe arasındaki işlemlerin değişimi midir ?

bu konuyu tam ve doğru şekilde bi açıklığa kavuşturursak

pasta yorumlarımız daha sağlıklı olacaktır...

eksper abi... bilir misin bu konuyu, yardımcı olabilir misin ?

Yorum

• VIX100
      Tecrübeli
      • 03 Kasım 2011
      • 1945

pega ben de amibroker dan işcnin grafiğine baktırıyordum,ne tesadüf) 5.50-5.56 geçmesi zor dediler,aşağı mı dönüyoruz acaba??
      oh pity pity,care'em all so pity,tear is the last thing,gymnastic

Yorum

• gurme
        pala
        • 26 Nisan 2009
        • 812

PEGA_SUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        pasta yorumlayacağım dostlar

emme önce bilen bir arkadaşın şu konuda bana yazdımcı olması ilazım

şimdi şu işc nin takasında... seçtiğim tarihler böyle iken (3 ağustos--13 ağustos )

bu işlemler (T+2 yi çıkarsak ) 1 ağustos çarşamba ile 9 ağustos perşembe arasındaki işlemlerin değişimi midir ?

eksper abi... bilir misin bu konuyu, yardımcı olabilir misin ?

1-11 arası değişim benim bildiğim
        BÜYÜK OLMANIN HAYALİ KURULURKEN ,KÜÇÜK OLMANIN İLK ADIMI ATILMIŞTIR...

Yorum

• manaw
          havacı
          • 28 Ekim 2011
          • 896

doğru pega. 1-9 ağustos.

yani ayın biri gün sonundan dokuzu gün sonuna kadar takastaki değişim..

Yorum

• PEGA_SUS
            Yasaklı
            • 21 Ağustos 2011
            • 2790

gurme Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            1-11 arası değişim benim bildiğim
            1 i tamam gibide abi... 11 hem cumartesi, hemde 9 gibi geliyor bana

yinede teşekkür ederim

bear_bull abi... bi gel hele.... şu işi bize bi anlat hele, gözüüüün yaanı yidiim

Yorum

• Bear_Bull
              Spread Trader
              • 09 Şubat 2009
              • 773

TAKASLAR 2 iş günü geçtikten sonra ekranlara yansıdığından
              bu gün yapılan işlem (ayın 13 ü 15 inde gösterilir)

bu sebeple, yapılan gerçekleşen işlemler, işlem yapılan tarihten sonra OK ile gösterilen tarihlerde ekranlarımızda görülebilmektedir.

Pastahane sahiplerimize yorumlarında başarılar.

birde Yabtksoran koyalım

tabi bu grafikte yapılan işlemlerin 2 gün gerisinden gelmektedir.

Atı alan Üsküdarı geçtikten sonra bu gün yapılan işlemlerde 2 gün sonra ayın 15 inde gözükeceklerdir.

Meşhur bir filozofa: - "Servet ayaklarınızın altında olduğu halde neden bu kadar fakirsiniz?" diye sorulduğunda: - "Ona ulaşmak için eğilmek lazım da ondan" demiş. :)

Yorum

• Bear_Bull
                Spread Trader
                • 09 Şubat 2009
                • 773

bear_bull abi... bi gel hele.... şu işi bize bi anlat hele, gözüüüün yaanı yidiim
                çatlama beyawwww gönderini alıntıladık cevap yazmaya uğraşıyorduk

sizin gibi ha deyince 3-5 gönderi yazamaıyoruz ki biz

hemde onlarca satır değil
                saece 2-3 satılık yazı yazmamıza rağmen

yukarıdaki son gönderimizn işinizi görmesi lazım

elimden geldiğince anlatmaya çalıştım.

adım HIDIR elimden gelen Budur.
                Meşhur bir filozofa: - "Servet ayaklarınızın altında olduğu halde neden bu kadar fakirsiniz?" diye sorulduğunda: - "Ona ulaşmak için eğilmek lazım da ondan" demiş. :)

Yorum

• gurme
                  pala
                  • 26 Nisan 2009
                  • 812

....................
                  BÜYÜK OLMANIN HAYALİ KURULURKEN ,KÜÇÜK OLMANIN İLK ADIMI ATILMIŞTIR...

Yorum

• PEGA_SUS
                    Yasaklı
                    • 21 Ağustos 2011
                    • 2790

Bear_Bull Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    çatlama beyawwww gönderini alıntıladık cevap yazmaya uğraşıyorduk
                    pardon abi

Yorum

• PEGA_SUS
                      Yasaklı
                      • 21 Ağustos 2011
                      • 2790

o zaman HALKB bankasında bi deneme yapalım

mesela 23 temmuz dip günü ile 16,5 a zıplayan 3 ağustos günü arasında kim ne yapmış ?

tarihleri DOĞRU girdim sanırım

gavur tooomları... 6,5 MİLYON LOT almış

pekiii... 16,7 leri zorlayıp tepelediği ve döndüğü 6 ağustostan bu yanna ne olmuş ?

amerikan ÇOCUĞU.... citi 1.100 bin...

alaman çocuğu... döyçe 1.300 bin satmış

yanlışımız var mı ?

yok heral

Yorum

• Bear_Bull
                        Spread Trader
                        • 09 Şubat 2009
                        • 773

(yarın ideal gün) (Allah (c.c) hepimizin kalbini temiz düşünenlerden eylesin)

Yorum

• manaw
                          havacı
                          • 28 Ekim 2011
                          • 896

Bear_bull hocam,

Yerli yabancı saklama oranları günlük veriliyor diye biliyorum ben.. Günlük derken, bir günün verileri ertesi gün sabah yayınlanıyor.. Aşağıda MKK linki var.. Oradan da kontrol edilebilir.. Aynı zamanda bugün sabah 7:02'de gelen 136 numaralı matriks haberine göre durum şöyle..

NOMINAL DEGER HISSE DEGERI NOMINAL DEGER HISSE DEGERI
                          TARIH UYRUK (TL) (TL) ORANI (%) ORANI (%)
                          --------- ------ -------------- -------------- ------------- ------------
                          10.08.2012 YERLI 21.240.663.763 63.544.857.556 54,15 36.28
                          10.08.2012 YABANCI 17.984.217.286 111.625.076.349 45,85 63.72
                          TOPLAM 39.224.881.050 175.169.933.905 100,00 100,00

https://www.mkk.com.tr/wps/portal/kyp/LoginAndRegister/!ut/p/b1/hc7LDoIwEAXQb_ELektbKctGw8sCYmqUbgwmhqA8NsbvFwhbYH aTOTdziSUFheNIJjzhkTuxXfmrq_Jb913ZjLvdPxx9zo0WFNLl QJToTGWGM4AOoBhAfExOyhccEvAHgNDER58G4FN-6WzYnMfCKGz9j4mtmv45VL0Ru_pMiw0wll0DSN0ZrNWdwCFQIX c1IHUgEKnwevFyxqAYScO-fZHWNr781NGbq90fwo1Sdg!!/

Bu bilginin ne kadar doğru olduğunu bilmiyorum ama sadece bu kümülatif değerler t+2 değildir diye bir aracı kurum müdürü söylemişti.. Ben de öyle kabullendim.. veriler de bir gün öncesinin olduğu için mantıklı geldi..

Siz de bir teyit eder misiniz hocam, doğruluğunu ya da yanlışlığını..

Yorum

• PEGA_SUS
                            Yasaklı
                            • 21 Ağustos 2011
                            • 2790

....

EFG... ALLAH seni bildiği gibi etsin.... bi dur arkadaşım ya

oturuyon oturuyon... ta gelip trendin sonunda işlem yapmaya kalkıyosun

20 mayıslarda da böyle ettin... taaa 76 dan düşerken seyrettin seyrettin... gelip 68-67 lerden 50.000 şort açmaya kalktın

yine aynı... 64 ten 78 e gelene dek 12000 puanda seyrettin.... geliyon 79-80 den bi long açıpdurun, bi şort açıpdurun... bi kapatıp duruyon

birilerine çanak tutuyon gibime geliyor...

merak etme burada seni takip eden yok... oranı buranı sallama

arkadaşlar pasta LONG için fena sayılmasa da... grafikler kötüleşti bu seferde

dün akşam yazdığım gibi... yarın son şans

ne yapıp edip kurtardılar kurtardılar.... kurtaramadılar daha zor çıkar bu gol

credit İN long devamı iyi gibi... TEB-SANKO az long iyi

DÖYÇE-HSBC ŞORT... buda longlar için iyi

çünkü bunların HEDGE olduğunu çözmüştük... demekki spotta biraz mal aldılr ki.... burada şort durumdalar

dow kaç gündür ipe un seriyor

evropa ve biz açıkkene eksiyi yapıyor... gece toparlıyor

hal diliyle şunu söylüyor EVROPA ya

''ben anlamam kardeşim...

borç sizin sorununuz... kendiniz çözün... benden medet beklemeyin...

kimi konuşturacaksanız konuşturun, toparlayın borsalarınızı... beni hiç ırgalamaz...''

diyor

günlük hacim 5-6 gündür... 100 milyonunda altına düştü... 80-90 larda geziyor hele böyün 67 milyonda kaldı

geçen haftaki bar 13094 ile 13215 arasında... 120 puanlık aralıkta kaldı koskoca havta

ağustos-eylül-ekim... parmaklada sayayım k27 3 ay var seçimlerine

bu seçimler arefesinde... şu geçmişte binlerce kez yaptığı gibi

kısa çıbıklar ile... 3-5 ay, azar azar yukarı gitme hamlelerine mi başladı nedir yaw ?

vallaha daraldım ya... anasını satacaam, borsasınında, dow ununda...

fırtına abi... bayrama na gadan kaldı ... çok mu daha... bunaldım

bi ANGARA ya gideydim, hava deeşimi olurdu... ferahlardık biraz

Yorum

• Bear_Bull
                              Spread Trader
                              • 09 Şubat 2009
                              • 773

SN Muratman

aynı şey text dosya ile verilen 63,72 rakamı grafiktede gözükmekte

fark yok yani.

Takasbank ın sabahları yayımladığı data 2 işgünü öncesinin dataları.

hadi olsun da 1 gün geç olsun yine geriden takip etmiş oluyoruz.

muratman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                              Bear_bull hocam,

Yerli yabancı saklama oranları veriliyor diye biliyorum ben.. Günlük derken, bir günün verileri ertesi gün sabah yayınlanıyor.. Aşağıda MKK linki var.. Oradan da kontrol edilebilir.. Aynı zamanda bugün sabah 7:02'de gelen 136 numaralı matriks haberine göre durum şöyle..

NOMINAL DEGER HISSE DEGERI NOMINAL DEGER HISSE DEGERI
                              TARIH UYRUK (TL) (TL) ORANI (%) ORANI (%)
                              --------- ------ -------------- -------------- ------------- ------------
                              10.08.2012 YERLI 21.240.663.763 63.544.857.556 54,15 36.28
                              10.08.2012 YABANCI 17.984.217.286 111.625.076.349 45,85 63.72
                              TOPLAM 39.224.881.050 175.169.933.905 100,00 100,00

https://www.mkk.com.tr/wps/portal/kyp/LoginAndRegister/!ut/p/b1/hc7LDoIwEAXQb_ELektbKctGw8sCYmqUbgwmhqA8NsbvFwhbYH aTOTdziSUFheNIJjzhkTuxXfmrq_Jb913ZjLvdPxx9zo0WFNLl QJToTGWGM4AOoBhAfExOyhccEvAHgNDER58G4FN-6WzYnMfCKGz9j4mtmv45VL0Ru_pMiw0wll0DSN0ZrNWdwCFQIX c1IHUgEKnwevFyxqAYScO-fZHWNr781NGbq90fwo1Sdg!!/

kalbimiz birmiş Pega
                              tam geldim gönderiyi düzelttim
                              gerideki sayfada sildiğini gördüm bende sildim
                              benim ilk gönderide yazdığımda yanlış anlaşılmaya müsait olmuş (onuda düzelttim)

kanı kaynayan sizin gibi gençler için her yöne çekilir.

bende yanlış anlaşılmaya müsait yazı yazdığımdan ve
                              forumumuzu bayanlarında okumasından,
                              kendilerinden özür dilerim.

çok haklısın abi...

hiç yakışık almadı... abarttık

tüm üyelerden tüm samimiyetimle ÖZÜR DİLERİM...

ÖZEL MESAJ yazamadım abi sana... iletiyi değiştirdim

sende alıntıyı değiştirirsen çok sevinirim

Yorum

• FIRTINA
                                Akşamcı
                                • 04 Eylül 2011
                                • 186

....
                                bu seçimler arefesinde... şu geçmişte binlerce kez yaptığı gibi

kısa çıbıklar ile... 3-5 ay, azar azar yukarı gitme hamlelerine mi başladı nedir yaw ?

vallaha daraldım ya... anasını satacaam, borsasınında, dow ununda...

fırtına abi... bayrama na gadan kaldı ... çok mu daha... bunaldım

bi ANGARA ya gideydim, hava deeşimi olurdu... ferahlardık biraz
                                sevgili PEGA, bugün benim yaptığım gibi yapacaksın. ne var ne yok satıp bayrama sıkıntısız gireceksin. bunlar birde bayramda biz kapalıyız deye satmaya başlarlar

5 gün sonra bayram, bayram bittikten sonra deniz kenarında senin şerefine masayı kuracağım. kadehinde dolu olucak, es kaza kafana taş düşerde şu fırtına abimin bana sözü vardı kalkıp bi yanına gideyim dersen o zaman kadehi karşılıklı kaldırırz

Yorum

Working...
                                X

Debug Information