paradigma Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
KURBAN BAYRAMI geliyor.. Kurban Bayrami KUZU senligine davetlisiniz..
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Günaydın keyborsa mahlesi,
herkese güzel bir hafta ve bol kazançlar diliyorum. Vob ile ilgim olmadığı halde burdaki muhabbeti okumak keyifli.
Not: Eksper'i tanıdıktan sonra Vob hesabı açsam mı diye düşünmeye de başladım
Not'un notu: Yaşım 39 büyüklerime abi demek isterim. büyük olanlar belirtirse sevinirim.
Yorum
-
-
Hisset abimden burda yazmasını rica ettim. Özel durumlarını bildirerek gerektiğinde topiğinde yazacağını belirtti. Topiğinden takibe devam.PEGA_SUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterI'm gonna make him an offer he can't refuse!
Yazdıklarım asla kat'a zinhar yatırım tavsiyesi değildir.
Yorum
-
hoşgeldin kardeşim... hepimiz ahiretlik.... 33 saysak olmazmı.......caglarts Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterGünaydın keyborsa mahlesi,
herkese güzel bir hafta ve bol kazançlar diliyorum. Vob ile ilgim olmadığı halde burdaki muhabbeti okumak keyifli.
Not: Eksper'i tanıdıktan sonra Vob hesabı açsam mı diye düşünmeye de başladım
Not'un notu: Yaşım 39 büyüklerime abi demek isterim. büyük olanlar belirtirse sevinirim.
Yorum
-
agustos 14....shortlari yerine kodum....asagi yukari ayni yer...vade sonuna 16 gun var....once indirir sonra bindirire oynadim.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
vay kuzum hoşgeldin.....dayanamadın deelmi....indin arenaya yine....cok sevindim...kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteragustos 14....shortlari yerine kodum....asagi yukari ayni yer...vade sonuna 16 gun var....once indirir sonra bindirire oynadim.
Yorum
-
Sn.caglarts günaydın hoşgeldiniz,
Sn.Exper'in şovu gerçekten insanı hayretler içerisinde bırakıyor,ben cuma günü 17 ağustosa kadar longda tutmayı planladığım pozisyonumu saat 16'ya kadar devam eden silkelemede korkarak 3 kez shorta çevirdim ve long için tek dayanağım sayın experin sabırla direnmesi ve pozisyonundan emin olması idi ve pozisyonumu longa çevirdim ekranı kapatıp gittim ve ara ara cepten gidişata baktım ve sn.experin nasıl bir cevhere sahip olduğunu görerek haftasonumu mutlu geçirdim.Experimize buradan şükranlarımı sunar çok teşekkür ederim.
Vobda işlem yapmaya başlamanız hayatınızın en büyük hatası olur eğer yapılan işlemlere özeniyorsanız naçizane size tavsiyem ana banka hisselerini alıp satın.Bakın mesala işbankası-c hissesi 2 ayda %40 kazandırdı.
Yorum
-
-
tecrübeyle sabittireksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteraksiyon yapıp yamulmayın....ne yazdıysam o...
Yorum
-
günaydın abieksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteraksiyon yapıp yamulmayın....ne yazdıysam o...
bana diyor, eksper abi dostlar... siz üstünüze alınmayın
Yorum
-
soyle daha dogru olur ;)PEGA_SUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergünaydın abi
bana diyor eksper abi ,dostlar siz üstünüze alınmayın
yatirim tavsiyesi degildir ...
Yorum
-
HALKKIZ a girişmiş mi nePEGA_SUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster4. HALKKIZ
artık ÖNCÜ olduğunu duymayan kalmadı yedi düvel biliyor
bunda ki güçsüzlük (şu İRAN ile iş yapan bankalar arasında olduğu duyumları var, iktidarsızlığını buna bağlayanlar var )
cumadan kalan kademeleri... bilirsiniz halkkız da yukarıda 300.000 li kademeler var ise, kesinlikle YUKARI gidecektir... alıp köpürteceklerdir

kapanış seansı rakamları emme... bu yukarda 1 milyon lotu yakalayıpta, yukarı almamaları (hemde diğer 3 ünü fiyete bakmaksızın milyon milyon aldıkları cuma gününde ) beni düşündürtüyor
neyse yarına az kaldı... tüm bunların civabını alacağız

300-500 lük kademeleri köpürtmüş... (izleyemedim yeni geldim )
zaten girişmese PALA nın ibneliğinden şüphe etmeye başlardım...
Yorum
Yorum