KURBAN BAYRAMI geliyor.. Kurban Bayrami KUZU senligine davetlisiniz..

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • thebaboli
    Sistemli Borsacı
    • 06 Temmuz 2012
    • 843

liono Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dostlar çok işlem yapıyorsanız ne kadar komisyon veriyonuz bilmiyom ama ben tek 30 sözleşmesi için 4 tl bayılıyodum sonra baktım komisyon kardan fazla geçtim TEB'e komsiyon sade 30 sözleşmelerinde komisyon 1 TL + BSMV haberiniz ola... Expermden Allah razı olsun o verken sorun yok inşallahta o yokken kazandığımız komisyona gidiyordu..
    Komisyonla derdi olana ING bankasını öneririm. AL-SAT WEB platformu Sanko ile aynı. Foreks ile çalışıyorlar.
    Onbinde 1 komisyon ile çalışıyorum.
    ING vob sorumlusu İlkay beye Sinan'ın (benim) yönlendirdiğimi ve komisyon taleplerinizi iletirseniz size yardımcı olacaktır.
    Telefon numarası : 0212 335 20 18
    Hisse senedi işine dah girmediler yakında ona da gireceklermiş. Şimdilik sadece vobdalar ve yeni oldukları için gayet ilgililer.
    Birde günlük hesap açtırdınız mı eft havale ücreti yok kredi kartı aidatı yok hesap işletim ücreti yok. Ayda 400 lira fatura ödüyorum 8 lira bonus yüklüyorlar. Hanıma anlattım deli lan bunlar dedi.
    Bende deli değil yeni bunlar dedim
    Yazıyı okudumda reklam gibi olmuş. Amacım reklam değil sizlere yardımcı olmak. ;)
    I'm gonna make him an offer he can't refuse!
    Yazdıklarım asla kat'a zinhar yatırım tavsiyesi değildir.

Yorum

• manaw
      havacı
      • 28 Ekim 2011
      • 896

Ben de paradigmanın geçtiğimiz haftaki mesajı üzerine teb yatırım ile iletişime geçtim. yüzbinde sekiz istedim.. yüzbinde dokuz önerdiler.. kabul ettim...

Yorum

• thebaboli
        Sistemli Borsacı
        • 06 Temmuz 2012
        • 843

muratman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        Ben de paradigmanın geçtiğimiz haftaki mesajı üzerine teb yatırım ile iletişime geçtim. yüzbinde sekiz istedim.. yüzbinde dokuz önerdiler.. kabul ettim...
        Okuduğum kadarıyla hacminiz yüksek. Ben gibi düşük ve orta hacimliler için 1 tl veya onbinde 1 çok iyi oran.

Yorum

• manaw
          havacı
          • 28 Ekim 2011
          • 896

hayır hocam.. günlerce haftalarca işlem yapmadığım zamanlar oluyor. teb'de de bir kontrat bir tele seçeneği varmış. Muhtelemen onu önerirler zannediyordum.. Ki bu oran da bence iyi bir oran. Bu oranlar varken daha masraflı işlem yapmaya gerek yok zaten.. Ama isteyenin bir yüzü kara vermeyenin iki yüzü kara.

Yorum

• thebaboli
            Sistemli Borsacı
            • 06 Temmuz 2012
            • 843

muratman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            hayır hocam.. günlerce haftalarca işlem yapmadığım zamanlar oluyor. teb'de de bir kontrat bir tele seçeneği varmış. Muhtelemen onu önerirler zannediyordum.. Ki bu oran da bence iyi bir oran. Bu oranlar varken daha masraflı işlem yapmaya gerek yok zaten.. Ama isteyenin bir yüzü kara vermeyenin iki yüzü kara.
            Hocam vob teminat nemalandırma ücreti altında komisyon + bsmv nin dışında bir ücret alıyorlar mı? Birde al-sat paneli nasıl bir şey? Sanko gibi tek kademe derinlikli web platformu şeklinde mi? Akıllı telefon uygulaması ile al sat yapılabiliyor mu?

Yorum

• JAKO
              Kalender Amca
              • 30 Mart 2009
              • 561

önceden öğrenenler indirimli fiyattan öğrenir,
              otoriteden öğrenenler özgürlük bedeliyle öğrenir,
              deneyerek öğrenenler etiket fiyatından öğrenir,
              hayattan öğrenenler gecikme zammıyla öğrenir,
              hayattan da öğrenemeyenler boşa gitmiş hayatlarıyla öğrenirler...

Yorum

• PEGA_SUS
                Yasaklı
                • 21 Ağustos 2011
                • 2790

ya dostlar...

şu komisyon işine pek takılmayın

neden ?

eksper abiyi tam dinleyip... 2000 şorttan, 5000 longdan... 3-5 günde alabilsek

komisyon momisyon hikaye

% 1 olsa ne yazar... portföy 2 ye katlandıktan sonra

varsa aracı kurumlarınızda... 10 günde garanti 7500 puan aldırabilecek bi adam... veriyim % 1 komisyon ona, geçeyim o kuruma

Yorum

• PEGA_SUS
                  Yasaklı
                  • 21 Ağustos 2011
                  • 2790

paradigma Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  sevgili pega arastirmaci kisiligin takdire sayan olmakla beraber sendeki libido ya da hayranim bu goruntuler nerdee valal ben hic gormedim ,sana videodaki 2: 18 ila 3:07 arasindaki tiplerden bolca yardimci olabilirim mesela ...bu sehirdeki portfoy boyle ,zati bende sans yokki hepmi en berbat yerde olurum ...rusyaya gittigimi sanip aslinda sibiryayi bana kakaladilar kizamadimda ...simdide araplar var cok guzuel bir yer dediler ahada gorduk .....
                  şunlarımı diyon abi

başkanım düğüne bile FENER FORMASIYNAN gidiyorsunya... ne diyem sana

ve.... veee

Yorum

• VIX100
                    Tecrübeli
                    • 03 Kasım 2011
                    • 1945

maliyetine sürekli al sat yapıyorum kazığı kısaltmak için,komisyon umrumda değil

pega nerden buluyosun bu kekoları))
                    oh pity pity,care'em all so pity,tear is the last thing,gymnastic

Yorum

• FIRTINA
                      Akşamcı
                      • 04 Eylül 2011
                      • 186

PEGA_SUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      şunlarımı diyon abi

başkanım düğüne bile FENER FORMASIYNAN gidiyorsunya... ne diyem sana

ve.... veee

Ulaa PEGA, Allah ömrünü uzatsın emi. Gülmekten karın kaslarım ağrıdı

Lem en iyisi sen vob işini bırak stand-up'cı ol. Büyük yetenek var sende

Yorum

• PEGA_SUS
                        Yasaklı
                        • 21 Ağustos 2011
                        • 2790

lak lak yeter... gelelim işimize dostlar

biraz grafik baktım... spot, garanti, işc, ak, dow, dax....

velhasılı kelam hatırlatma baabından şu aklımızın bir köşesinde dursun...

daha evvelki (23 temmuz, 2 ağustos... ) taki 120 liklerin kısa vadeli dip çalışması ve dipten yukarı vuruşları

kafamı kurcalayan birkaç mesele var

çok ama çok kritik bir haftaya giriyoruz... özellikle dax açısından

çünkü dow u allem edip kallem edip, hafif eksi, yatay, artı da tutabiliyorlar

emme dax ın 240 lıkları iyi değil... bizim spotların 240 lıklarıda iyi değil hala

şimdi

eğer piyasalar orta vade de yukarı gideceklerse... pazartesi salı çok önemli

lagalugasız, temiz bir şekilde, uzun yeşil bar atmaları gerekiyor

bu grafikte işaretlediğim gibi, geri gelmeden... yukarı yukarı gitmeleri lazım biraz soluksuz

bunu yapamazlarsa, sa, sa

oyalanırlarsa, ***ünü başını sallarlarsa.... korkarım ki kısa vade de TEPE de gartley yapıyor olabilirler... ve gartley gereği son yukarı DALMA yı gerçekleştiriyor olabilirler

tabi bunlar sadece TEORİ dir, şimdilik

eğer bu gartleyleri yapıyorlarsa.... sert satışlara gebe olabiliriz

ÇÜNKÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜ

her ne kadar grafiklerimiz, yukarı devam desede, takip ettiğim bir açıdan TEPEDEN DÖNÜŞ için hazır hale gelmiş olabilirler

sistemimde dönüşler kırmızı macd a genelde sidik zoru ile dokunup gerçekleşiyor

(3 nisandaki spotun 63500 tepesi, bu macda dokunmak için yapılmıştı )

yeşil ok ile gösterdiğim çizgiye dokunduk ve bar kapanışımız açılıştan neredeyse 1000 pivan aşağıda oldu

bakın tekrar söylüyorum sadece İHTİMALDİR.... pazartesi salı iyi yukarı yapmayıp, oyalanırsak... bu haftalık grafiğin orta vade de çizdiğime yakın hareketleri yapma durumu vardır

buna destek olacak argümanlarım ise :

1 . cuma günü dow u her nekadar şişirdilerse de, dax a güvenememem... ve pazartesi artı açılış peşine satış yiyebileceği

2. cuma günkü hareket hepiniz gördünüz, eksper abimin itelemesi ile, sidik zoruylaydı sanki

pasta yorumumda dediğim gibi

LONGLAR vobda yeni poz açmadılar (özellikle TEB ve İŞ )...

spotu kaldırıp, vobun kendi kendine yükselmesini sağladılar... şortçular stopladı, YKB mesela...

3. geçen hafta MERİL in 20000, CİTİ nin 3200 long kapaması

çarşamba merilin blok kapadığı günden sonra piyasayı salsalar, ne spotta alıcı bulabilirlerdi, ne vobda lonkör... ve TEB in elinde 50000 long kalırdı

bi 5-10.000 kontrat daha yukarıdan çıkabilmek için, piyasayı tutup, yukarı kaldırıyor olabilirler

4. HALKKIZ

artık ÖNCÜ olduğunu duymayan kalmadı yedi düvel biliyor

bunda ki güçsüzlük (şu İRAN ile iş yapan bankalar arasında olduğu duyumları var, iktidarsızlığını buna bağlayanlar var )

cumadan kalan kademeleri... bilirsiniz halkkız da yukarıda 300.000 li kademeler var ise, kesinlikle YUKARI gidecektir... alıp köpürteceklerdir

kapanış seansı rakamları emme... bu yukarda 1 milyon lotu yakalayıpta, yukarı almamaları (hemde diğer 3 ünü fiyete bakmaksızın milyon milyon aldıkları cuma gününde ) beni düşündürtüyor

neyse yarına az kaldı... tüm bunların civabını alacağız

belkimde tüm yazdıklarım boşa olmuş olacak

EKLEME : vob bırakılırmı abi la... tam 2 saattir şunu yazmaya uğraşıyom

Yorum

• Bear_Bull
                          Spread Trader
                          • 09 Şubat 2009
                          • 773

Bear_Bull Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                          #PİVOT HTTP://SHAR.ES/vIRwy
                          #Piyasalar HTTP://SHAR.ES/vIReZ
                          Düşenler HTTP://SHAR.ES/vIRj0
                          Primliler HTTP://SHAR.ES/vIR44
                          Yabtskoran HTTP://SHAR.ES/vIR6w
                          XU030, XU100, XUMAL,XUSIN http://shar.es/vITtc
                          Bovesp, Dax, DJI, MIB30,RTSI,MERVAL,SHCOMP, VOB30 HTTP://SHAR.ES/vIRuw
                          xauusd brent eurusd sepet tahvil usdbond10y usdbrl usdjpy usdtry HTTP://SHAR.ES/vIRvU

iyi akşamlar.
                          Pivot excell dosya
                          mail gönderip isteyen tüm takipçilere gönderilmiş olup saat 00:00 itibarı ile gönderime son verilecektir.

Fdaxr ve Fdjir kodlarını alamayan Matriks kullanıcıları o dataları Fdax ve Fdji datalarından manuel olarak güncelleyebilirler.

ilgilenen arkadaşlara teşekkürler.

geri dönüş yapan 2 arkadaşın virüs programları dosyayı değişime uğrattığından kullanamadıklarını bildirmişlerdir, tekrar download ederek deneyebilirler.
                          Meşhur bir filozofa: - "Servet ayaklarınızın altında olduğu halde neden bu kadar fakirsiniz?" diye sorulduğunda: - "Ona ulaşmak için eğilmek lazım da ondan" demiş. :)

Yorum

• PEGA_SUS
                            Yasaklı
                            • 21 Ağustos 2011
                            • 2790

bakalım TARİH TEKERRÜR EDECEK Mİ ?

şu haftalık grafiğe bakarsanız.... herşeyin aynı olduğunu görebilirsiniz...

bakalım devamı aynı olacak mı ?

aynı olmamasını sağlayacak tek kişi

BABO ABİMİZDİR....

ALTIN FURUŞ u başlattıysa, aynı çizmeyip yukarı gideriz...

başlatmadıysa

EKaya Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                            ah ki ah... gun gelecek, gene festival yapicaz...

William Holbrook Beard - The Bear Dance
                            yerimi hazırla festifalde abi...

önde ortada, tekme sallayarak ''anagaranın bağlarıda büklüm büklüm yolları.....'' oynayan gırmuzuya benzer renkli varya... onu bana yaz EKAYA ABİ...

Yorum

• PEGA_SUS
                              Yasaklı
                              • 21 Ağustos 2011
                              • 2790

eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                              lem pega diger köyde... dxy diye bir cengaver var....kim lem bu sen tanırsın....
                              eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                              kendimi görüyorum *****de...iyi adam... bana göre oradaki tek tük adamdan biri ....buraya alalım..... söyle gelsin beraber vuruşalım....
                              şuda kenarda dursun

eksper abi... LONG devamda

DXY ABİ

79,650 ek short ortalama 79,425 short devam da

sabah ola hayrola baalım...iyi geceler dostlar

PEGA abinizde falart devamda... aaşam öyünü 675 den kapadıydım

sabaha NOT ARTIRIMI gelirse 2000 pivandan oluruz, gelmezse bi yerinden tutarız heral eşşek deelizya

Yorum

• PEGA_SUS
                                Yasaklı
                                • 21 Ağustos 2011
                                • 2790

ve bu akşam yazdıklarımı destekler mahiyette

2 grafik

skinny abimiz in ÖLÜM ÖPÜCÜĞÜ...

(tanımıyorum emme ) özgür 34 ün OBO ları...

şu sayfayı ben sık kullanılanlara ekledim... sizde ekleyin... ilazım olabilü sonra

Yorum

Working...
                                X

Debug Information