KURBAN BAYRAMI geliyor.. Kurban Bayrami KUZU senligine davetlisiniz..

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • PEGA_SUS
    Yasaklı
    • 21 Ağustos 2011
    • 2790

TUNABEN10 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yoksa üzüm suyu mu bu sebep
    mübarek gün, saat gecenin ta ikisi...

bak hele, kokuyu aldı... koşa koşa geldi yine

yeter ki bi yerde alkol ün A sı de... anında damlıyor ya la

Yorum

• FIRTINA
      Akşamcı
      • 04 Eylül 2011
      • 186

Alkol kokusu aldım, hemen damladım

Masayı kuruyozmu PEGA

Yorum

• thebaboli
        Sistemli Borsacı
        • 06 Temmuz 2012
        • 843

-------
        I'm gonna make him an offer he can't refuse!
        Yazdıklarım asla kat'a zinhar yatırım tavsiyesi değildir.

Yorum

• thebaboli
          Sistemli Borsacı
          • 06 Temmuz 2012
          • 843

Eksper abi bugün yazdıklarını baştan sona okudum hani birşeyler kaparmıyım diye. Görebildiğim tek şey tomun + kapatacağını görmüş olman. Bunun dışında imkb30 özellikle de banka kağıtları ile ilgili teknik analiz yapmış olabilirsin. Elliota göre 4 düzeltmesi bitmiş 5 in başlayacağını öngörmüş olabilirsin. Tüm malı kendin almış olabilirsin Ne yaptıysan helal olsun. Senin için sıradan olan bu gösteri benim için muhteşem bir sihirdi. Malum millet olarak sihirbaz gösterilerinin perde arkasını hep merak ederiz. Sırrı çözebilene kadar eğitime devam.
          I'm gonna make him an offer he can't refuse!
          Yazdıklarım asla kat'a zinhar yatırım tavsiyesi değildir.

Yorum

• alperen1389
            Yeni üye
            • 18 Ağustos 2011
            • 3

hoşgeldin exper üstat...
            dönüşünü muhteşem şovun ile süslemişsin...eline ve aklına sağlık. seni her daim başımızda görmek isteriz.
            her ne kadar vob ile alakam olmasa da, spot ve paritede yararlanmaya çalışıyorum kendi adıma paylaşımlarınızdan.
            sessizliğimiz ise bilmezliğimizdendir. sadece sahadaki arkadaşları hayranlıkla izliyoruz.
            hepinizin eline ve aklına sağlık.

Yorum

• kuzu
              furuşan akıncı
              • 11 Aralık 2008
              • 13961

yakalamis gene....kocum benim...ha ha ha...

yilini unuttum...ikimizde forumlara yazmiyoruz kusmustuk usaglardan... tersteyiz ikimizde...ve vade sonu...ben dogu karadeniz turundayim hanimla...izliyemiyorum bu izliyor telefonla beni uyariyor....saat 11 gibi hemen reverse ol dedi...olduk...gene ziddimiz gittiler...kapanisa bi saat var...uzlasmayimi bekliyelim kapatalim diye konusuyuroz...birden bu vayyy evrahini iktigim deyip kapatti...ben cigarayi yaktim...ariyorum bunu...ne oluyor lem diyorum...elleme elleme orgazimdayim...lem olum lehimizemi oluyorsun aleyhimize mi oluyorsun...2000 pun lehimizde demezmi bu...inanmadim...bankayi aradim....heee dediler...
              YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• paradigma
                Tecrübeli
                • 19 Haziran 2009
                • 1088

okut_val Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                Bu arada bir tanisma partisi ayarlasak yaa abi haftasonu. Mesela gelin kusadasinda ben su longlardan aldigim parayla yat kiralayim bayramdan sonra yat turu yapalim icelim eglenelim paradigmada gelir belki kiyak yapar rusyadan geldi ya o meshur viskileri goruruz ahahaha...
                iraktayim ... rusyadan vodka gelir her ne kadar pega benimle ayni fikirde olmasa da ha ha ha , iraktanda ne gelir dedim millette ,sayet bulabilirsen 15-20 yillik viskiler var ozel dediler , dedim bulalim o zaman ........
                yatirim tavsiyesi degildir ...

Yorum

• PEGA_SUS
                  Yasaklı
                  • 21 Ağustos 2011
                  • 2790

günaydın iyi tatiller eksper abimin ekibi

eksper abi

geçen havta yazmıyordun, tükkan sinek avlıyordu

tekrar geldin akşamda doluydu... yataktan kalkan daha yüzünü yıkamadan koşup geliyor

daha bırakma bizi

paradigma abi

koskoca ırak tan getirecek şeyi bize soruyon... ALLAH tan kork abi

bişiy diyecem vallaha abi sana... ayıp olacak

bulunduğun yerde ilk düğün ne zamansa haber ver... benim kesin gelmem lazım oraya

Yorum

• paradigma
                    Tecrübeli
                    • 19 Haziran 2009
                    • 1088

sevgili pega arastirmaci kisiligin takdire sayan olmakla beraber sendeki libido ya da hayranim bu goruntuler nerdee valal ben hic gormedim ,sana videodaki 2: 18 ila 3:07 arasindaki tiplerden bolca yardimci olabilirim mesela ...bu sehirdeki portfoy boyle ,zati bende sans yokki hepmi en berbat yerde olurum ...rusyaya gittigimi sanip aslinda sibiryayi bana kakaladilar kizamadimda ...simdide araplar var cok guzuel bir yer dediler ahada gorduk .....
                    yatirim tavsiyesi degildir ...

Yorum

• taka
                      Kıdemli
                      • 22 Eylül 2009
                      • 3774

ula sankoya takılmayın ona bişicik olmaz o kadar rahatki adam günlük işlemde hep ilk sırada böle oluncada zaten maliyeti olmamıştır.olsada farketmez pastayı bi eritmeye kalksa pozisyon diye bi şey kalmaz tüm piyasada.bence pasta dümen ve kuzunun dediği gibi gösterilene değil gizlenene bakın.eyi hafta sonları.
                      ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.

yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
                      sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
                      müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.

Yorum

• küçük_k
                        Aktif
                        • 09 Nisan 2012
                        • 293

bayramınız kutlu olsun

kuzuyu unutmayalım...
                        DIGER FURUSMALARIMDA...

ne yaziyordum....1 kodum 2 aldim...1 kodum....3 aldim....

simdi....

3 kodum...ucun birini aldim....

bu is....muhalesef boyle....bunu isim diye ben sectim....VE BUNUNLA YASIYACAGIM....BU BENIM ISIM.

kuzuuuuuuuuuuuuu kuzuların kuzusu..... sen şortan insen iskender yıkılacak aşağı... sanki daha direniyorsun...

81-82000 dahil direniyorum.....
                        ekip bayram ediyor haklılar edin bayramı yakışır....
                        ben ise çalı dibinde bekliyorum sıramı... ya mezbahaya götürecekler... yada düğüne....

yazdıklarım kuzu melemesidir..dikkate alan kuzu gibi meler,,,

Yorum

• VIX100
                          Tecrübeli
                          • 03 Kasım 2011
                          • 1945

evet pasta gerçeği yansıtmıyor olabilir,sordum soruşturdum,pastada bir hata var dediler?sanko biter yoksa var bir dümen ama....
                          oh pity pity,care'em all so pity,tear is the last thing,gymnastic

Yorum

• EKaya
                            Aktif
                            • 19 Ağustos 2011
                            • 270

ah ki ah... gun gelecek, gene festival yapicaz...

William Holbrook Beard - The Bear Dance

Yorum

• Bear_Bull
                              Spread Trader
                              • 09 Şubat 2009
                              • 773

#PİVOT HTTP://SHAR.ES/vIRwy
                              #Piyasalar HTTP://SHAR.ES/vIReZ
                              Düşenler HTTP://SHAR.ES/vIRj0
                              Primliler HTTP://SHAR.ES/vIR44
                              Yabtskoran HTTP://SHAR.ES/vIR6w
                              XU030, XU100, XUMAL,XUSIN http://shar.es/vITtc
                              Bovesp, Dax, DJI, MIB30,RTSI,MERVAL,SHCOMP, VOB30 HTTP://SHAR.ES/vIRuw
                              xauusd brent eurusd sepet tahvil usdbond10y usdbrl usdjpy usdtry HTTP://SHAR.ES/vIRvU

iyi akşamlar.
                              Meşhur bir filozofa: - "Servet ayaklarınızın altında olduğu halde neden bu kadar fakirsiniz?" diye sorulduğunda: - "Ona ulaşmak için eğilmek lazım da ondan" demiş. :)

Yorum

• liono
                                Tecrübeli
                                • 17 Ağustos 2011
                                • 420

eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                                lem allah tependen baksın....bu vade şorttum zaten ....sabah bu vade 78600 e düşünce diger vade spread yaptım yani long aldım.... şort ücün tehlike vardı cünki.... tam emin olunca bu vade şortları 78600 den kapadım ve diger vade long kaldım....akşama dogruda buraya taşıdım longları...
                                Dostlar çok işlem yapıyorsanız ne kadar komisyon veriyonuz bilmiyom ama ben tek 30 sözleşmesi için 4 tl bayılıyodum sonra baktım komisyon kardan fazla geçtim TEB'e komsiyon sade 30 sözleşmelerinde komisyon 1 TL + BSMV haberiniz ola... Expermden Allah razı olsun o verken sorun yok inşallahta o yokken kazandığımız komisyona gidiyordu..

Yorum

Working...
                                X

Debug Information