KURBAN BAYRAMI geliyor.. Kurban Bayrami KUZU senligine davetlisiniz..

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • EKaya
    Aktif
    • 19 Ağustos 2011
    • 270

PEGA_SUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben yasaklıyım abi oraya...
    hah konuyu actin bir pence atayim...

ne yaptin da adamlar bu reputation puanini verdiler sana
    Kirmizi barli bir seni biliyorum.

Yorum

• paradigma
      Tecrübeli
      • 19 Haziran 2009
      • 1088

cumleten iyi geceler diyorum yarin erken kalkmaliyim ....eksperim sen de yatsanmi artik hani beyin hucrelerin zarar falan gormesin diye seettim

bu arada o hucreleri yenileyecek iksiri buldum , pega senide unutmuyorum ...

ilave olarak ,oyle garip ki insanlara kazanmak yetmiyor illa birilerinin de kaybettigini gormek istiyorlar ....halbuki dangoz sende yok bende yok eee, hadi yuruyelim o zaman gidecegimiz yere yaya olarak ....
      yatirim tavsiyesi degildir ...

Yorum

• chaotic
        Yasaklı
        • 26 Mayıs 2009
        • 713

dostlar bu sankoyu cig cig yiyecekler....

benim islemlerim ordan. teminati cekip baska kuruma geceyimmi. teminata devlet garantisi var mi. ciddiyim. bilen yanitlasin lutfen...

Yorum

• eksper
          Kıdemli
          • 17 Temmuz 2009
          • 3714

EKaya Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          hah konuyu actin bir pence atayim...

ne yaptin da adamlar bu reputation puanini verdiler sana
          Kirmizi barli bir seni biliyorum.

Benim tanıdıgım kadarıyla ***ü başı oynamadıgı icin vermişlerdir kırmızıyı....Kibarlıktan kırılacak hepsi....parayla oynuyoruz burda kibarlıgına tüküreyim....yerine göre söveceksin...adam gibi emme....mokunu cıkarmadan....

Yorum

• PEGA_SUS
            Yasaklı
            • 21 Ağustos 2011
            • 2790

vaaayyy

iyi adam lafının üstüne gelirmiş derlerya.... ALLAHIMA KİTABIMA aslı varmış ya la

tunaben10 abi hoşgeldin

tam senden bahsediyorduk

Yorum

• thebaboli
              Sistemli Borsacı
              • 06 Temmuz 2012
              • 843

eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              lem pega diger köyde... dxy diye bir cengaver var....kim lem bu sen tanırsın....
              Abi çok güzel tespit etmişsin. Kendisi çok başarılı bir traderdir. Genelde pozunu 3 e böler stopuna koyar inat etmeden uyar. Gayet disiplinlidir. Dendiği gibi Hisset abim de süper hedefler verir. Bende kendilerini davet edeyim buraya. Boş24 de yazacağına burda yazsın. Önemsiz yazılardan değerli yazıları kaybolmamış olur

Bu arada işi öğrenme konusunda cevabın nedir abi?
              I'm gonna make him an offer he can't refuse!
              Yazdıklarım asla kat'a zinhar yatırım tavsiyesi değildir.

Yorum

• eksper
                Kıdemli
                • 17 Temmuz 2009
                • 3714

thebaboli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                Abi çok güzel tespit etmişsin. Kendisi çok başarılı bir traderdir. Genelde pozunu 3 e böler stopuna koyar inat etmeden uyar. Gayet disiplinlidir. Dendiği gibi Hisset abim de süper hedefler verir. Bende kendilerini davet edeyim buraya. Boş24 de yazacağına burda yazsın. Önemsiz yazılardan değerli yazıları kaybolmamış olur

Bu arada işi öğrenme konusunda cevabın nedir abi?
                zamanla acele etme....burayı takip edenler allahın izniyle kaybetmemeyi ögrenecek....

Yorum

• TUNABEN10
                  Katılımcı
                  • 22 Ağustos 2011
                  • 238

PEGA_SUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  vaaayyy

iyi adam lafının üstüne gelirmiş derlerya.... ALLAHIMA KİTABIMA aslı varmış ya la

tunaben10 abi hoşgeldin

tam senden bahsediyorduk
                  Sağolasın değerli PEGA,

Burada bir üstad var dedi bir arkadaş ben de biliyorum demiştim.

Şimdi geriye dönük yazıları okuyordum; vob dan hep uzak oldum meraklandım şimdi hangi yönümle bahsedildi..bir ara kulaklarım çınlamıştı meğer sebebi varmış...yoksa üzüm suyu mu bu sebep
                  Pul para; para pul olur.

Yorum

• PEGA_SUS
                    Yasaklı
                    • 21 Ağustos 2011
                    • 2790

Benim tanıdıgım kadarıyla ***ü başı oynamadıgı icin vermişlerdir kırmızıyı....Kibarlıktan kırılacak hepsi....parayla oynuyoruz burda kibarlıgına tüküreyim....yerine göre söveceksin...adam gibi emme....mokunu cıkarmadan....
                    eksper abi...
                    ne diyeceğimi bilmiyorum sana...

sağol abi...

Yorum

• TUNABEN10
                      Katılımcı
                      • 22 Ağustos 2011
                      • 238

Cezayı nasıl yediğini nasıl da hemen biliverdi üstad bak
                      Pul para; para pul olur.

Yorum

• okut_val
                        Tecrübeli
                        • 03 Mart 2009
                        • 1325

İyi geceler abilerim. Transfer demisken facebook ta sistemli vobcular diye bir grup var. Ordada cok kaliteli insalar var, kurucusu metin de iyi vurusur gunluk. Yalniz eksper abi senin namin orda hergun dillerde. Seni davet ediyorlar ama ben dedim eskper abi zor gelir.. Kuzu abi nerdeyse onunla beraber vurusur dedim. İsterseniz buraya davet edeyim... Eksper abiyi coknmerak ediyorlar hatta seni burdan izleyip konusuyorlar abi.
                        '' VOB Finansal Bir Kitle İmha Silahıdır '' Warren BUFFET

Yorum

• PEGA_SUS
                          Yasaklı
                          • 21 Ağustos 2011
                          • 2790

TUNABEN10 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                          Cezayı nasıl yediğini nasıl da hemen biliverdi üstad bak

huylu huyundan vazgeçer mi abi... burda da aynı

gelene, gidene... ALLAH ne verdiyse

Yorum

• EKaya
                            Aktif
                            • 19 Ağustos 2011
                            • 270

chaotic Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                            dostlar bu sankoyu cig cig yiyecekler....
                            benim islemlerim ordan. teminati cekip baska kuruma geceyimmi. teminata devlet garantisi var mi. ciddiyim. bilen yanitlasin lutfen...
                            Bu pozlarin hepsi firmanin kendi pozu mu ? (buyuk olasilikla hayir)
                            Teminatlari nakit mi hisse mi ?

Bu iki kosul olursa etraf senlenir...
                            A. teminat yatirilmadigi icin misir patlagi gibi yesil barlar esliginde patlarlarsa (nakit ise oda, yada hisse stoklari eriyene kadar)
                            B. herkesin riski olan. ters yonde, sifir alici veya satici esliginde, 2-3 seans full marj yapmalari...

kapatamadiginiz bir pozisyonda zarar kes yapilabilir mi ?

bunlar disinda yonetmeliklere bak... vob hesabi acilirken imzaladigin kagitta yaziyor du karsilikli sorumluluklarin.

B olasiligi her boganin kabusu, endeks tarihinde kac kere tavan tavan yapmis kac kere taban taban yapmis ?

Yorum

• PEGA_SUS
                              Yasaklı
                              • 21 Ağustos 2011
                              • 2790

okut_val Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                              İyi geceler abilerim. Transfer demisken facebook ta sistemli vobcular diye bir grup var. Ordada cok kaliteli insalar var, kurucusu metin de iyi vurusur gunluk. Yalniz eksper abi senin namin orda hergun dillerde. Seni davet ediyorlar ama ben dedim eskper abi zor gelir.. Kuzu abi nerdeyse onunla beraber vurusur dedim. İsterseniz buraya davet edeyim... Eksper abiyi coknmerak ediyorlar hatta seni burdan izleyip konusuyorlar abi.
                              ula ne güldüm yaaa...

eksper abi yok, EKAYA AYUSU var, onu virsek olmamı diyeydinya...

Yorum

• okut_val
                                Tecrübeli
                                • 03 Mart 2009
                                • 1325

Bu arada bir tanisma partisi ayarlasak yaa abi haftasonu. Mesela gelin kusadasinda ben su longlardan aldigim parayla yat kiralayim bayramdan sonra yat turu yapalim icelim eglenelim paradigmada gelir belki kiyak yapar rusyadan geldi ya o meshur viskileri goruruz ahahaha...
                                '' VOB Finansal Bir Kitle İmha Silahıdır '' Warren BUFFET

Yorum

Working...
                                X

Debug Information