hepiniz aşşagıya gidecek gibi görüyorsunuz deel mi????
KURBAN BAYRAMI geliyor.. Kurban Bayrami KUZU senligine davetlisiniz..
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
saat 4 e kadar vaktin var kardeşim...sonra tanımam....sonra ben duymadım ben görmedim,vay böbregim vay dalagım vay romatizmam anlamam....muratman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstereksper hocam.. ben yukarıya gidecek diye hisseidyorum. hatta düşeceğine inanmamaya başladım..
velhasıl pozisyonum kısa.

Yorum
-
10/08/2012 15:15 hatirlatma-abd'de İthal fİyatlari aÇiklanacak
aÇiklanma saatİ: 15:30
dÖnem : Temmuz
Öncekİ : -2.7%
beklentİ : 0.1%
Yorum
-
700 kapadım lönkleri falartttt şimdilikküçük_k Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterortalamaları öpüştürdü... yukarı fake tempo olma ihtimali arttı ufakdan lönkledim... revese emride hazır.... bu çıkışı sadece şort istop için yapmasını beliyorum.. oyun planım buna göre..
ayıca gülük grafa bi daha baktım.. experin ısrarlı lönk olması nedeniyle... 81bine kadar sürüp 3lü tepe de yapabilir...yazdıklarım kuzu melemesidir..dikkate alan kuzu gibi meler,,,
Yorum
-
eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterlem aşşagıda 50 kişi vardı yukarı kalkınca hepsi tüydü....lem bunların hepisi cortmuydu....sabah beri onbaşının eşşeğimi yazıyor burada....
eksperim oncelikle hosgeldin .....sukur kavusturana diyorum ... internete giremedimki ,simdi ancak geldi nalet ... kacirdim longu iyimi bagisla destek atamadim .. 78500 e yazdim long ... bir geri cekilme olsada alabilsek umuduyla... yok olamiyorsada en azindan alti hasbel kadar doldurdum sizlere destek ...yatirim tavsiyesi degildir ...
Yorum
-
senden longcu olmaz...cortcu geldin cortcu gideceksin....ne diye actın, ne diye kapattın şimdi longu.....lem otur işte derdin ne... bu satten sonra zor döner aşşagıya...sıhhatler olsun....küçük_k Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster700 kapadım lönkleri falartttt şimdilik
Yorum
Yorum