KURBAN BAYRAMI geliyor.. Kurban Bayrami KUZU senligine davetlisiniz..

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • paradigma
    Tecrübeli
    • 19 Haziran 2009
    • 1088

hedef magma derken surekli yeni zirvelerdeyiz ......
    yatirim tavsiyesi degildir ...

Yorum

• asi
      Aktif
      • 05 Temmuz 2009
      • 270

10 gunde topla 1 gunde geriver ona canım sıkıldı

Yorum

• filozof16
        Katılımcı
        • 10 Temmuz 2011
        • 144

evet...baharın bitmesine az kaldı...
        öngörülerimize göre...8 ağustosta sona erecek...geri dönüş sonrası...muhtemelen...cuma sabahı...
        endeksin geri dönüşü başlatacağını düşünmekteyiz...
        en büyük zararı...benim kağıdım yükselmedi ki...düşsün diyenler yaşayacak....
        o yüzden dikkat diyoruz ve çekiliyoruz...
        hiçbirşey göründüğü gibi değildir

Yorum

• manaw
          havacı
          • 28 Ekim 2011
          • 896

geçmiş olsun kısa pozisyon alan arkadaşlar..

bugün 1/4 kısa pozisyonuma farklı farklı yerlerden toplamda artı 1/2 kadar daha kısa poz açtım.. hepsini 79,6'da stopladım.

79,6'dan reverse 1/4 long yapıp 79,85'de indim..

daha sonra bu istop ettiğim 3/4 pozu 80k üstünde çıktığı yerden vura vura 80,2 ortalama ile yerine koydum.. (gerçek maliyeti ne bilmiyorum.. hesaplayacak takatim kalmadı.)

tne dün tüm verdiğini geri aldı.. üstüne de bir o kadar haraç kesti.. bir de kaldıracımı arttırdı..

dağıldım...

kendime not. 77,65'den açtığım longları kapattığım için pişman oldum.. bugün bir kez daha oradan long açmak için fırsat verdi. bir iki indikatörde endeksin orada güçlendiğini de gördüm.. ama poz değiştiremedim.. Çünkü kendimi dün sinyorun anlattıklarına konsantre ettim.. nasıl bir para birimidir bu anlamıyorum ki.. sabah +1. akşam -1. ertesi gün +1,2..

kendime not2. eğer ki bunlar bedava para vermeye devam ederlerse, teyyipe mektup yazıp vergilerimi kendi bastığım panginotlarla ödemeyi teklif edeceğim... Bir de üstüne 1 murat parası = 2 dolardır dicem..

Yorum

• manaw
            havacı
            • 28 Ekim 2011
            • 896

kuzu emmim,

endeks 2500 puan düştüğü zaman kuzu shorttan iner long olur "kuzu klasiği" endeks artı kapattığı zamanlar için de geçerli midir?

Yorum

• manaw
              havacı
              • 28 Ekim 2011
              • 896

halkb'nin bu fiyat hareketi ile 22 liraya gitmesi lazım.. ne yani.. şimdi halkb'nin piyasa değeri 30 milyar mı olacak..

Yorum

• PEGA_SUS
                Yasaklı
                • 21 Ağustos 2011
                • 2790

MURAT senin haberin vardır

bugün bişey diyen oldu mu ?

veya dün akşam yurtdışına bu kadar artı yaptıran neydi ?

Yorum

• asi
                  Aktif
                  • 05 Temmuz 2009
                  • 270

Pega pasta yokmi

Yorum

• gundwane
                    Tecrübeli
                    • 18 Ağustos 2011
                    • 1922

PEGA_SUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    MURAT senin haberin vardır

bugün bişey diyen oldu mu ?

veya dün akşam yurtdışına bu kadar artı yaptıran neydi ?
                    Asıl dün neden düştük..Draghi ne dedi idi.Bir allahın kulu biliyor mu mesela..??
                    O kadar alıştık ki gazetelerden okuduklarımız üzerinden piyasalara yaklaşmaya..
                    Temmuz ayı olmasına rağmen bazuka gibi bir istihdam verisi geldi ABD den..
                    Ha tabi şimdi yine denebilir gizliyorlarr ..batıyorlar malı ky ye devretme numaraları falan diye..

pala mala başlanabilir.. Kurtlar vadisi modunda piyasa izliyoruz..

Birde üzerine ISM verisi beklenen den iyi geldi ABD tarafında..

Private nonfarm ile nonfarm istihdam beklentilerin yüzde 60 fazlası geldi..tarım dışı istihdam verisi yani..

E bizim kiler zaten başından beri söylüyoruz ucuzzz..

Halk Bank..arkadaş yazmış..Baktım komedi..Sermayesi kadar karı 6 ayda yapmış..

Yahu sermayesi kadar kar eden firma 10 tl eder..Bu 6 ayda yapmış..Vergi mergi düş 20 tl ederi var..
                    Banka birde bu..Karsa kardır arkadaş..Gizledikleri birşey yok..

Gaydırı guppak bi dönem süper kar öteki dönem zarar açıklayan patron şirketide değil..

Diğer şirketlere bakıyorum çoğu yerinde debeleniyor hatta aktifden balya balya satış yiyor..
                    O tahtaların genelde sahibi olan patron dur..Büyük ihtimal çıkışa inanmadığından seyretti o da..
                    Şimdi kendi alımlarına kendisi satış yaparak tahtada baskı yapıyor..

Bir aksilik olmazsa 2009 da izledik idi bu senaryoyu..
                    Haziran 2009 da arçelik için..ya endeks e bak arçeliğe bak deniyordu..Sona 2 tl den 6 ya gitti kısa sürede..

Bu küçük şirketlerde herşey patronun elinde.Bir çeyreklik inanılmaz bilaço gönderir o bankaların 6 ayda yaptığını 1 ayda yapar..

Not: Mesela yukarıda abd verisinde birşey dikkatimi çekti..İşsizlik oran olarak artmış..
                    Hm..
                    Daha evvel nonfarm kötü gelir ama işsizlik düşerdi..
                    Bunu ümidini kaybetmiş artık iş aramayanların iş başvurusu formu bile doldurmamasına bağlanırdı..
                    Şimdi acaba diyorum tam tersi mi söz konusu..

Yorum

• taka
                      Kıdemli
                      • 22 Eylül 2009
                      • 3774

arkadaşlar YANILDIM düşüş gelir diye düşünürken piyasa savruldu gitti hemde böğürterek.benden pes artık.sebeb olduklarım varsa çok özür diliyorum.analizide bırakıyorum.ben bu işi 12 yıldır yaparım bu kadar yanıldığım hiç olmadı.hoşça kalın.
                      ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.

yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
                      sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
                      müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.

Yorum

• PEGA_SUS
                        Yasaklı
                        • 21 Ağustos 2011
                        • 2790

asi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                        Pega pasta yokmi
                        dostum pastasınında mına çakıyım, borsasının da...

GARANTİ devam ediyor şort kapatmaya... helal olsun... iyi gaçıyor... emme onunki hedge dir

pastada GARANTİ ile AKBANK ı asla izlemeyeceksin... onlar VOB dan para çarpma peşinde değiller

vobu gerçek amacına uygun vob gibi kullanıyorlar bence

efg-credit... topa girmiş dayanamamış... 4000 long ile

ne hikmetse teb de 3000 long kapatmış....

dün dediğimi hatırlıyonuz deel mi...

3-5000 kontrat bişey değildir emme yeni topa girenlere vermesi, çok ama çok az iyi şimdilik

teb in en azından long açmaması, biraz yüreğimizi ferahlatsa da

DÖYÇE

HAFTA başından beri şortluyosun... bizimde algımızı bozdun yanılttın... bugünde şortlamışssın

kısa zamanda bu borsayı aşşa çeviremezsen

seninde ........ ....... ÇAKIYIM

tek umudumuz kaldı İŞ...

burdan longa girmezde (İNŞALLAH ) nerden şortlamaya başlayacak o önemli artık

iyi tatiller dostlar

dow hala yükseliyor... sööödüklerimi yazmıyorum buraya, kıyamet kopar... çok fena giriştim... dinden çıkacam haşa

dragi denen kaltak...

söylediklerim yanlış anlaşıldımı demiş bugün

mına çaktımın ******su...

Yorum

• PEGA_SUS
                          Yasaklı
                          • 21 Ağustos 2011
                          • 2790

asi

aşşa köyde ne var ne yok yaw

her zaman onlar şorta kalır, pala doğrardı

bu seferde bizim köyü doğradı... pezevengin doğurduğu

orda da çokmu YARALI AYU

EKAYA ABİ...bi-iki yaralu ayu iresimi şeettirde neşemizi bulak bari abi

Yorum

• Karatay
                            Aktif
                            • 14 Ağustos 2011
                            • 277

Maçı aldık..
                            4. sette alınacak maçı boşu boşuna uzattılar.
                            Neyse sonuçta aldık umarım gruptanda çıkarız.

En yüksek katılımlı olimpiyatlarda daha bir madalyamız bile yok, halter efsaneside bitti. Hey gidi Naim nerdesin küçük dev adam.
                            Nitelik hiçbirşeydir, nicelik herşeydir.

Yorum

• greenspan41
                              Aktif
                              • 30 Nisan 2009
                              • 327

tcmb kısa vadeli dış borç stoku

Yorum

• JAKO
                                Kalender Amca
                                • 30 Mart 2009
                                • 561

manif Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                                Sayın jako abi, bakın abi diyorum yaşça büyüğümsünüzdür diye..
                                Perşembe dip dediğiniz gün bizim boby 2650 puan yukarı çaktı. Bu mc demek.

He yanıldığınızı kabul ettiniz..
                                Ama size taktir edersiniz bu başlıkta hasbelkader vob paylaşımları yapılıyor.
                                O yönde paylaşımlarınıza saygı duyarım.
                                Şahsen siyasi paylaşımlarınızı, ilgiyle takip ediyorum.
                                Aynı frekanstayız.

Bu vade çok zordu. Hep yanıldık.
                                Ben sizin yanılmanızı kendime kabul ettiremiyorum.
                                Temel trend bilgisi ile ana resime bakınca ve tek bir mesajı değil, bütünlük içinde okuyunca ve bakınca, bu şekilde düşünmezsiniz.

Ben, kimseye sataşmıyorum, kimseden küfürle, hakaretle bahsetmiyorum, golden cross ile de dalga geçmiyorum, 170 bin beklemeye devam ediyorum.

Bir şafaktan bir şafağa, bir akşamdan bir akşama bakıyorum.
                                15 Ağustos günü genel resme tekrar bakarız.
                                Ekrana yapışan ve yapışık yaşayanlar için söyleyebileceğim bir şey, yapabileceğim bir değerlendirme yok.
                                önceden öğrenenler indirimli fiyattan öğrenir,
                                otoriteden öğrenenler özgürlük bedeliyle öğrenir,
                                deneyerek öğrenenler etiket fiyatından öğrenir,
                                hayattan öğrenenler gecikme zammıyla öğrenir,
                                hayattan da öğrenemeyenler boşa gitmiş hayatlarıyla öğrenirler...

Yorum

Working...
                                X

Debug Information