77,65 reverse 1/4 long
KURBAN BAYRAMI geliyor.. Kurban Bayrami KUZU senligine davetlisiniz..
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
gördünmü gundwane abi.... kim biliyormuşgundwane Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBuradaki yorumlarda hep biliyordı ediyorlardı...Yahu kimm..Kim biliyordu...They..
Onlar..
İyide kim işte..
bi bok çıkmayacağını bilip duranları gördün nü ?PEGA_SUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterevet sevgili dostlar....
bu pasta LONG için kısa vade de sanki REZALET gibi duruyor

yanlız son 3 günde DÖÇE-HSBC geldi şort tarafa 14000 şort ile
bugünkü 79 lar longdan çıkmak için son şansımmışıdı... onuda kaçırdık TÜÜÜ
3 gündür şort basan EVROPALILAR... döyçeynen hsbc
arada bi şans daha virdide tüydüm ALLAH tan
kuzu abi....
bu DRAGİ ye sövmekte haklı değil mi şimdi ? az bile sövdü
Yorum
-
-
Halkbank yine yanıltmadı...okut_val Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterDax da kudurdu.. shortcular için sıkıntı başlıyor..
Halkbank benimde öncü göstergem yaklaşık 2-3 aydır hep doğru çalıştı...'' VOB Finansal Bir Kitle İmha Silahıdır '' Warren BUFFET
Yorum
-
*YAPI KREDİ BANKASI'NIN 2012 YILI İLK 6 AYLIK KONSOLİDE OLMAYAN NET DÖNEM KARI 859.458.000 TL(ÖNCEKİ 976.820.000 TL)
Foreks Haber Merkezi ( haber@foreks.com ) http://www.foreks.comhttp://twitter.com/#!/ForeksTurkey
Yorum
-
sağol dostum.... LONG devam diye diretmediğimi, pozun yanlış olduğunu zaten söylüyordumokut_val Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterPEGA
Allahın sevgili kuluymuşssun...
İyi kaçtın...
kaçmaya fırsat kolluyordum (dün de vermişti kaçırmıştım 2 sefer ) RABBİM 3. yü de verdi... bu sefer değerlendirdik
buradan hepinizin nazarında, kaçmamda en büyük pay sahibi olan taka abimePEGA_SUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstervardır elbet RABBİMİN bunda da bir hikmeti diyerekten
79325 flat
400 puan zarar... yinede çok şükür
tekrar teşekkür ediyorum
ALLAH tuttuğunu kol gibi etsin abi...
Yorum
-
Abi sabaha karşı başlıyo sövmeye bizim piyasaa açılıncaya kadarPEGA_SUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterECB/DRAGHI: LONDRA KONUSMAM YANLIS YORUMLANDI
asıl merak ettiğim.... kuzu abi ne kadar sövecek, hele bi gelsin... yatıyodur şimdi bızaa gibi

kalk abi la... aaşam oldu, ne yatıpdurun
uyuyodur şimdi mışıl mışıl
'' VOB Finansal Bir Kitle İmha Silahıdır '' Warren BUFFET
Yorum

Yorum