KURBAN BAYRAMI geliyor.. Kurban Bayrami KUZU senligine davetlisiniz..

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • polat55
    Tecrübeli
    • 09 Temmuz 2011
    • 539

okut_val Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    evet arkadaşlar duyduk suyun sesini ama eksper abisiz tadı çıkmıyo...
    Cuma 79.150 açılan ilave kısalar 78.500 kapandı teperse vurmak için..
    ana poz kısa devam...
    VOB ta işlem yapmıyorum ama bence de...
    Lütfen herkes kendi kararını kendi versin...sonra üzülmeyelim...

Yorum

• EKaya
      Aktif
      • 19 Ağustos 2011
      • 270

okut_val Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      Su sesi isteriz....
      yok....
      "Ayi" olmaz sizlerden ....

hem su duserken gokten "balik" bereketide getiriyor....

Gundwane...
      ne olacak bu sanayi hisseleri ?

Yorum

• okut_val
        Tecrübeli
        • 03 Mart 2009
        • 1325

paradigma Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        henuz ekpserimden sinyal yok ,bu vesile ile 1/2 78800 maliyetli shortlarla devam....
        Eksper abi 500-600 puana oynamaz... öptümü bademciğine kadar öper ve dalağını almadan bırakmaz yanlış tanımadıysam...
        eğer ters yönde yukarı hareket olursa poz kapatılmak gerekirse mutlaka haber veriri kıyamaz bize...
        ama mutlaka sağlam öpecektir...
        '' VOB Finansal Bir Kitle İmha Silahıdır '' Warren BUFFET

Yorum

• manaw
          havacı
          • 28 Ekim 2011
          • 896

arkadaşlar.. gaza gelmeden lütfen.. eksper hocam temkinli.. en son elinde 1/4 vardı.

benim elimde 1/2 vardı.. 78,935 ortalama ile.. paradigmanın da öyle.. maliyetim 79,4'e yükseldi bu şekilde.. hala 1/4 şortum..

bunun köpek gibi davrandığını unutmadan furuşalım.. ısırdı mı kuduz ediyor..

Yorum

• okut_val
            Tecrübeli
            • 03 Mart 2009
            • 1325

EKaya Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            yok....
            "Ayi" olmaz sizlerden ....

hem su duserken gokten "balik" bereketide getiriyor....

Ayı veya boğa para kazanalımda abi Bu skendere karşı son 1-2 ayda ayı olmak çok zor, hep ayı katliamı nereye kadar
            '' VOB Finansal Bir Kitle İmha Silahıdır '' Warren BUFFET

Yorum

• paradigma
              Tecrübeli
              • 19 Haziran 2009
              • 1088

425 den ,79175 leri kapattim ... 1/4 oraninda short kaldim
              yatirim tavsiyesi degildir ...

Yorum

• ainos
                Aktif
                • 27 Temmuz 2011
                • 323

polat55 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                Sayın manif,

- Bu topiğin adı görebildiğim kadarıyla 'KURBAN BAYRAMI geliyor...Kurban Bayramı KUZU şenliğine davetlisiniz'...içinde VOB kelimesi geçmiyor bile...dahası bu topiği açan üstat 'burada sadece VOB yazılır çizilir' vs dememiş...hatta yanlış bilmiyorsam kendisi VOB ta ya işlem yapmaz veya çok az yapar..bundan dolayı buraya ilk giren kişi burda her türlü paylaşımın yapılabildiğini pekala düşünebilir, doğal olanı budur...

- haa derseniz ki 'ismi öyle ama biz burda VOB konuşuyoruz'...olabilir, kimse 'burda VOB konuşamazsınız' demiyor zaten..aksine eksper üstadın yaptıklarını benim gibi hissede olan diğer arkadaşlar bile -VOB ta işlem yapmadıkları halde- izliyor ve takdir ediyoruz...nasıl ki bizim hisse konuşmamız size engel değilse, burda VOB konuşmanız bizim de hisse konuşmamıza engel olamaz...ne yani, bir kafeye girsek ve o kafede ağırlıklı olarak çay içiliyor olsa, biz o kafede kahve içemeyecek miyiz?...

- haa diyorsanız ki 'spot hakkında yapılan yorumlara bakarak VOB ta terse düştüm' o zaman kusura bakmayın derim, benim gibi VOB ta işlem yapmayan acemi biri bile spottaki yoruma göre VOB ta işlem yapmaz...ikisinin benzer ama farklı olduğunu henüz ayıramadıysanız size bir kardeş tavsiyesi lütfen hemen VOB tan uzaklaşın...

- Şunun şurasında adam akıllı değerlendirme yapabilen, tecrübeli birkaç kişiden biri olan JAKO üstada bu şekilde yaklaşmanız bilinçsizce değilse art niyetlidir...

- Değerli forumdaşım, kırıcı olmak istemiyorum..ama göz göre göre de kendisinden çok istifade ettiğim değerli bir insana haksızlık yapılmasına da tahammül edemem..

Saygılarımla.
                Jako usta Perşembe dip dedi, sonra 15 Ağustosa kadar yükseliş dedi.... Yanlışım yoksa perşembeden önceki hafta belirtti bunu...
                Ama endeks perşembeye kadar düşmedi (bence dip olmadı), şimdi düşüyor.... Bakalım 15 ağustsa kadar ne olacak... BAna sorarsan 15 ağustosa kadar düşüş devam edecek....
                Hep beraber görecez.

Yorum

• polat55
                  Tecrübeli
                  • 09 Temmuz 2011
                  • 539

ainos Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  Jako usta Perşembe dip dedi, sonra 15 Ağustosa kadar yükseliş dedi.... Yanlışım yoksa perşembeden önceki hafta belirtti bunu...
                  Ama endeks perşembeye kadar düşmedi (bence dip olmadı), şimdi düşüyor.... Bakalım 15 ağustsa kadar ne olacak... BAna sorarsan 15 ağustosa kadar düşüş devam edecek....
                  Hep beraber görecez.
                  Sayın ainos,
                  mesele JAKO üstadın yanılıp yanılmaması olayı değil...mesele spot yorumuna göre VOB ta işlem yapıp zarar oluştuğunda sayın JAKO ya eleştiride bulunulmuş olması...yoksa burası borsa en tecrübelisi bile yanılabilir, zaten bunu baştan kabul etmeyen bu işe girmesin bence...kaldı ki biraz daha iyi değerlendirirseniz JAKO üstadın aslında yanılmadığını anlarsınız..
                  Lütfen herkes kendi kararını kendi versin...sonra üzülmeyelim...

Yorum

• manif
                    Matematikçi
                    • 16 Ağustos 2011
                    • 752

sayın polat ben eleştirimi jakoya yazdım.
                    cevap alıp, açıklama yazdım.
                    3. kişi olarak müdahil olup, avukatlık yapmanıza gerek yok.
                    saygı çerçevesinde eleştiri yaptım.
                    mesele kâr-zarar meselesi değil. Geçen çarşamba, yarın dip günü sonra 15 ağustosa kadar yükseliş denildiğinde ve bu paylaşım,
                    x30-100 grafiği ile yapıldığında, pek hisselere göre bir paylaşım olmuyor.
                    Tekrar diyorum, eleştiri yaptım, nazikçe jako cevabını yazıd.
                    Benim tarafımda bu olay kapandı.
                    Bence sizde varsa kendi görüşünüz veya eleştiriniz yazarsınız.Gerekirse tartışırız.
                    grafik çizme--değer verme--yerine koyma--yok etme

Yorum

• fox
                      Tecrübeli
                      • 28 Şubat 2012
                      • 415

manif Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      sayın polat ben eleştirimi jakoya yazdım.
                      cevap alıp, açıklama yazdım.
                      3. kişi olarak müdahil olup, avukatlık yapmanıza gerek yok.
                      saygı çerçevesinde eleştiri yaptım.
                      mesele kâr-zarar meselesi değil. Geçen çarşamba, yarın dip günü sonra 15 ağustosa kadar yükseliş denildiğinde ve bu paylaşım,
                      x30-100 grafiği ile yapıldığında, pek hisselere göre bir paylaşım olmuyor.
                      Tekrar diyorum, eleştiri yaptım, nazikçe jako cevabını yazıd.
                      Benim tarafımda bu olay kapandı.
                      Bence sizde varsa kendi görüşünüz veya eleştiriniz yazarsınız.Gerekirse tartışırız.
                      sn manif, konuyu uzatmak istemiyorum ama, haksızlık ediyorsunuz bence... evet , sn Jako nazikçe yazmış ama, sizin eleştirileriniz pek pervasız ve rahat... birşeyler söylenecekse bile üslup bu olmamalı.. hiç kimse burda insanlara para kazandırmak zorunda değil, onun için kafa patlatılarak ortaya konmuş tahmin ve öngörülere, özellikle de tecrübesi izleyenlerce sabit olan kıymetli büyüklerimize karşı daha bir saygılı, daha bir özenli olunmalı...

sizin tavrınızın özeti şu; " bak, abi diyorum.." hitabınız bu yani... olum bak git gibi bişiy... başka ne diyecektiniz ki.... neyse...
                      meşguliyet için özürlerimin kabulünü rica ederim...

hürmetler cümleten...

Yorum

• asi
                        Aktif
                        • 05 Temmuz 2009
                        • 270

Uslu durun

Yorum

• EKaya
                          Aktif
                          • 19 Ağustos 2011
                          • 270

Burada da didisme cikmasa...

laflarim meclisten disari.
                          onlarca insan var fikir belirten, dogru cikar yanlis cikar, sistemler de tokezler...
                          Yok sistem mutlaktir diyen olur, ozaman sistemi "bulan-gelistiren" batililar batmazdi herhalde..

bu forumun da, "borsa fetvasi" isteyenler formatina girmemesini dilerim..
                          Yok yuzunu bile gormediginiz kisilerin, fikirlerini suzgecten gecirmeden "zengin" olacaksaniz...
                          bu kadar uyeden bir elin parmaklarini gecmez grafik cizen...

rabbena hep bana..

koca adamlarsiniz...
                          sikayet etmeyin...

svg k3r3m. uygunsuz gelirse silebilirsin...

Arada -->

Yeni gordum...
                          Ulkenin cari sorununu, "kedi mamasina" mal ederiz....
                          Artik asilcak dal bulamadilar...

Yakin zamanda. ithal don vb konularda da benzer haberler bekliyorum.

Sermayeyi kediye yükledik!
                          Türkiye'de geçen yıl yaklaşık 30 bin ton kedi ve köpek maması satılırken, ithal markalara 200 milyon lira harcanması yerli üreticileri rahatsız etti.

6 kedi sahibi olarak not duseyim...
                          Insana bozuk kalitesiz gida yedirilen bir ulkede,

yun toplarimi "zehirlemeyi" dusunmuyorum...

Hem ayiyim, hem cariye destek veriyorum... Oh olsun..

Yorum

• repalize
                            Aktif
                            • 05 Aralık 2011
                            • 311

ne ****ndermiş beah

milleti birbirine kattı ağalar beyler silkinin kendinize gelin , bir olun iri olun bu ****nderin neresine daha önce ne yaptıysanız gene aynısını yapın... unutmayın sarı öküzü vermek en büyük gaflet... birbirinize ne kadar çok ihtiyacınız var... en azından burada yıllardır yazmış ustalar...

Şu sıkıntılı günlerde fikirlerinize ihtiyacı olan onlarca arkadaş var... kaybedelien her kuruş milli servet birbirinize sahip olun

Lütfen

Not ( VOB nasıl edilir bilmem)

Yorum

• k3r3m
                              Aktif
                              • 31 Temmuz 2011
                              • 665

lütfen artık bu konuyu uzatmayalım
                              uzatanın mesajını sileceğim
                              "the invisible hand is visible...it is FED...."

Yorum

• manaw