KURBAN BAYRAMI geliyor.. Kurban Bayrami KUZU senligine davetlisiniz..

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • bikmisbroker
    BaBo
    • 27 Şubat 2009
    • 1009

Lem ayhan 53 kac para aliyorsun bu islem icin l

Yorum

• polat55
      Tecrübeli
      • 09 Temmuz 2011
      • 539

Bu mudur abi?

düşen trend çizgisini (sarı) kastediyorsunuz di mi?...onu aşağı kesmedikçe vuruş başladı anlıyorum ben...
      umarım yormuyorumdur..
      Lütfen herkes kendi kararını kendi versin...sonra üzülmeyelim...

Yorum

• Karatay
        Aktif
        • 14 Ağustos 2011
        • 277

Sn Polat, gerçi sn Bobo cevap verecektir ama bence, o grafikteki sarı desteği, orta vadede aşağı kırma olasılığı olabilir, sanırım bakmamız gereken bu başlığın ilk grafiğidir, diye düşünüyorum.

Yorum

• kuzu
          furuşan akıncı
          • 11 Aralık 2008
          • 13961

bikmisbroker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          Lem Guzuuu
          Bayrama az kaldii..

bikmisbroker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          Allahu ekbeer, Allahu ekbeer...

bu mesajlarda anlasmaya taraftar bi adam goremiyorum ben...bana secenek birakmiyorsun....bence sen bu hafta sonu...pipine bi parti ver....haftaya cumadan sonra senin pipin filan olmuyack....kokunden ucurmazsam serefsizim...skender aganada selamimi soyle...

deki...kuzu diyorki....

onun hem dalagini...hem bobregini...hemide dhklrini alacagim....emme pipisini ellemiyecegim...dursun....

ikinizde igdic igdic dolasin...aleme ibret ucun...birinizde pipi var....birinizde dshak...birinizde tohum var ekemiyor...birinizde hortum var dokemiyor....igdic durzuler.
          YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• JAKO
            Kalender Amca
            • 30 Mart 2009
            • 561

26 temmuz tarihine kadar ayak sürümeye devam.. dalgalanma, durulma döneminin sona erdiği tarih olarak bunu not edelim. devamında iki hafta ralli öar. onun da devamı, bir aylık düzeltmedir.
            eylül ortasına kadar düzeltmeden önceki on beş günlü ralli, 27 temmuz tarihinde başlar, 15 - 16 ağustos tarihlerinde biter.
            Kurban bayramı sırasında piyasa rallide olacak, coşkulu olacak. Kuzu'nun akibeti belli. Arapça öğrense de kurtuluşu yok, deli ibrahim padişahı da kurtaramaz.
            önceden öğrenenler indirimli fiyattan öğrenir,
            otoriteden öğrenenler özgürlük bedeliyle öğrenir,
            deneyerek öğrenenler etiket fiyatından öğrenir,
            hayattan öğrenenler gecikme zammıyla öğrenir,
            hayattan da öğrenemeyenler boşa gitmiş hayatlarıyla öğrenirler...

Yorum

• JAKO
              Kalender Amca
              • 30 Mart 2009
              • 561

BaBo acemi kasaba benzemiyor valla, kaçırmaz elinden, devirir, keser.

Yorum

• ayhan53
                Rallici Başkan
                • 27 Nisan 2009
                • 2657

http://forum.keyborsa.com/showthread...794#post434794

hadi millet son defa yarışıyoruz. Topu topu 1 er hisse seçeceksiniz.
                [B][SIZE="3"][FONT="Arial Narrow"][COLOR="navy"]TÜRKÜM, DOĞRUYUM, ÇALIŞKANIM, VARLIĞIM TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
                M.K.ATATÜRK[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B]

Yorum

• warworn
                  BUĞRA
                  • 05 Eylül 2009
                  • 274

ayhan53 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  http://forum.keyborsa.com/showthread...794#post434794

hadi millet son defa yarışıyoruz. Topu topu 1 er hisse seçeceksiniz.
                  başkanı kırmayalım bir hisse secelim............
                  darağacında olsak bile son sözüm FENERBAHÇE........

Yorum

• JAKO
                    Kalender Amca
                    • 30 Mart 2009
                    • 561

BORSA'nın esası, dön baba dön formasyonu.

Yorum

• kuzu
                      furuşan akıncı
                      • 11 Aralık 2008
                      • 13961

JAKOM....

dun gece ben yazdim o okudu...ikimizde ayni anda forumdaydik....cok korktu...tirsti...cugap bile veremedi...bunun pipisinden bahsettin mi bu cok tirsiyor....gulagasma.....korkark artik....bisey yapamaz....ha ha ha....

bunu bu hale...s.unnetci....A-YI soktu....kodu o balta resimlerini bu tirsti....
                      YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• taka
                        Kıdemli
                        • 22 Eylül 2009
                        • 3774

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                        sevgili azina,

burada vob yaziliyor emme...hisseleri izlemeden kimse vob yazamaz....misal...halkbank....zirvede....emme garan degil...

halkbank...geneldeA KP lilerde...

BU HISSELERI IZLEMEDEN KIMSE VOB YORUMU YAZAMAZ....bunnr ic dinamiklerdir...

sende saka demissin zaten...taka alinmamistir umarim....
                        bizler küçük yatırımcılarız.bazen yoğunluk sıkıntıları normaldir.sadece makronun ve ana analizlerin bu topikte paylaşılması bana da mantıklı gelip day teryder için başka topik kullanılması buradaki bilgilere daha derli toplu ulaşılması açısından önemli olacağı maksadıyla peganın dükkanına kaymış bulunmaktayım.sevgili bıkmış ve kuzu umarım durumu anlayışla karşılarsınız.
                        ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.

yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
                        sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
                        müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.

Yorum

• taka
                          Kıdemli
                          • 22 Eylül 2009
                          • 3774

günlük vaziyet oldukça sıkıntı vermeye vede uzunları terletmeye başlamış.sistemde iki yatay çizgiden alttaki tirendi tetikleyen ve bu seviyelere getiren,yukardaki yatay ise ciddi düzeltme ihtimalini güçlendiren kırmızı noktamız gibi durmakta.kararı sizlere bırakırken ağamda pek sıkıntılı durumda sanki.

yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
                          sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
                          müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.

Yorum

• Bear_Bull
                            Spread Trader
                            • 09 Şubat 2009
                            • 773

yeni format ile pivotlar

PİVOT http://shar.es/tYItS YENİ formatı ile PİVOTlar XU100,XU030,USDTRY,VOB30 hergün bakmak isteyenler http://bearbull26.blogspot.com/search/label/P%C4%B0VOT linkini kopyalayabilir.
                            Meşhur bir filozofa: - "Servet ayaklarınızın altında olduğu halde neden bu kadar fakirsiniz?" diye sorulduğunda: - "Ona ulaşmak için eğilmek lazım da ondan" demiş. :)

Yorum

• taka
                              Kıdemli
                              • 22 Eylül 2009
                              • 3774

arkadaşlar bu topikte sadece ov yada uv yapılar için az ve öz paylaşımı uygun gördüğümü belirtirken,day treyder vede kv yapılar ve minör dalgalanmaları peganın dükkanında elimden geldiğince fırsat buldukça aktarmaya çalışacağım.tüm katılımcılara hayırlı ve bereketli bir hafta dileklerimle bol kazançlar.

Yorum

• taka
                                Kıdemli
                                • 22 Eylül 2009
                                • 3774

usd-try çok ilginç bir daralma etkisinde kırılma bu hafta içinde muhtemel gibi görüntü vermekte.alt ve üst tirendler dikkatle takiplenmeli.

Yorum

Working...
                                X

Debug Information