imkb 100 işlem hacmi ssat 14.50 itibariyle 800 m. olmuş ne mal çıkma var ne mal alma fiktif işlemlerle vob'da adam çarpmaca oynuyorlar demekki.
KURBAN BAYRAMI geliyor.. Kurban Bayrami KUZU senligine davetlisiniz..
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
şu İŞC benim için takipten aylar önce çıkmıştır
İŞYATIRIM vobdaki pozuna göre... o tahtayı CEYLAN tahtasına çevirdi
dünden 6500 kısa açtı... sabah İŞC yi yıkmaya çalıştı pezemek...
sözde ülkenin en büyük bankası... öyle tahtamı olur... 200-300.000 lot ile, kaldırıp indirip duruyor kademelerini
Yorum
-
ağam az daha basalada kasıklarım çatlasın gülerken.hahahahataka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterulen pala tepeyi gösterdinya bide dibi gösterde sana eyice güleyim hafta sonu.

ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
77400 kene uyarmıştım... umarım faydalanan olmuşturPEGA_SUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterLONG lar yeter dostlar bence
77275 altında çok farklı bir 2. seans yaşayabiliriz
dikkatli olun
Yorum
-
boşver şimdi milleti..PEGA_SUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster77400 kene yazmıştım... umarım faydalanan olmuştur
sen kısaladın mı onu de hele..grafik çizme--değer verme--yerine koyma--yok etme
Yorum
-
PEGA_SUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster77400 kene yazmıştım... umarım faydalanan olmuştur
Ben faydalandım "kene" den...
Yorum
-
ağam yeter daaaa daha ne kadar çalkalacan ben yoruldum gayri.az çekilcem sen çalkala bakalım.heheheŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
16:55 USD Michigan Enflasyon Beklentisi 3.1%
16:55 USD Michigan Hassasiyeti 73.5 73.2ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
-
bi zıplama daha yapsam deyu deyyus.
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
-
onu bunu boş verin para kazanın soyun deyyusu hahaha.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
-
76600 civarı basıp mokoko yapıp sert yukarı alabilir.tabi ağam mokokomu ney bilmem ne yapar o bilir.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum

Yorum