sevgil mod gereğini yapınız,aksi durumda forumu kullanmayı keseceğim.
KURBAN BAYRAMI geliyor.. Kurban Bayrami KUZU senligine davetlisiniz..
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
-
Sn.kazim avatarındaki o itici resmi niye kullanıyorsun?
çok rahatsız edici, umarım objektif bir yorum olarak değerlendirirsin.Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-
350-750 aralığı korunduğu sürece uzunlarda pek sorun gözükmesede asıl geçilmesi gereken yer 77650 dir.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
İşin aslı, saldırganlık herkeste değil. Mevzunun kaynağı tek bir yer...;)eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterarkadaşlar panik yok sakin olun.....sanki dünya yıkıldı altında kaldınız.....ne oluyoruz yav....herkeste bir saldırganlık...borsa bu düşerde cıkarda....
Sistem uyarı mesajı:
kocamankus seems to have multiple personalities using puhu and tavşan and AliDibo and sampolyon and esmedr and erol.erdem and KazimBorazan and kocamankus sharing the same computer. No soup for you! and you! and you!
Gereğinin yapılacağından şüpheniz olmasın. Galeyana, heyecana gerek yok.
Yorum
-
-
panik tersde kalma ile alakalı oluyor genelde...eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterarkadaşlar panik yok sakin olun.....sanki dünya yıkıldı altında kaldınız.....ne oluyoruz yav....herkeste bir saldırganlık...borsa bu düşerde cıkarda....
panik ve saldırı yerine sakin ve trend yönlü olmak lazım..
stratejim gereği şorttt devam..
birazını 76500 den kapadım tekrar furmak üçün...
eğer düşüş başladı ise ilk tepki yeri 75500 olmalaı bunu günler önce yazdım... ikincisi 73333 olmalı.. çift tepe yaparak yerin dibine gitmeli... olurmu gider mi sadece senaryo ve benim şahsi beklentimdir...yazdıklarım kuzu melemesidir..dikkate alan kuzu gibi meler,,,
Yorum
-
O yıllardır arada bi çıkar ve KUZU ya sataşır ortamı gerer...maksat huzur kaçırmak...sonperde33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSn.kazim avatarındaki o itici resmi niye kullanıyorsun?
çok rahatsız edici, umarım objektif bir yorum olarak değerlendirirsin.
Yorum
-
Bu başlığı şu anda 1084 kişi okumaktadır. (242 üye ve 842 ziyaretçi)...
karşı köyde brisa topiğinde...
Allah yardımcıları olsun..
Yorum
-
shortlar kâr yazmaya devam eder..
hele şu 350 yi kırdığı gibi 75.400 civarı bir kapanış olur..
yukarı gitmesi için gerekli done yok.
realizasyon gerekli..
lem kuzu emmi kıvranmasın hem..
az short kazansın.grafik çizme--değer verme--yerine koyma--yok etme
Yorum
-
eğim hoş geldin.. nasılsın....egim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterO yıllardır arada bi çıkar ve KUZU ya sataşır ortamı gerer...maksat huzur kaçırmak...
bu arada şortları iyice azalttım.... kısa süreli lönk bile deneyebilirim...
iskendere bağlı..yazdıklarım kuzu melemesidir..dikkate alan kuzu gibi meler,,,
Yorum
Yorum