şimdi hicbirinizin eli longa gitmiyor degilmi....neden dün akşam tom epey düştü...ben neden hala longum..kerizmiyim acaba...????
KURBAN BAYRAMI geliyor.. Kurban Bayrami KUZU senligine davetlisiniz..
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
ben açılışta ek yaptım gari..eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterşimdi hicbirinizin eli longa gitmiyor degilmi....neden dün akşam tom epey düştü...ben neden hala longum..kerizmiyim acaba...????grafik çizme--değer verme--yerine koyma--yok etme
Yorum
-
Eksper abi şimdi kaşınıyosun diyecek bakparadigma Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster78300 e short yazdim ...78175 dunku zirve gecildiginde ani olarak panik alisi gelir 300 e kadar gider oradanda benim mali oper ve asagiya sarkar yine diye bir senaryom var ..
'' VOB Finansal Bir Kitle İmha Silahıdır '' Warren BUFFET
Yorum
-
okut_val Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterYaaa geçen hafta tatildeydim... Turist murist yok abi...
Hep yaşlılar vardı... Turizmde iyi olsa demek ki cari açık filan kalmıcak

Yorum
-
buradaki anafikir, turistlermi, yoksa senin tatilde olman mı ?okut_val Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterYaaa geçen hafta tatildeydim... Turist murist yok abi...
Hep yaşlılar vardı... Turizmde iyi olsa demek ki cari açık filan kalmıcak
Yorum
-
ben bu işten anlamam...yazdıklarım deli sacmasıdır....lem siz beni icerimi dıhtıracaksınız....PEGA_SUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster700 satışta iken emre bastım... 15 saniyede kabul edene dek 800 oldu
700 de pusudayım eksper abi... nasıl iyi yere siper almışmıyım ?
Yorum
-
Bakış açısı...PEGA_SUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterburadaki anafikir, turistlermi, yoksa senin tatilde olman mı ?
Bence yaşlı turistlerin cok olması gençlerin olmaması
'' VOB Finansal Bir Kitle İmha Silahıdır '' Warren BUFFET
Yorum
-
eksper abi, yaldır yaldır gidiyor,
pek bir yapay, gdo'lu, inorganik gibi,
bir uygulama yapıp yüksek hızdan ceza kitlenirmi buna?Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-
paradigma yazdıgın ve uygulaman yanlış....fiyat oradayken ortamın güc dengesini bilemesssin....velevki tuttu şanstır..şansla işimiz yok bizim......paradigma Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster78300 e short yazdim ...78175 dunku zirve gecildiginde ani olarak panik alisi gelir 300 e kadar gider oradanda benim mali oper ve asagiya sarkar yine diye bir senaryom var ..
Yorum
Yorum