gundwane Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
KURBAN BAYRAMI geliyor.. Kurban Bayrami KUZU senligine davetlisiniz..
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
77800 den birde ben daldım emme... yanlış oldu gibigundwane Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterFull short..dİbİne kadar..
Hoyda bre pehlevannnnn...
Yorum
-
sen akıllanmıyacaksın anlaşıldı.....PEGA_SUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster77800 den birde ben daldım emme... yanlış oldu gibi
Yorum
-
Yaw ne alaka garanti akbnk 15-20 arasına gidecekler (benim düşüncem tabide)
koç sabancı 15 tl ler civarı....deeeeee
hiç düzeltmeden yaldır yaldır mı olacak..short dedim se 60.000 ler bekliyorum ilk etapda..
onu bile yapmayabilir ler derrrrrrmişimmm..
2014 2015...
hedef fezaaa...
hem gapi kapadı hemde ilk çıkıştaki zirvesine geldi..2 tane kuvvetli geri dönüş sinyali..
bu seviyeden kademli short açılır benceee...
artık hala giderse 4. vuruştan sonra..
yapacak da pek bişi kalmıyor..
ama benim aklım mantığım short diyor buralardan en azından ilk vuruş..
long a çevirmek için zihinleri çok numara çekecektir arkidiş..
Yorum
-
yanlış oldu dedik ya abieksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersen akıllanmıyacaksın anlaşıldı.....
en azından hatamızı biliyoruz... körükörüne gitmiyoruz
Yorum
-
ayulara arkadan karpuzcu geliyo ben ona gülüyordum fıkrasını hatırlatayımEKaya Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBogalara boy boy "sekil 1A" olsunda ne olursa olsun....
Sekil 1A

[B][SIZE="3"][FONT="Arial Narrow"][COLOR="navy"]TÜRKÜM, DOĞRUYUM, ÇALIŞKANIM, VARLIĞIM TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
M.K.ATATÜRK[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B]
Yorum
-
bunu sabahın köründe 76750 sürünürken yazdım....anlayana sivrisinek saz ...anlamayana maden suyu.....daha ne yapayım ben buradaki insanlara....eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterişi gücü olan işine bakabilir..... long kazanır bugün....
Yorum
-
sınırda suriyeliler savaş oyunu oynuyorlar..
uçağımız düşürüldü..
rusya ,israil akdenize donanma gönderiyor..
avrupada kriz var..
iran rusya suriye füzeleri malatyaya çevirdi..
sonumuz hayır ola.. bu balon biyerden fıslar ama ne zaman göreceğiz.
bu arada garan 7.16 olmuş ispanyollar garanı daha yukarıdan kitlesinler diye herhal..
bizim borsa yükseliyor.. pala.... para... sen nelere kadirsin ..
Yorum
-
hakanbakan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersınırda suriyeliler savaş oyunu oynuyorlar..
uçağımız düşürüldü..
rusya ,israil akdenize donanma gönderiyor..
avrupada kriz var..
iran rusya suriye füzeleri malatyaya çevirdi..
sonumuz hayır ola.. bu balon biyerden fıslar ama ne zaman göreceğiz.
bu arada garan 7.16 olmuş ispanyollar garanı daha yukarıdan kitlesinler diye herhal..
bizim borsa yükseliyor.. pala.... para... sen nelere kadirsin ..
Bunların hiçbirine ses çıkartmadığımız için borsa yükseliyor,döviz yerinde sayıyor...
Yorum
-
valal ekpsperim disaardaydim simdi geldim hizlica yazilari okudum 78000 e yazmistim zati gitmez diye gitmis longlareksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbakın örnek paradigma....long kazanır dedim işi olan işine gücüne baksın dedim ...adam gitti bakmıyor bile...cebi oluk oluk para doldu.....afiyet olsun lem....votkayı getirme bak ben sana ne yapıyorum....ha ha ha
daha da otesini gostermis deyus ...vodkaki zati aldim superinden hemde icmeye kiyaman ilac ilac niyetine ... eksperim. gonullerin eksperi
yatirim tavsiyesi degildir ...
Yorum
Yorum