700 yarısını kapattım....paralar cepte.....
KURBAN BAYRAMI geliyor.. Kurban Bayrami KUZU senligine davetlisiniz..
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
hemen değil ...önce sahteyi gör.... mutlaka ama mutlaka sahteyi gösterir....manif Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterşu sakso goldman filan gibi kurumlar 30 kağıtlarında hedef yükselttiklerinde elim nedense hep satış tuşuna doğru gidiyor.
Yorum
-
biraz aşağıdan açaruk belki diye kapadıydım abi :(eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSEN şimdi bu kadar longun net oldugu piyasada longu zararına kapattımmı diyorsun????
emme başıma geleceğide biliyorum
birtek öleceğim günü bilmiyom... aquaPEGA_SUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster3 gündür 1 dakikalık ile oynuyor pala
1 likler dönecek gibi... 125 ten flat... aşağıdan alım fırsatı kollayacaam
EKLEME : çıktıkya maldan vurur geçer namıssız şimdi de... neyse
Yorum
-
ULEM RESMİN TAMAMINI GÖREMEDİM.küçük_k Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterşortların birazını kapadım... yeniden furmak üçün...
benim penceremden görünen manzara;
uzun süredir al da olan saatlik sistemim SAT verdi... bu sinyal %90 güvenilir ve uzun bir düşüşün habercisi olabilir... fake ihtimalinide unutmamak lazım.. kanal desteğnii hepiniz görmüşsünüzdür 76250de.. demek ki 76bin üzerinde kalıp kalmayacağını izleyeceğiz..
kazançlı bir gün dileklerimle....
EXPER long daki parayı nasıl gördün hele bi deyiver..
700 den furdum sabah kapadıkları mı?yazdıklarım kuzu melemesidir..dikkate alan kuzu gibi meler,,,
Yorum
-
lem sabahınan yazdım...daha ben sana ne edem...parayıda cebine benmi dıkıyım....emme niye laf dinlemedin ben biliyorum...% 50 kazancını almayayım diye deelmi köftehor....ha ha haPEGA_SUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbiraz aşağıdan açaruk belki diye kapadıydım abi :(
emme başıma geleceğide biliyorum
birtek öleceğim günü bilmiyom... aqua
Yorum
-
Şişman kadının sahneye çıkışını mı bekleyelim abi..eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhemen değil ...önce sahteyi gör.... mutlaka ama mutlaka sahteyi gösterir....
Hani en son çıkıyor yaa
'' VOB Finansal Bir Kitle İmha Silahıdır '' Warren BUFFET
Yorum
-
700 den cortladım emme henüz bir düşüş emaresi yok... 14:30 MC de 78 üzerine atıp sonrasında corta dönebülüüüümanif Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersentiment corta kayıyor yavaştan..yazdıklarım kuzu melemesidir..dikkate alan kuzu gibi meler,,,
Yorum
-
abi 3 gündür 4000 puana yakın hamleyi kaçırınca DARALDIMeksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterlem sabahınan yazdım...daha ben sana ne edem...parayıda cebine benmi dıkıyım....emme niye laf dinlemedin ben biliyorum...% 50 kazancını almayayım diye deelmi köftehor....ha ha ha
az aşşadan vallaha açacaadım
Yorum
-
yok öyle kaçtı böyle göçtü..yapacaktım, edecektime para vermiyorlar burada..PEGA_SUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterabi 3 gündür 4000 puana yakın hamleyi kaçırınca DARALDIM
az aşşadan vallaha açacaadım
grafik çizme--değer verme--yerine koyma--yok etme
Yorum
Yorum