bugün sabahtan longdaki parayı göremeyen adam bir daha düşünsün.....ben neyin peşindeyim diye....bu işten para kazanmak istiyorsan bunu göreceksin...göreceksin...göreceksin....mecbursun. ...
KURBAN BAYRAMI geliyor.. Kurban Bayrami KUZU senligine davetlisiniz..
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
güzell pega....sana dogru dönüyor yüzünü...az önce sana yazdıgım iptal..... ve gördünüz... 2 dakikada fikrim degişti...cünki vobdayım....PEGA_SUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterfıçırlar fırlamış... İMKB niye fırlamadı ?
yoksa yurtdışının yeşilinde gelen alıcılara mı çakacaklar ?
hııımmm... PALA yine çevirecek bir dümen
Yorum
-
eksper hocam long yazdığı zaman garan 6.88... 6.90 gibi idi şimdi ise 6.98.. 7.00 civarında....
bence 5 kademe güzel bir rakam..tabiki vob la spot kazanç olarak karşılaştırılmaz ama azıcık aşım ağrısız başım hesabı..
yatırım tavsiyesi değildir..
Yorum
-
Milleti tembelliğe alıştırdın abi....eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterişi gücü olan işine bakabilir..... long kazanır bugün....
Balık tutmayı öğreneyecekler hep hazır balık olmaz...'' VOB Finansal Bir Kitle İmha Silahıdır '' Warren BUFFET
Yorum
-
yav kardeşim...ben ne yapayım....gelin yazın ben tribüne cıkayım seyirci olayım, azıcık tembellikte ben yapam diyorum yok....gelip bügün ne yaparsak da para kazanırız diyen yok... şortladım ve bir gün izin yapam dedim anında zarara soktunuz....geldim bastım tokadıda kurtuldum.....ha ha ha.....okut_val Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterMilleti tembelliğe alıştırdın abi....
Balık tutmayı öğreneyecekler hep hazır balık olmaz...
Yorum
-
herşey olabilir....gördügümüz anda gerigini yaparız....Cobalt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKuzu abi öbür tarafta "artık burası zirve" .Hedef 44.000 endeks demiş.
Loncular dikkatli olsun
Yorum
Yorum