KURBAN BAYRAMI geliyor.. Kurban Bayrami KUZU senligine davetlisiniz..
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
hade canım...PEGA_SUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterinşallah bugün BABO ABİ gelmez topiğe... gelirse yandık
başlığı kuşa çevirdik yaww...
kendi adıma özür dilerim, kendi sayfama yazayım diyorum hep kendi kendime
o zamanda gelip okumuyonuz, canını sevdiklerim
neyse long reverse..grafik çizme--değer verme--yerine koyma--yok etme
Yorum
-
EKSPER abi yukarı gitmiyorsak tek ŞUÇLU SENSİN... bunu bil
long devam, long devam diyosun... aracı kurumlar seni okuyor

şortçu gelmiyor tahtaya... şortçu gelmeyince de gitmiyor yukarı...
vallaha zarar edersem karşılarsın benim zararı abi... heç anlamam
Yorum
-
bence artık ŞİFRELİ yazmaya başlasak iyi ederiz
şort isek long, long isek şort diyelim... (gerçi pala namıssızı tahtadan sayar, hesaplar elindedir emmeee...) olsun bi deneyek
mesela 1 ay önce şu paradigma abiye, gel 66 dan long aç desen açmazdı... bugün gelmiş 77 den long açıyor... kafayı bozmuş, tımarhanelik olmuş
Yorum
-
kazancının %50 sini alırım emme...ha ha haPEGA_SUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterEKSPER abi yukarı gitmiyorsak tek ŞUÇLU SENSİN... bunu bil
long devam, long devam diyosun... aracı kurumlar seni okuyor

şortçu gelmiyor tahtaya... şortçu gelmeyince de gitmiyor yukarı...
vallaha zarar edersem karşılarsın benim zararı abi... heç anlamam
Yorum
-
lem pega o iş öyle olmaz..PEGA_SUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbence artık ŞİFRELİ yazmaya başlasak iyi ederiz
şort isek long, long isek şort diyelim... (gerçi pala namıssızı tahtadan sayar, hesaplar elindedir emmeee...) olsun bi deneyek
mesela 1 ay önce şu paradigmaya gel 66 dan long aç desen açmazdı... bugün gelmiş 77 den long açıyor... kafayı bozmuş, tımarhanelik olmuş
aç bir bira lıkır lıkır iç, arkana yaslan..grafik çizme--değer verme--yerine koyma--yok etme
Yorum
-
3 aylardayız, ramazan geldi... aazını bunnunu gırarım bebe senin haaamanif Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterlem pega o iş öyle olmaz..
aç bir bira lıkır lıkır iç, arkana yaslan..
heç olmazsa benim aklımı çelme, beynamaz
Yorum
-
hmmm 3 aylarda kumar serbest içki yasak...PEGA_SUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster3 aylardayız, ramazan geldi... aazını bunnunu gırarım bebe senin haaa
heç olmazsa benim aklımı çelme, beynamaz

neyse herkes inacına göre takılır ağam..grafik çizme--değer verme--yerine koyma--yok etme
Yorum

Yorum