Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
KURBAN BAYRAMI geliyor.. Kurban Bayrami KUZU senligine davetlisiniz..
KÜÇÜK-K ABİ madem zararın büyüğünü göze aldın allah yar ve yardımcın olsun zor işin henuz net bir sat teyitli gelmedi kısa açmayı henuz kendi açımdan uygun bulmuyorum grafikte sınıra yaklaşıldığı gorülüyor sat sınırına yakınız diyor indi yanlız trend oluşumlarında referans cizgi aşağı geçilse bile yeşil olan takipçi diğer cizgiyi kesmedikçe kırmızı olan adam duzeltip yola devam edebilir diğer trendlerdede aynı şey olmuş zira onuda resimleyeceğim buraya yapıştıracağım birde endeks 30 put satım varantlarında henuz al dalgası oluşmuyor buda kısalmak için beni heveslendirmiyor
oturma münkir ile alırsın sancı tutarsın pas paklamaz her kalaycı
EĞER BU TRENDİN SON BACAĞI OLARAK KABUL EDİYORSAN BU YUKSELİŞİ Bİ BAKIMA SENDE HAKLISIN
GORULDÜĞÜ GİBİ DAHA GERİDE YEŞİLİ KESEMEDEN ADAM TEKRARDAN YUKARIYA DONMUŞ VE YUKSELİŞİ SONLANDIRMIŞ HERKEZE KOLAY GELSİN
oturma münkir ile alırsın sancı tutarsın pas paklamaz her kalaycı
KÜÇÜK-K ABİ madem zararın büyüğünü göze aldın allah yar ve yardımcın olsun zor işin henuz net bir sat teyitli gelmedi kısa açmayı henuz kendi açımdan uygun bulmuyorum grafikte sınıra yaklaşıldığı gorülüyor sat sınırına yakınız diyor indi yanlız trend oluşumlarında referans cizgi aşağı geçilse bile yeşil olan takipçi diğer cizgiyi kesmedikçe kırmızı olan adam duzeltip yola devam edebilir diğer trendlerdede aynı şey olmuş zira onuda resimleyeceğim buraya yapıştıracağım birde endeks 30 put satım varantlarında henuz al dalgası oluşmuyor buda kısalmak için beni heveslendirmiyor
kani kardeş grafların çıkmamış....
sonuçta aynı şeyi diyoruz... henüz SAT sinyali yoktur...kertik değerde her an dönebilir.. dahası dönmesi gerekiyor.. belki 1-2 bin daha zorlayabilir... yada gün içi şort doğrama istop patlatma yapabilir... bir ihtimal de altın furuşa geçebilir....
bunların hepsi mümkün ve ihtimal dahilinde....
büyük zararı göze alırken büyük karı da hedefe almış durumdayım...
SAT sinyali ile birlikte piramitleyecem iskenderi...
yazdıklarım kuzu melemesidir..dikkate alan kuzu gibi meler,,,
Bu grafik, dolar ve haftalık. Uzun vadede, dediğim dedik, hedef 89 bin usd. Kısa vadede, ister geri alma diyelim, ister düzeltme diyelim, ister dalgalanma diyelim... ama düşüş demeyelim, çünkü, anatrend devam ediyor, büyük resimde yükseliş var.
Hedef seviyeye de dikkat edecek olursanız, sol tarafında başka bir tepe var. O tepedeki düzeltmeden sonra, endeksin coşkusu artar. Hızlanma artar. Ne zaman? Bu da gelecek sene olur.
Meşhur bir filozofa: - "Servet ayaklarınızın altında olduğu halde neden bu kadar fakirsiniz?" diye sorulduğunda: - "Ona ulaşmak için eğilmek lazım da ondan" demiş. :)
Günaydın hayırlı haftalar...
tatil bitti döndük işimize...
Tatil öncesi 75.850 shortlar hala duruyor, tatil parası verir belki derken zarara soktu beni...
Beklemeye devam ediyorum
'' VOB Finansal Bir Kitle İmha Silahıdır '' Warren BUFFET
Yorum