KURBAN BAYRAMI geliyor.. Kurban Bayrami KUZU senligine davetlisiniz..

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • gundwane
    Tecrübeli
    • 18 Ağustos 2011
    • 1922

EKaya Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ayi kalmayacak piyasada dussede bu sefer millette mal alacak para kalmayacak
    umarim teminat olarak shortorler senet vermiyordur... hem sur hem mallan, kar topu, kotu sonuclar uretir..

bosunami 1-2 ay once yapistirdim mkk hesap bakiyelerini.
    milyonluk "aktif" hesabin toplam ederinden fazlasi 2 3 bin kisinin kasasinda olursa...(1:300+ min.)
    demokrasi "iluzyonu" ile kavrulmus vatandasimizin sitem etmesi normal...

tam timarhane.. dunyada kendi vatandasina bu derece "odaklanmis" baska bir sistem varmi ? (bu sebeplerden yola cikarsak, finansal "oy orani" yuksek kesimin kulliyen **** oldugu sonucuna ulasilabilir)
    Bazuka gibi bir tesbit..
    Evet vatandaşına bu kadar odaklanmış bir sistem var mı..
    Sadece borsada da değil..

Neyse..

Snapshot for IBEX 35 Index (IBEX)

High:6,921.20 Low:6,726.70 Day Range:6,726.70 - 6,921.2052 - Week Range:5,987.80 - 10,356.50 Year To Date:-16.91%1 - Year:-30.80%

Yıllık yüzde 30.80 düşmüş batan ispanyanın borsası..

Yüzde 8.5 büyüyen ülke nin borsası o düşüşü yılda 2 kereden hemide hepi topu 2 haftalık bir periyotta gerçekleştiriyor..

Yorum

• küçük_k
      Aktif
      • 09 Nisan 2012
      • 293

eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      77 300 güzel bir kapanış yaptı ....korkusuzca....meydan okudu....long devam..... ve yine bol kazanclı bir haftayı geride bıraktık....longdaki ve şorttaki bütün puvanları topladık....ceplerimiz para doldu...inanan ve kazananlara afiyet şeker bal olsun.....ha ha ha
      öncelikle experi tebrik ediyorum... süperdi..
      ben kuzumla beraber hak ka yürüyorum... eski zirveyi geçmeden bi halt edemez...
      şort devam..
      mezbaha orda ben burdayım...
      yazdıklarım kuzu melemesidir..dikkate alan kuzu gibi meler,,,

Yorum

• polat55
        Tecrübeli
        • 09 Temmuz 2011
        • 539

Yahu eksper üstat, bu gidişle beni de VOB'a bulaştıracaksın, soyguna alıştıracaksın...ha ha..
        Lütfen herkes kendi kararını kendi versin...sonra üzülmeyelim...

Yorum

• PEGA_SUS
          Yasaklı
          • 21 Ağustos 2011
          • 2790

ŞORT24 ü okudum akşam bi 10 sayfa falan

anam yine PALA ya MEVLÜT OKUTMUŞLAR.....

söömedik yerini gomamışlar ya la... gardaşlığım PALA'nın...

Yorum

• paradigma
            Tecrübeli
            • 19 Haziran 2009
            • 1088

internet dun yine gitti ..simdi geldi ...dun shortlarin hepsini 76500 den kapatmistim ...eksperim 76600 den longa reverse olunca ayni anda long oldum ...ve hemen 77375 yazdim nede olsa gitmez bu diye ve bir miktarda short yazdim ...bugun baktigimda kendimede inanamadim ..en yuksek orayi gormus benim mallar gitmis birde ustune shortlar gelmis ...hemen ekperim longlarini kapamistir beklentisiyle yorumlari okudum ..ama long girmis geceye ..simdi kara kara dusunuyorum (:
            yatirim tavsiyesi degildir ...

Yorum

• paradigma
              Tecrübeli
              • 19 Haziran 2009
              • 1088

ilave olarak ;
              eksper 76600 den longa gectiginde vadeli ancak bir kademe asagisini gorebildi ..tam isabet ....eksperim tebrikler ...yine, yeniden ....

teknikten grafiklerden, makrodan ,mikrodan ote birsey , siradisi birsey bu...

parapsikoloji , telekinezi olsun insan manyetizmasi, manyetik gucu gibi paranormal olaylarla yakindan ilgiliyimdir .. metalleri dusunce ile hareket ettirdigimde oluyor cogu zaman ... birini kafaya takayim, olumlu yonde veya negatif yonde.. eylem mutlaka gerceklesir ..ama suresini belirleme konusunda henuz basarili olabilmis degilim .. neyse , bu bilgiler isiginda ekspere bakiyorum , ya uzaydan falan geldi ,ye periyodik olarak vahiy iniyor ya gelecegi gorme yetisine sahip yada utopik zaman makinasini buldu ..benim aklima baskada birsey gelmiyor ...
              yatirim tavsiyesi degildir ...

Yorum

• ayhan53
                Rallici Başkan
                • 27 Nisan 2009
                • 2657

http://forum.keyborsa.com/showthread...596#post433596

tatilden döndük bizim kağıt bıraktığımız yerde otlamyıp duruyo
                hisse yarışmamızda ise geçen hafta rekor kırılmış bu hatada aynı katılımcı sayısını bekliyoruz.

BU arada keyborsanın kapıyada satılık ilanı asılmış.
                [B][SIZE="3"][FONT="Arial Narrow"][COLOR="navy"]TÜRKÜM, DOĞRUYUM, ÇALIŞKANIM, VARLIĞIM TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
                M.K.ATATÜRK[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B]

Yorum

• EKaya
                  Aktif
                  • 19 Ağustos 2011
                  • 270

ayhan53 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  tatilden döndük bizim kağıt bıraktığımız yerde otlamyıp duruyo
                  Gene mi tektu ?

Baskanim kopar su gonul bagini...
                  Otlamayi gecmis, farkli isler pesine dusmus...

Yorum

• ayhan53
                    Rallici Başkan
                    • 27 Nisan 2009
                    • 2657

EKaya Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    Gene mi tektu ?

Baskanim kopar su gonul bagini...
                    Otlamayi gecmis, farkli isler pesine dusmus...

iyice yoldan çıktı zilli
                    [B][SIZE="3"][FONT="Arial Narrow"][COLOR="navy"]TÜRKÜM, DOĞRUYUM, ÇALIŞKANIM, VARLIĞIM TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
                    M.K.ATATÜRK[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B]

Yorum

• PEGA_SUS
                      Yasaklı
                      • 21 Ağustos 2011
                      • 2790

nikahına aldı, anasını satıyım kaadı... 2 sene oldu

ta ne zaman didim, koyver şunun yakasını diye

Yorum

• eren@
                        Tecrübeli
                        • 24 Nisan 2008
                        • 2344

PEGA_SUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                        ŞORT24 ü okudum akşam bi 10 sayfa falan anam yine PALA ya MEVLÜT OKUTMUŞLAR.....
                        söömedik yerini gomamışlar ya la... gardaşlığım PALA'nın...
                        nerde bu topik ben göremedim bende eşlik edem vatan daşlara...
                        Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .

Yorum

• PEGA_SUS
                          Yasaklı
                          • 21 Ağustos 2011
                          • 2790

eren@ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                          nerde bu topik ben göremedim bende eşlik edem vatan daşlara...
                          boşver kafanı karıştırma

babo, kuzu, taka abi, eksper abi, jako abi... burdaya, dediklerini yapıversen 3 ayda trilyonluksun

şu 5 i, ci pi morgın keys bank ta yok...

daha ne istiyosun ALLAH tan

birde manif var... yanlız onun didinin TERSİNİ yapacaksın... pehhh

Yorum

• pit
                            Katılımcı
                            • 09 Eylül 2011
                            • 161

site niye satılık arkadaşalar? bir sorun mu var?

Yorum

• küçük_k
                              Aktif
                              • 09 Nisan 2012
                              • 293

eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                              isyan ediyorsun biliyorum....düzene uy.... kahpeyle kahpe ol....yapacak birşey yok....
                              exper güzel trade ediyorsun tekrar tebrikler.....

isyanım şahsi 5-10 lot dan değil... bobideki işlemlerim portföyün %10 geçmez.. dolayısı ile tersde 10k da yesem çok önemli değil....
                              isyanım yapılan haksızlığa.....
                              küçük bir yatırımcı bir hissede ufak bir spekülasyon yapsa tepesine çöküyorlar...
                              ama yabancı kurumlar her türlü pisliği yapıyorlar.. insider trading, not artışları- azalışları aklına ne gelirse hepsi mevcut.... bunlar yetmiyor gibi her türlü karartmayada izin verildi....
                              sonuç ülkemin parası bu kahpelere akıyor... her gün birçok vetan evladı portföy sıfırlıyor....
                              bu sürece destek veren, bu soygunculara zemin hazırlayan her kesin .......

Yorum

• küçük_k
                                Aktif
                                • 09 Nisan 2012
                                • 293

küçük_k Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                                selam kuzu ve dostlarına...
                                düşüşün devamı için yarın artı kapatmamalı... bu günün üstüne çıkarsa külliyen yandık demektir...
                                görünen o ki düşüş ihtimali daha yüksek...
                                hep takip ettiğim ve zaman zaman burda paylaştığım bu günlük grafa göre vede yıldız koyduğum gösterge deüerlerine göre dönüş-düşüş ihtimali oldukça artmış vaziyette..
                                beklentim ;
                                75000 civarından yada 73333 den bir fake çıkış ile çift tepe yapması ve kuzu yu meydanlara indirecek 10-20bin pointlik düşüşün olması...
                                bu stratejim gereği 75000 e yaklaşırken 1/3 şort kapayacam 73binlerde 1/3 daha kapayacam, transit aşağı durumu için 1/3 şort taşıyacam... tepkilerde kapanan şortları yerine koyacam..
                                aksi durumda 78bin üzeri kol bacak ne varsa keserim...
                                kazancınız ve neşeniz daim olsun
                                değişen bir şey yok...
                                bekliyoruz... şort devam... yüklü zararı göze aldım...

Yorum

Working...
                                X

Debug Information