76625...param cebimde....yarısını kapattım....
KURBAN BAYRAMI geliyor.. Kurban Bayrami KUZU senligine davetlisiniz..
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
pariteyle ilgilenmiyorum...evlatlık var elimde....ab dagılınca bende kurtulurum....ha ha haevreninyeri Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstereksper hocam paritede de çok guzel bir alım fırsatı var gibi gozukuyor
Yorum
-
öyle yoook ....bögürtmeden bırakmam pega....söz dinlemedin....PEGA_SUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhadi geçmiş olsun... kurtardım gibi eksper abi
yarında ben geçerim kara inşallah... geceye mecburen long devam... edecek gibiyiz
Yorum
-
bunu sabah yazdım gereginin yapılmasını istiyorum....yoksam bende tribünden izleyici olacagım.....76450 de.....eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterlem illa gelip benimmi tokat atmam lazım....iki gündür gıvraşıp duruyonuz....davul zurna ve cümbüş isterim bugün dönderiyorum....
Yorum
-
yeter böğürdüğümüz abi... 425 üzeri bana çalışır... altı sanaeksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteröyle yoook ....bögürtmeden bırakmam pega....söz dinlemedin....
Yorum
-
-
Abi davul zurnayı diğer arkadaşlar hazırlar.eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBorsada o gün ne olacagını bütün türkiyeden önce siz ögreniyorsunuz...hemide beleş....davul zurna ve cümbüş isterim...yoksa aha tribün orada....bende sizi okurum....cevap istiyorum....
Ben havai fişekleri patlatacam.
Yorum
Yorum