Avrupa Merkez Bankası faizi çeyrek puan düşürerek yüzde 0.75'e indirdi
KURBAN BAYRAMI geliyor.. Kurban Bayrami KUZU senligine davetlisiniz..
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteraklına cüneytin filmleri geldi galiba ...hancı konuklarma kadın ve şarap getir.....ha ha ha
Şu kılıç kalkan yatağa girip han sahibinin karısı ile seviştiği filmler mi..
Yorum
-
05/07/2012 15:00
HATIRLATMA- ABD'DE ADP/MACROECONOMİC ADVİSERS ÖZEL SEKTÖR İSTİHDAMI AÇIKLANACAK
AÇIKLANMA SAATİ: 15:15
DÖNEM : haziran
ÖNCEKİ : 133.000
BEKLENTİ : 108.000
Yorum
-
az önce seni azat ettim ...birdaha bulurda alırsın....ha ha haPEGA_SUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster77300 deyim....
beni almadan gitme laaaa
Yorum
-
sağol abi... aslında akşamdan kendimde yazdımda... unutmuşuyumeksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster77 050 de...seni sabah uyardım pega.....konu para olunca şaka yapmam biliyorsun.....
neyse en fazla düşeceği yer... 76900PEGA_SUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryatırım tavsiyesi olmadan...
şöyle 2-3 günlük tahmini analiz yapıp... yatayım
şartlar değişirse güncelleriz
fıçırlar eksi biraz... dax ta 6450 ye kadar bir düzeltmenin fitili ateşlenmiş, yapacak gibi duruyoooorr...
perşembe ve cuma ABD de veri üstüne veri gelir
bunlar ile cuma 1. seans sonuna kadar, biraz AŞAĞILARA geliriz... VOB da 500 en fazla 1000 puan gibi... ama bu gelişte PALA şort açmaz, kendi longları yazar altlara, yine şort diğere yeni şort açtırır
sonrası 3000 puan yukarı gömecek bir HABER, veri düşürür piyasaya...
nerden bildin PEGA ? aha burdan bildim

paritede en az 1,27 gibi hedef var... 1-2 gün daha hafif eksi yatay seyredip, şortçuları kasaya dolduruuuup....
29 haziranda SOKTUĞU gibi bi bar sokacak... en az 1,27 ye kadar
büyük ihtimal hafta sonu bi DALAVERE çevrilecek yine...
bu yüzden CUMA günü ilk seans düşüklerinden LONGA dönmeyi planlamaktayım
tabiki o zamana kadar takip edip, değerlendirecez... söylediklerim şimdilik TEORİDİR... gerçekleşme durumlarına göre yeniden değerlendireceezz yani
iyi geceler dostlar
draghi bişiy der, kurtarı beni
bugün 76400 lere inmezse, yarın daha rahat olurum
Yorum
Yorum