arkadaşlar dün itibariyle sistemsel sorun yaşıyorum ....cözmeye calışıyoruz....bir iki günü bulacak gibi....
KURBAN BAYRAMI geliyor.. Kurban Bayrami KUZU senligine davetlisiniz..
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
tek başıma savaşıyom abi şortçulara... çelme takmaya geleni kovalıyomeksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstero kadar kalabalıksınız bir celme takamadızmı yav....benide zarara sokmuşsunuz....iki gündür kuruş vermiyor hırpo....bugün sıra bizde olması lazım....ha ha ha
Yorum
-
göstericem ben sana akşama celme nasıl takılır....şimdilik gül bakalım...ha ha haPEGA_SUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstertek başıma savaşıyom abi şortçulara... çelme takmaya geleni kovalıyom
Yorum
-
eksperim bugun donder bunu , rusyanin en saglam vodkasi kapinda , ay sonu kismetse turkiyedeyim rusyadan votkadan baska ne gelirki ;) ...dondurmesende fark etmez ...eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterlem illa gelip benimmi tokat atmam lazım....iki gündür gıvraşıp duruyonuz....davul zurna ve cümbüş isterim bugün dönderiyorum....yatirim tavsiyesi degildir ...
Yorum
-
sağol abi... k12eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteraz önce canını kurtarmak ücün bir fırsat verdim sana pegasus....tütdün tüydün tüyemedin katlin vaciptir ona göre....ha ha ha
tüymem mi abi...PEGA_SUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster550 den bi kale long baalım... 775 e yazılı... çay parası çıkacak mı ?
525 çalışıyo, neden 550 den derseniz? erken açagalmışıyım
perdeleri takma derdinden şortu kaçırdım ya... neyse
tekrar gireceem... DRAGHİ helikopteri bi konuşsun... ondan sonra... bakam o ne zıçacak
EKLEME : ama PALA 400 den tava getiriyor, ayar oluyorum... çökebilirim heran şortçuların tepesine
Yorum
-
şimdi
adam ölmüş... namazı kılınmış... tabutta götürüyorlar... ruhu seslenmiş
--LA BENİ NEREYE GÖTÜRÜYORSUNUZ ?
cemaat demiş :
--sen öldüm, kömmeye götürüyoz...
adam demiş :
-- oh çok şükür, iyiymiş... bende korniş takmaya götürüyonuz sandım

annem, perdenin birini çıkarttırıp, birini taktırıyor... soluk aldırmadı... kollarım koptu... yarısını da yarın yıkayam diyvirmiyor yaa
Yorum
-
05/07/2012 14:30
hatirlatma- avrupa merkez bankasi faİz kararini aÇiklayacak
aÇiklanma saatİ: 14:45
dÖnem : Temmuz
Öncekİ : 1.00%
beklentİ : 0.75%
Yorum
-
bende rahat ol....yıkılacak ...o kadar...paradigma Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhep yukari ataklar yapiyor, yurekler agizda ...geri cekiliyor, hic asagi atak yaptigi olmadi ...domuz gibi yine ..
Yorum
-
rusyadan getire getire votka mı getiriyosun... ALLAH seni ne etmesin...paradigma Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstereksperim bugun donder bunu , rusyanin en saglam vodkasi kapinda , ay sonu kismetse turkiyedeyim rusyadan votkadan baska ne gelirki ;) ...dondurmesende fark etmez ...
başka bişey getir 5000 puan basıyım aşşa...
Yorum
-
aklına cüneytin filmleri geldi galiba ...hancı konuklarıma kadın ve şarap getir.....tövbe tövbe.ha ha haPEGA_SUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterrusyadan getire getire votka mı getiriyosun... ALLAH seni ne etmesin...
başka bişey getir 5000 puan basıyım aşşa...
Yorum
Yorum