yumurta tavuk ikileminden anlamam...77 325 ortalama şorttum....dünki kazancımı yok saydım....
KURBAN BAYRAMI geliyor.. Kurban Bayrami KUZU senligine davetlisiniz..
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
bunu sabah uyarı icin yazdım....seansı dogru dürüst izleyemedim....cepten ara ara baktım...eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdurum....şorta para verirse akşam son dakikalarda verir ....o zamana kadar long yönlü gidecek...bugün keyif yapacagım...yazamayabilirim...bol kazanclar
Yorum
-
BaBoouuz yisin siziii.kaizer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterDjı yine 13.200'e göz kırpıyor
Vob da eksper abinin bahsettiği 80 binler..
Bu ikisi beraber hedefe varacak gibi..
Sonra, Babo abi sazı eline alacak...
İs O noktaya geldimi ben yazmam.
topik bile actik, deel mi??
Yazarsam dusene bir tekme de ben atmis durumu dogar.
Arzu etmem..
Yorum
-
Abi geri çekilme olmayaca mı, yükseldikçe yükseliyor, mala giremedik..bikmisbroker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBaBoouuz yisin siziii.
İs O noktaya geldimi ben yazmam.
topik bile actik, deel mi??
Yazarsam dusene bir tekme de ben atmis durumu dogar.
Arzu etmem..
Mutevazililiginiz yeter..
Kuzu üstat da hala aynı fikirde anladığım kadarıyla..
Saygılarımla.Lütfen herkes kendi kararını kendi versin...sonra üzülmeyelim...
Yorum
-
teknik durum...
imkb 30 da dusen trend kirildi....ilk 62 000 de kirilmamisti....ilk 62 000 de altin furus topigi acildi....ve gidip 54 000 e inip geri geldik tekrar 62 000 deyiz...yani topigin acildigi rakkamdayiz....anlami su...altin furuscular basabas noktasindalar...henuz kara gecemediler...
emme durumlari....bi onceki 62 000 den iyi....bu 62 000 de....imkb 30 da DUSEN TREND KIRILDI....IMKB100 DE ISE HENUZ KIRILMADI....
ALTIN FURUSCULAR....henuz sevinemez...cunki basabas noktasindalar...ne karlari var...nede zararlari....
topigin acildigi seviyedeyiz....62 000....BUNDAN SONRASI....ONEMLI....
GELDIGIMIZ BU NOKTA....SIMDI COK ONEMLI....
neden...cok onemli...
uzun vade haftalik graflarda.....15 ay sureyle 62 000 ustunde mal dagitti....son 8 aydir...bu 15 aylik fiyatlarin....alt bandina indi...ust band....72 000 ila 62 000 di...bunun 10 000 puan altina indi...OBO yukekligi kadar....52 000 ila 62 000 arasinda gidip gelerek...ust banddaki maliyetleri TEST ETTI...
BU TESTTE....ust banddaki usaglarin yuzde 70 i yilip mali yiktilarsa skendere....
altin furus...hedefi olan en yukek rakkami....72 000 i asip onun 10 000 puan ustu olan....72 000 ila 82 000 bandidir...o zaman bu ALTIN FURUSTUR....degilse bi tepki cikisidir...
peki yapabilirmi....TESTE BAGLI....MAL YIKILMISSA....YAPAR....
degilse.....bi alt banda iner....bunuda verdim....44 000....
bu iki hafta karar haftasi....bu 62 000 bu nedenle KORKUNC ONEMLI...
YA REVERS YAPIP LONG OLACAGIM....YADA PIRAMITLIYEREK ELIMDEKI SHORTU COGALTACAGIM..
HEYACANLANMAYA GEREK YOK....hemen kacip gocemez....onemli bi haber lazim...
neredeyiz...kararli dengedeyiz...62000...zirvenin ve dibin ortasindayiz...
bu haberle....ya 82 000....yada 44 000 e....yani 20 000 puanlik bi sicrayis...iki yonede...
HABER BU HAFTA GELIR....CUMA GUNU...AMERIKAN VERILERI VE FED IN BUNA TAVRI... .YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterteknik durum...
imkb 30 da dusen trend kirildi....ilk 62 000 de kirilmamisti....ilk 62 000 de altin furus topigi acildi....ve gidip 54 000 e inip geri geldik tekrar 62 000 deyiz...yani topigin acildigi rakkamdayiz....anlami su...altin furuscular basabas noktasindalar...henuz kara gecemediler...
emme durumlari....bi onceki 62 000 den iyi....bu 62 000 de....imkb 30 da DUSEN TREND KIRILDI....IMKB100 DE ISE HENUZ KIRILMADI....
ALTIN FURUSCULAR....henuz sevinemez...cunki basabas noktasindalar...ne karlari var...nede zararlari....
topigin acildigi seviyedeyiz....62 000....BUNDAN SONRASI....ONEMLI....
GELDIGIMIZ BU NOKTA....SIMDI COK ONEMLI....
neden...cok onemli...
uzun vade haftalik graflarda.....15 ay sureyle 62 000 ustunde mal dagitti....son 8 aydir...bu 15 aylik fiyatlarin....alt bandina indi...ust band....72 000 ila 62 000 di...bunun 10 000 puan altina indi...OBO yukekligi kadar....52 000 ila 62 000 arasinda gidip gelerek...ust banddaki maliyetleri TEST ETTI...
BU TESTTE....ust banddaki usaglarin yuzde 70 i yilip mali yiktilarsa skendere....
altin furus...hedefi olan en yukek rakkami....72 000 i asip onun 10 000 puan ustu olan....72 000 ila 82 000 bandidir...o zaman bu ALTIN FURUSTUR....degilse bi tepki cikisidir...
peki yapabilirmi....TESTE BAGLI....MAL YIKILMISSA....YAPAR....
degilse.....bi alt banda iner....bunuda verdim....44 000....
bu iki hafta karar haftasi....bu 62 000 bu nedenle KORKUNC ONEMLI...
YA REVERS YAPIP LONG OLACAGIM....YADA PIRAMITLIYEREK ELIMDEKI SHORTU COGALTACAGIM..
HEYACANLANMAYA GEREK YOK....hemen kacip gocemez....onemli bi haber lazim...
neredeyiz...kararli dengedeyiz...62000...zirvenin ve dibin ortasindayiz...
bu haberle....ya 82 000....yada 44 000 e....yani 20 000 puanlik bi sicrayis...iki yonede...
HABER BU HAFTA GELIR....CUMA GUNU...AMERIKAN VERILERI VE FED IN BUNA TAVRI... .
BANKA GRAFLARINI INCELERSENIZ...dusus AMIRALDA oldu...o bizi 52 000 lere indirdi...garan degil o dusmedi...ve AMIRAL tekrar cikarak....bu yukselisi sagliyor garan degil.ve AMIRAL bugun itibariyla....garanla ayni fiyat seviyesine geldi...ilk 15 aylik dagitimin dibi yani...garan hep yatay buyuk bi hareket olmadi onda...ne asagi ne yukari...
dolayisiyla...BIYIKLI OPERASYONU OLAN BU DURUMA...cogunlugu yabancida olan garan istirak edemiyor...amiralde ise...biyikli hakim....
bekleyip guclerini gorecegiz....
bu bir furusma....ya o olecek ya biz....arasi yok....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
Güzel tesbit...k26k26kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBANKA GRAFLARINI INCELERSENIZ...dusus AMIRALDA oldu...o bizi 52 000 lere indirdi...garan degil o dusmedi...ve AMIRAL tekrar cikarak....bu yukselisi sagliyor garan degil.* ''HATİCEYE DEĞİL ,NETİCEYE BAK''........
Yorum
-
kuzudan sevgilerimle....yaraliyim...emme...henuz olmedim....cok daha tehlikeliyim...cunki aciyorrrrrrr......YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkuzudan sevgilerimle....yaraliyim...emme...henuz olmedim....cok daha tehlikeliyim...cunki aciyorrrrrrr......
abi teknik gereği babo abimizin yanındayım şimdilik...
abi 2000 pivan dan ne olur, sana dokunmazki... vızıltı gelir sana, ne ölmesi ALLAANSEN
napıyım grafik böyle, elimden bişey gelmiyor
şu grafik bozulmaya yüz tuttuğunda, aynen yanındayım ABİPEGA_SUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster..

buyrun PALA nın kullandığı grafik...
palta mı alıp yardıma geleceğim yanına...
ateş suyu içmeye
Yorum
-
biseyi unutmusum...bu yukaridakilere sunuda eklemeliyim....
skender kimi ister....obamayimi....yoksa repuplic partiyimi....buda...yani bu konudaki kararida.....82 000 ila 44 000 e yon verir....
secim kasimda...4 ay var.....obamayi stiyorsa dip julayda olmali ve cikis baslamali ki...surdurulebilir bi cikis ossun...
istemiyorsa obama yi....simdi zirve yapip...kasima dogru piyasalari yikmali...YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
Muthis bir Makro analiz!!kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbiseyi unutmusum...bu yukaridakilere sunuda eklemeliyim....
skender kimi ister....obamayimi....yoksa repuplic partiyimi....buda...yani bu konudaki kararida.....82 000 ila 44 000 e yon verir....
secim kasimda...4 ay var.....obamayi stiyorsa dip julayda olmali ve cikis baslamali ki...surdurulebilir bi cikis ossun...
istemiyorsa obama yi....simdi zirve yapip...kasima dogru piyasalari yikmali...
Eline saglik.
Lem Guzu olum biz bu tahlili ve neticesini teknik analizde gordukte Topik actik lem!!
Yorum
-
Nacizane fikrimi yazim..Amerikan başkanlık seçimlerinin DOW üzerinde pek bir etkisi yoktur..
Ammaaaa..
Kasım gibi verilen bir takım desteklerin biteceği konusunda bir yerlerde ya birşey okudum yada dinledim..
Sanırım çarşamba gibi bloomberg de çıkan bir amca var o anlattı idi..
O önemli..(Bu destek konusunda detaylı bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim)
Yoksa o başkan olmuş bu olmuş , cumhuriyetçiler demokratlar..
Farketmez..
Kuzu abi bu yorumuna katılamayacağım...Kusura bakma lütfen..
Babo abi sen amerikadaki seçimler üzerinden mi altın vuruş diyorsun...anammmmmmmmmm..
Hemen satalım o zaman..

Altın vuruşların TR nin kendi iç dinamikleri ile olduğunu düşünüyorum..O yüzden altın vuruşun yakıtı not artışı ve buna mukabil AB den kaçacak para ve muhtemel uzakdoğu ortadoğudan gelecek paralar olacaktır diye de bir öngörüm var..
Yorum
-
Sn Babo Sn Kuzu analizler müthiş teşekkürlerimi sunuyorum..
ama malumunuz herkes ağrıyan yerini tutuyor..bu abd seçimleri fed vs etkenler doğrultusunda yada öenmli iki haftalık dönemeç içerisinde ALTIN durumunu nasıl çözümlüyorsunuz.
saygılar
Yorum
Yorum