Sektöründe dünyayı sarsan firmalardan 5 tane yazsan, gerçekten merak ediyorum, az çok reel sektörü tanıyorum o bakımdan
KURBAN BAYRAMI geliyor.. Kurban Bayrami KUZU senligine davetlisiniz..
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Kolay gelsin...butsu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSektöründe dünyayı sarsan firmalardan 5 tane yazsan, gerçekten merak ediyorum, az çok reel sektörü tanıyorum o bakımdan* ''HATİCEYE DEĞİL ,NETİCEYE BAK''........
Yorum
-
yanık kokusu gelmeye başladıparadigma Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstertuta tuta balatalari yakacak serefsiz ...
Yorum
-
03/07/2012 16:45hatirlatma- abd'de fabrİka sİparİŞlerİ verİlerİ aÇiklanacak
aÇiklanma saatİ: 17:00
dÖnem : Mayis
Öncekİ : -0.6%
beklentİ : 0.1%
Yorum
-
33'leri görünce bu reklam aklıma geldiihsan72 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteru100 max rakamıım 63,333
Yorum
-
sevgili dostumküçük_k Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersaatlik grafda neg uyumsuzluk görüyorum... sert bir süzülme makul... ama iskenderin hiç niyeti yok.. yük ayarlaması ve şort doğraması bitmedi heralde....
bu 69-70 lerde iken söylediklerim
bu da dün söylediklerimPEGA_SUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterPEGA biz seni azulu ayu bilirdik, yine ne oldu da yukarı, yukarı demeye başladın... aşağısı hiçmi yok la bunun ?
derseniz
1... palanın gücü
indikatörlerin çıkış açısı... pala resmen bağırıyor... ben burdayım... gücü yeten bassın aşağıda göreyim diyor
2... şort diğer
.
.
aşağısı yok...
yok
150-200.000 long devam
TAKA abi şahittirPEGA_SUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteraşşa köyde pastaya baktım dostlar
29 haziran cuma itibariyle
CİTİ-MERİL-TEB... 70000 LONG
ŞORT DİĞER... 33000
.
ayrıca cuma günü CİTİ haziran vadedeki 10000 şortunu (nisan vadenin son 2 günü açmıştı 72,5 mu neydi.... birde bu çıktı gıçımızdan, vade boyu yatıp yatıp son gün poz açmak... daha neler görecez YARABBİ) uzlaşmaya bırakıp, ortalamaya göre 76200 den 10000 LONG açmış
SONUÇ :
75000 e kadar bir geri çekilme gerçekleşse dahi, bu bile günlük grafiklerimde, en ufak bir bozulma veya tepeden dönüşe sebep OLMAYACAK...
en azından günlük grafikte bozulmayı görmeden orta-uzun vadeli şort açılmamalı, trade için açılmışsa uygun yerden kapatılmalı (500-1500 puan arası gibi )
her yükselişte şortlamak yerine, her geri çekilmede LONG açmak daha mantıklı olacaktır
diye düşünmekteyim
yatırım tavsiyesi değildir
76425 üstünde hiçbiriniz şortta kalmayacağınız için, yazma luzumu görmüyorum (değil mi ? )
abi dedim bu saatten sonra 60 lık, 120 liklerin NU larına bakılmaz...
o NU lar ile millete şortlatıp... aham bu alttaki grafik gereği sürüyorlar YUKARI
15 gündür, petrol düşüyor cari açık azalacak diye çıkıyordunuz... bugün petrol % 4 artı... endeks gene herkesten fazla yükseliyor
nası iş bu ?
bu saatten sonra günlük grafikten aşağısı ile oynamayın... çok can yakar

buyrun PALA nın kullandığı grafik...
bu kırmızı çizgi aşağı dönmeden şort ile uğraşmayın
her yükselişte şortlamak yerine, her geri çekilmede LONG açmak daha mantıklı olacaktır
didiklerimi de YABAN ATMAYIN...
teşekkür edip, beyenip geçmeyin
laf diyok burda azına kesiyim... k1
EKLEME : ''pega o grafik bizde yok, döndüğünü nerden bilek...'' derseniz... dönerse, ALLAH ömür verdiyse ben size diyvörrün döndü diye... merak etmeyin
Yorum
Yorum