Abi nerden bulaştım bu siteye sanki herkes kazanıyor bi ben kaybediyorum gibi hissediyorum. Herşeyi satıp ulusal 30 dalacam giderse bunlarla gider heralde. kimsenin hisselerle ilgilendiği yok ...
KURBAN BAYRAMI geliyor.. Kurban Bayrami KUZU senligine davetlisiniz..
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
yıllar oldu hic hiise almadım....almamda....azina Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAbi nerden bulaştım bu siteye sanki herkes kazanıyor bi ben kaybediyorum gibi hissediyorum. Herşeyi satıp ulusal 30 dalacam giderse bunlarla gider heralde. kimsenin hisselerle ilgilendiği yok ...
Yorum
-
aslında burada yonca alıp yonca satıyoruz sayılabilir....eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryıllar oldu hic hiise almadım....almamda....
Yorum
-
komik bir video....
Yorum
-
yonca yorulup gidecek yeri kalmayınca İSC ye dönüveriyorlar bazen de (27 sinde yapmışlar )eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteraslında burada yonca alıp yonca satıyoruz sayılabilir....
izleyemedim o dümeni abi
Yorum
-
ABİ evropa artı, amerika 0,4 kadar eksi (onuda biz kapanınca toplar artı yapar ) biz -1,20 lerdeyizeksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterterslik var.....cok güclü yine....
çok bile düşmemişmiyiz ?
Yorum
-
azina Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAbi nerden bulaştım bu siteye sanki herkes kazanıyor bi ben kaybediyorum gibi hissediyorum. Herşeyi satıp ulusal 30 dalacam giderse bunlarla gider heralde. kimsenin hisselerle ilgilendiği yok ...
beni unutma....bende zarardayim....bu dedigin obur koy ucun daha gecerli...orada herkes hem duserken....hem cikarken deli gibi karda....hatta yaw biraz erken ciktim diyen var...yani kari katliyamamis ona uzuluyor....ama karda....
insanlarin buyuk bi cogunlugu....bu durumda....emme hicbiri pozizyon aldigi ani yazmiyor....fekat borsa dibe ve tepeye geldimi...karlarini realize ediyorlar....
senle ben beceremiyoruz...aklimiz yetmiyor...
bugun vadeden vadeye gecisi yaptim...haziran lari agustosa gectim....ortalamam 75 250 ve zarardyim....bak ne guzel yaziyorum....ZARARDAYIM....
70 000 ASAGI GECILMEDIKCEDE....bu furusmada zararim surecek....maliyet orda....
bunu boyle yazamayan....yenilgiyide zaferi anlattigi gibi anlatamayan adam....
SADECE....KENDINI KANDIRIYORDUR....OKUYAN INSANLARI SALAK YERINE KOMASIDA....hakarete giriyor....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
Yorum