ilk defa negatif ayristik ...dow future la paralel gitse idik ,77000 civarlarinda olmaliydik ..aman agzimdan yel alsin ...;)
KURBAN BAYRAMI geliyor.. Kurban Bayrami KUZU senligine davetlisiniz..
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
İspanyol 2 yıllık faizleri 3.99'a ve 10 yıllık faizleri 6.19'a geriledi.kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterlehmandan onceki noktadayiz....
AVRUPADA YAPILAN HICBIRSEY YOK....olsaydi...ispanyol bono faizleride borsalar gibi cosar VE DUSERDI.....DUSMEDI....
yapiln su....yil sonuna kadar...avrupa banking otorite kurululacak....bu otorite bankalari ele alacak....bi kismini kapatacak....bi kismini kurtaracak....bu OTORITE KURULMADAN KIMSEYE KURUS VERILMIYECEK....
skender....
bunu...borsalarda kullandi...shortculari dogradi...herkesi mala cekti....emme bonolar hala mafis....NEDEN????????....neden.
korkunc bi cokusun basindayiz....
Bu sayılır mı üstat?Lütfen herkes kendi kararını kendi versin...sonra üzülmeyelim...
Yorum
-
çöküş olacaksa eksperin de yardım etmesi gerek , yoksa babo abi teke tek maçta silip süpürecek.kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterlehmandan onceki noktadayiz....
korkunc bi cokusun basindayiz....
Başarı ayrıntıda gizlidir.Akılları pazara çıkarmışlar herkes kendi aklını almış.
Yorum
-
eksperim daha ne yapsin ...650 den de çömdü tepesıneihsan72 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterçöküş olacaksa eksperin de yardım etmesi gerek , yoksa babo abi teke tek maçta silip süpürecek.
yatirim tavsiyesi degildir ...
Yorum
-
kuzu yu sıkıstirmayın
değişen bişey yok...küçük_k Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
20binlik düşüş kaçınılmaz....
bugün 3ncü ve son parti şortu da bastım 76400 den
hedefimiz terse getirdiğinden fazla trende oturmak...
yürü lem iskender kim ****nder seniyazdıklarım kuzu melemesidir..dikkate alan kuzu gibi meler,,,
Yorum
-
ekper kolay gele....eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbugün orası kesinlikle tepe olarak kalmalı....
yukarı teperse (son çırpma hareketi olabilir)
transit connet 77500 gideryazdıklarım kuzu melemesidir..dikkate alan kuzu gibi meler,,,
Yorum

Yorum