Galiba bitti bu iş...
KURBAN BAYRAMI geliyor.. Kurban Bayrami KUZU senligine davetlisiniz..
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Bıkmış abi........ burayı not ettik...............Duzgun yapilan bir "Klasik Teknik Analiz" EW yi cig cig yer.
şu pulcukların sırrını da bir not edebilsek..............
saygılarımla
talebe AYI
Gücümüzün 1/10'unu geçen pozisyonlar....riski.....yükseltir.....diye düşünüyorum.....
Yorum
-
Sn. BaBo Abi'm, haftaya endekse düzeltme gelirse sizce nereye kadar geri çekilme olabilirbikmisbroker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSayin Devir'i severdim.
Yazilarini uzun zamandir okuyamiyorum.
Para kazanan EW ci gormedimki zaten?(kitap yazanlarda dahil)
Duzgun yapilan bir "Klasik Teknik Analiz" EW yi cig cig yer.
Bu baglamda "Altin Vurus 2 " topikini actigimda ilk aklima gelen sayin Devir oldu.
Son cikista onunla mutabiktim.
Hos, ben Altin Vurus 2 yi actigimda pek cok kisi benimle mutabik olmadi.
İlk Altin Vurus topikinde de kimse mutabik degildi ya???
Bu arada 76.600 hedefim gerceklesti galiba??
Haftaya Cortlari cekebilirim.
Saygılarımla abi
Yorum
-
yıkıldı o ben gördüm...pazartesi seyret....paradigma Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterzumzugu yedi , dengeli sarsildi it ,ama yikilmadi....
Yorum
-
icime su serptin eksperim ...soyle diyeceksin sandim ;` shortcunun umudunu zinde tuttu, pazartesi ucar burasi `eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryıkıldı o ben gördüm...pazartesi seyret....yatirim tavsiyesi degildir ...
Yorum
-
evet usaglar....boyyuk bi zarara imza atmis bulunmaktayim....
elimde esit miktarda haziran ve agustos vade mal vardi....
haziran uzlasmada gitti...zarar gerceklesti....agustos duruyor...ortalamasi 74 000....ondada zarardayim....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
kuzum gecmiş olsun...kısmetten ötesi yok...bir kac sefer müdahil olmaya calıştım biliyorsun....kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterevet usaglar....boyyuk bi zarara imza atmis bulunmaktayim....
elimde esit miktarda haziran ve agustos vade mal vardi....
haziran uzlasmada gitti...zarar gerceklesti....agustos duruyor...ortalamasi 74 000....ondada zarardayim....
Yorum
-
biliyorum eksper....sen geregini yaptin....kismet bu...kalan agustosla yirtmiya calisacagim...veya onuda kaybedecegim...
avrupadaki olaya inanmiyorum ben...BORC DURUYOR...yaptiklari hikaye....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
Yorum