bikmisbroker Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
KURBAN BAYRAMI geliyor.. Kurban Bayrami KUZU senligine davetlisiniz..
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Cobalt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBabo abi sen bir ara deviri sormuştun.Büyük para kaybetmiş diyorlar. Hatta endeks 63.600 üstüne çıksın elliot bitti diyor.artık başka şeyler yazarım diyormuş. ne diyorsun bu konuya ?
Sayin Devir'i severdim.
Yazilarini uzun zamandir okuyamiyorum.
Para kazanan EW ci gormedimki zaten?(kitap yazanlarda dahil)
Duzgun yapilan bir "Klasik Teknik Analiz" EW yi cig cig yer.
Bu baglamda "Altin Vurus 2 " topikini actigimda ilk aklima gelen sayin Devir oldu.
Son cikista onunla mutabiktim.
Hos, ben Altin Vurus 2 yi actigimda pek cok kisi benimle mutabik olmadi.
İlk Altin Vurus topikinde de kimse mutabik degildi ya???
Bu arada 76.600 hedefim gerceklesti galiba??
Haftaya Cortlari cekebilirim.
Yorum
-
yalanciktan , kandirayim diyosun ;)eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterlem paradikma söz ver lem şuna 1000 punanı alınca bırakacagız de.....yatirim tavsiyesi degildir ...
Yorum
-
Babo abi sen altın vuruş2 topiğini açtığında devir yerin dibi diyormuş. ellitoun herşeyi öngördüğünden ve mükemmel bir sistem olduğundan bahsediyormuş. 63.600'ün artık torunlarımızın göreceği bir rakam falan filan diyormuş. hatta endeks 55.000'lere indiğinde sen altın vuruş derken hala o 40 binli rakamlardan bahsediyormuş.
şimdi endeks 63.600 iddialı rakamına yaklaşınca, paranın gücü elliotu yendi falan filan diyormuş. artık teknik analizin bittiği yerdeyiz ,bir devrin sonuna geldik falan diyormuş. anlıyacağın 55.000'de torunlarımızın göreceği 63.600 seviyesi artık ona mantıklı geldiği gibi basılan paralarla hem elliotun hemde teknik analizin mağlup edildiğini söylüyormuş.
halbuki sen altın vuruş diyordun o 40 binler falan derken. sanırım aranızdaki fark bu . eee boru deel babo bu.
Yorum

Yorum