eksper Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
KURBAN BAYRAMI geliyor.. Kurban Bayrami KUZU senligine davetlisiniz..
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Şu an 63 kullanıcı var. (63 üye ve 0 konuk)
paradigma abc adalı adoer afterimage ahilas34 anonimm ayhan1968 azina bikmisbroker bubico butsu chaotic culex DaMaT deniz DoppelAgent eksper Erdem TR evliya evreninyeri eşantiyon forumbere fox fukara güccük yatırımcı hakanbakan Hayal Taciri ihsan72 jakhall01 k3r3m kaizer kaptannemo Karatay kartal14 Koala leventaslan liono lula manif marla marmaralı41 men mgatsby muratman muratti musician nas90 oduncu okut_val only poritino regedit1 reisim_43 salurlar selam TANCAN teoman85307 titanp4 winvob yapıcı yorgun şemsiyatirim tavsiyesi degildir ...
Yorum
-
yavaş paradigma bu bizi süründürecege benziyor....paradigma Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster675 den furdum 4/4 oldum full short ...
Yorum
-
merak etme eksperim birazdan zumzugu godukmu agiz burun kalmaz bunda ;)eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstervay namıssız üzerme cıktı tepiniyor......ha ha hayatirim tavsiyesi degildir ...
Yorum
-
Cort ceken cekene..
Yine erkencisiniz be yawww..
Gurcistandan (Tiblis) sari gacilarin selamlari var.
Opuyorlar hepinizi..
Hahahaha
Yorum
-
Sn.Gemici but deyip duruyordu. Nazara getirdi.Cobalt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKuzu abi ne yapıyor acaba ? Valla üzüldüm ona diyeceğim ama o işini bilir.
But but diye diye kopardılar butunu.
Ama asıl sünnetçinin felaket yazıları onu araplara teslim etmemizi sağladı.
Kuzu abimizi isteriz.Onun namusu topiğin namusu.
Yorum
-
-
vaşşşş yarasın....bizde burda kefereylen boguşalım......ayıp oluyo.....bikmisbroker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterCort ceken cekene..
Yine erkencisiniz be yawww..
Gurcistandan (Tiblis) sari gacilarin selamlari var.
Opuyorlar hepinizi..
Hahahaha
))
Yorum
-
guzu emmi..
-2500 civarı görülürse, guzu long olur bir guzu klasiğidir biliyoruz.. pekiiii
+2500 puan olunca short olunur da bir guzu klasiği midir???
ekleme..
cortlarımı taşıdım..
acaip tırsıyorum.. herşey düşüş trendini kırdı gibi gözüküyor.. akıl kafa kalmadı..
Yorum
Yorum