Cobalt Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
KURBAN BAYRAMI geliyor.. Kurban Bayrami KUZU senligine davetlisiniz..
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
sevgili baboyu severim sayarım...emme kimsenin aklıyla iş yapmam... hele konu para ise buz gibi olurum...altın vuruş ikiyi actıgında 73 veya75000 lerdeydi galiba....ve ben şorttum...71000 lerde indim....long oldum...dip vuruşum 64000 di...beni sıkı takip edenler bilir...bu longdan tam11000 puvan aldım...yan vuruşları yazmadım....
-
hemide kanlı canlı...anlık burada saniyesinde yazarak....eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersevgili baboyu severim sayarım...emme kimsenin aklıyla iş yapmam... hele konu para ise buz gibi olurum...altın vuruş ikiyi actıgında 73 veya75000 lerdeydi galiba....ve ben şorttum...71000 lerde indim....long oldum...dip vuruşum 64000 di...beni sıkı takip edenler bilir...bu longdan tam11000 puvan aldım...yan vuruşları yazmadım....
Yorum
-
o dündü para vardı...bugün konjektür faklı...bunu göremessen ***ündeki donu alır el oğlu....evede bir dilim ekmek götüremessin....eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstermisal dün....74 725 den gözümü acar acmaz şortladım...1000 kusur puvanı cebe kodum...bugün de şortlayalım ozaman...hani para nerde????
Yorum
-
eksper hocam tebrik ederim..
piyasa ağır müdahele altında.... vade başından 22 mayısa kadar.. ve de 23 mayıstan bugüne kadar pastadaki takas verilerine bakılacak olursa yorum yapmaya bile gerek yok...
ben çok pis yakalandım.. hem de spotta çok pis bir fırsatı kaçırdım..
vobda shorttum.. sportta aylardır flatim. üzülerek söylüyorum.. "herkes gibi".. net sürüde kaldım.. borsada olan adam herkes gibi dememeli..
Yorum
-
gecmiş olsun kardeşim....her musubette bir hayır vardır...bazen sil baştan yapmak lazım...muratman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstereksper hocam tebrik ederim..
piyasa ağır müdahele altıda.... vade başından 22 mayısa kadar.. ve de 23 mayıstan bugüne kadar takas verilerine bakılacak olursa yorum yapmaya bile gerek yok...
ben çok pis yakalandım.. hem de spotta çok pis bir fırsatı kaçırdım..
vobda shorttum.. sportta aylardır flatim. üzülerek söylüyorum.. "herkes gibi".. net sürüde kaldım.. borsada olan adam herkes gibi dememeli..
Yorum
-
sevgili kardeşim...inan dönüşle ilgili en ufak bir işaret görsem bunu affetmem...ama şu anda yok....dün vardı mesala...domuz gibi olmasa dün kapatmazdım....eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergecmiş olsun kardeşim....her musubette bir hayır vardır...bazen sil baştan yapmak lazım...
Yorum
-
k26k26eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryav günler öncesinden şampiyonu söyledim.....sonucu belli zaten...ha ha ha
İyi gidiyorsunuz gerçekten...Pazar günü finalde ,galiba dediğiniz olacak...
Bide arkadaşlar ,sizin gibi oy verseler ankete...
Baksanınıza kopyayı vermişsiniz...
(Ankete katılıp şampiyonu bilin..)* ''HATİCEYE DEĞİL ,NETİCEYE BAK''........
Yorum
-
vay şerro milletin elini sayıyor....okut_val Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHisse senetleri piyasasi 29/06/2012 tarihli ikinci seansi teknik bir nedenle gec baslayacaktir - imkb
Yorum

Yorum