şu anda long tarafına bir 300 puvan gözüküyor ama degermi...?
KURBAN BAYRAMI geliyor.. Kurban Bayrami KUZU senligine davetlisiniz..
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Şaşkın şaşkın izliyorum sadece... Bravo abi...eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterşu anda long tarafına bir 300 puvan gözüküyor ama degermi...?
Abi tüm mal varlığımı vereyim benide eğit öğrencin olayım senin'' VOB Finansal Bir Kitle İmha Silahıdır '' Warren BUFFET
Yorum
-
buyur yazdım ve anında almaya başladı....eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterşu anda long tarafına bir 300 puvan gözüküyor ama degermi...?
Yorum
-
yatirim yapilabilir seviye ongorusu...
yeni modamiz...
ozaman benim bu ongoruden anladiklarim...
A. yatirim yapilabilir seviye = buradan alirsaniz paraniz uzun sure yatar..
B. yatirim yapilabilir seviye = **** yi yatirmak icin uygun seviye...
C. yatirim yapilabilir seviye = yatirim hatali spekulasyon ise, piyasada "olgun" spekulator kalmadigi seviye.
eee isin suyu cikartmayi cok seviyor kimileri...
Yorum
-
eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterşu anda long tarafına bir 300 puvan gözüküyor ama degermi...?
bunu yazdiktan sonra 300 puan ciktiya birden bire , gozlerime inanamiyorum ,kendi kendime gulmeye basladim ofiste , simdi elemanlar goruyor , `bizim sef kontrolden cikti herhalde` konusmalari duyar gibiyim ;)yatirim tavsiyesi degildir ...
Yorum
-
bir ara pala hakikaten eksper mi diye dusunmedim degil , fakat pala hep bana cidir ,ben merkezlidir , tek dusundugu bizim cebimizdeki paradir ,soyguncudur elini belli etmez ...e o zaman eksper pala degildir ... ;)flamencopuro Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstereksper abi pala sizsiniz galiba
ya da müneccimyatirim tavsiyesi degildir ...
Yorum
-
Dostlar spotta al-yat dönemi mi başladı acaba?..2009 yükselişinde de şurdan döner-burdan döner diye diye 40.000 lere gelmişti piyasa...ondan sonra da dalgalı yükselmeye devam etmişti...yalnız o dönemde kuzu ile Babo üstatlar arasında bu kadar derin bir görüş ayrılığı yoktu...hatta eğer yanılmıyorsam her ikisi de dibi yakın zamanlarda teyid etmişlerdi...bir bokta daha var...ben ne zaman kısa vadeli bir yükselişten sonra böyle düşünmeye başlasam düşüş trendi başlyor...ralli başladı mı ne dersiniz?Lütfen herkes kendi kararını kendi versin...sonra üzülmeyelim...
Yorum

Yorum