KURBAN BAYRAMI geliyor.. Kurban Bayrami KUZU senligine davetlisiniz..

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • kuzu
    furuşan akıncı
    • 11 Aralık 2008
    • 13961

TURKU...

ano yemender...gulu cemendir...giden gelmiyor....bu ne figandir....

benim dedem in...4 gardasi...o ordudaydi....GELEMEDILER.
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• eksper
      Kıdemli
      • 17 Temmuz 2009
      • 3714

eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      hah konu bu işte....hinci alın size oluk oluk para sulh olalım diyor.....
      hinci bunlara hadi yallah pis arap mı diyelim????yoksa ya seidi hoşgeldinmi????

Yorum

• kuzu
        furuşan akıncı
        • 11 Aralık 2008
        • 13961

SOROS DEMISTIKI....TURKIYENIN neyi guclu....ORDUSU....sizde onu pazarlayin demisti....

iyide gardasim...sen borsada kazanacaksin diye....emmimin oglu mehemmed niye olsunki....sen emmime bi pohhh vermiyorsunki...dort dene turk oligarg ve sen ihya ol diye...biz niye mehemmedin ardindan agliyalim.
        YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• FIRTINA
          Akşamcı
          • 04 Eylül 2011
          • 186

Cumartesi gunü BaBo abi ile birlikte Sapanca'da bir organizasyonda birlikteydik.

Kendisine sünnet için hazırlıklar yapılıyor dikkat et abi dedim

Valla bu yaştan sonra kestirmeye hiç niyetim yok, kısmetse kurban bayramında Kuzu keseceğim dedi

Hatta çıkışda arabasının bagajındaki yeni bilettirdigi bıçakları gösterdi

Yorum

• kuzu
            furuşan akıncı
            • 11 Aralık 2008
            • 13961

bu gidis....birgun bu borsanin TABAN ACILISI ILE SONLANIR....

Yorum

• taka
              Kıdemli
              • 22 Eylül 2009
              • 3774

borsamız diziler gibi sezon finalimi yapıyo yoksam.
              ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.

yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
              sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
              müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.

Yorum

• kuzu
                furuşan akıncı
                • 11 Aralık 2008
                • 13961

FIRTINA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                Cumartesi gunü BaBo abi ile birlikte Sapanca'da bir organizasyonda birlikteydik.

Kendisine sünnet için hazırlıklar yapılıyor dikkat et abi dedim

Valla bu yaştan sonra kestirmeye hiç niyetim yok, kısmetse kurban bayramında Kuzu keseceğim dedi

Hatta çıkışda arabasının bagajındaki yeni bilettirdigi bıçakları gösterdi
                HA HA HA...valla kafaya kodumu yapar....firtina....

hakki emme yaparsa....cok girgira aldim....cok bilendi....ula ehbabiz hatir gonul desemde dinlemez....durzu gudurmustur....adamin pipisine saldirdik...pipimin ne gunahi vardi durzu...dese....verecek cugabimiz yok ki....

Yorum

• JAKO
                  Kalender Amca
                  • 30 Mart 2009
                  • 561

eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  sahimi yav...o zaman aklı kelden diyorsun yani....ha ha ha
                  Maden olan yerde ot bitmez deyip teselli buluyorum.
                  önceden öğrenenler indirimli fiyattan öğrenir,
                  otoriteden öğrenenler özgürlük bedeliyle öğrenir,
                  deneyerek öğrenenler etiket fiyatından öğrenir,
                  hayattan öğrenenler gecikme zammıyla öğrenir,
                  hayattan da öğrenemeyenler boşa gitmiş hayatlarıyla öğrenirler...

Yorum

• polat55
                    Tecrübeli
                    • 09 Temmuz 2011
                    • 539

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    TURKU...

ano yemender...gulu cemendir...giden gelmiyor....bu ne figandir....

benim dedem in...4 gardasi...o ordudaydi....GELEMEDILER.
                    Allah rahmet eylesin...benim de büyük dedem..
                    Lütfen herkes kendi kararını kendi versin...sonra üzülmeyelim...

Yorum

• kuzu
                      furuşan akıncı
                      • 11 Aralık 2008
                      • 13961

aslinda pipisininde bi pohha yaradigi yok...benim gibi capkin degil...uslu uslu yengeye asik yasiyor....

emme....giziyor genede...netce itibariyla pipi bu...dalgasi olmaz....

valla....bilemiyorum ki yumusar mi...

Yorum

• taka
                        Kıdemli
                        • 22 Eylül 2009
                        • 3774

ağam kafaya bi kere koymuş dirençte desttekte köstekte bendedir demekte.
                        dibi 26400 ve tepesi 92450 olan gan sisteminde her çarpış bi geri çekilmeyi getirmiş.bu yarın yada cuma gün geçilemez vede üzerinde kalınamazsa ağam çok şiddetli kızabilir.sonunu hiç düşünmek istemem.
                        ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.

yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
                        sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
                        müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.

Yorum

• FIRTINA
                          Akşamcı
                          • 04 Eylül 2011
                          • 186

Kuzu emmi, ilerleyen saatlerde BaBo abi bu konuya muhakkak açıklık getirecektir

Bu konu yabana atılacak bir konu değil

Yorum

• kuzu
                            furuşan akıncı
                            • 11 Aralık 2008
                            • 13961

taka....

bi bok yapamaz....yapacagini yapti zaten...vadeye 2 gun kaldi....bize furmuyor bu...HEDGE ucun short olanlara furuyor...

Yorum

• kuzu
                              furuşan akıncı
                              • 11 Aralık 2008
                              • 13961

FIRTINA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                              Kuzu emmi, ilerleyen saatlerde BaBo abi bu konuya muhakkak açıklık getirecektir

Bu konu yabana atılacak bir konu değil

onu jako yumusatir...

Yorum

• gundwane
                                Tecrübeli
                                • 18 Ağustos 2011
                                • 1922

Bgün şunu iyice anladım ki u10 daki hisseler dışındakileri endeks e bakarak yorumlamak BÜYÜK SAÇMALIK..
                                Resmen babaların keyfi gelince gidiyorlar veya düşüyorlar..
                                Bugün izlediğim bir çok küçük kağıtta aktiften satış aktiften alıştan daha fazla idi..
                                Yuh diyorum..

Ya vob oynayacan (bana göre değil) yada düştümü u10 alacaksın...çıktımı satacaksın..diğerleri isterse altın bulsun umurunda da olmayacak..çok sağlam içeriden bilgi hariç...

Yoksa işc nin yüzde 6 yaptığı gün böyyyle ebelek gibi bakarsın arkadaş..

Ha ekaya..
                                işc benim hatırladığım 2010 halk oylamasından evvel ağustos içinde bir günde böyle yüzde 6 yaptı idi..

Short da olanlar için durum gittikçe zorlaşıyor..Koptu kopacak yani o derece..Tek şansları AB zirvesinden bi bo.. çıkmaması..

Ama yinede bizi basmayabilirler..
                                Çok güçlüler..

Yorum

Working...
                                X

Debug Information