ainos Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
KURBAN BAYRAMI geliyor.. Kurban Bayrami KUZU senligine davetlisiniz..
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Sürekli ekrana bakmak, kesinlikle yanıltır. Beni yanıltmaz diyeni de yanıltır.önceden öğrenenler indirimli fiyattan öğrenir,
otoriteden öğrenenler özgürlük bedeliyle öğrenir,
deneyerek öğrenenler etiket fiyatından öğrenir,
hayattan öğrenenler gecikme zammıyla öğrenir,
hayattan da öğrenemeyenler boşa gitmiş hayatlarıyla öğrenirler...
-
hisse icin dogrudur...emme vobda ekrana sürekli bakmassan piyasayı okuyamassın....JAKO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSürekli ekrana bakmak, kesinlikle yanıltır. Beni yanıltmaz diyeni de yanıltır.
Yorum
-
Aynen katılıyorum. Ama bundan ötesi görünmüyor... Yarın salar aşağı bence...JAKO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSürekli ekrana bakmak, kesinlikle yanıltır. Beni yanıltmaz diyeni de yanıltır.
Yorum
-
Affınıza sıgınırak abi yaş kaç?eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstermisal bugün anlık dakika dakika piyasayı yorumladım.....ekran okumak zor iştir...kırlaşmış sac ister....zamanında ebesinin örekesini görmüş olmak ister...vss...'' VOB Finansal Bir Kitle İmha Silahıdır '' Warren BUFFET
Yorum
-
olsun da, kırlaşmış olsun.eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster..kırlaşmış sac ister.... s...
önceden öğrenenler indirimli fiyattan öğrenir,
Yorum
-
sahimi yav...o zaman aklı kelden diyorsun yani....ha ha haJAKO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterolsun da, kırlaşmış olsun.
Yorum
-
bam telinden ses geldi.paradigma Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterpiyasa okumak ,bilgi ,gozlem ,ciddi seviyede tecrube , ve en onemlisi hatiri sayilir bir zeka gerektirir ...
önceden öğrenenler indirimli fiyattan öğrenir,
Yorum
-
usaglar....
guzu guzu olali bele bi feleket gormedi...margine parayi koyiram bu sondur diyorum....aasama dogru gene margine giriyorum....
seni marginlere gelesin deyyuzzz....igitler ustunde gidesin....gidisin ola gelisin olmuya durzu....kontrat sayimi ellettirmiyorum emme...hesabimdan habire para cekir....borc veriyorum saniyorum....ehtiyaci var diyorum...nasilsa oder diyorum....bittim ula...bu gadar borc coookkk ula...ya oduyemezse....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
kaizer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAmiral %6 artıda,
En son ne zaman olmuştu bu...
Hadi buyur, şimdi de dax çıldırdı..
amiralin bu tip ckisilarindan sonra yuksek oranda, ciktigindan beter dusus gelir. (swing istatistiklerine bakmak kafi)
Merkel ortak tahvili veto etti ya, onun etkisidir heehe.. hos niye kabul etsinki..
sorun ciktiginda (orn. ispanya aldigi ortak tahvilide odeyemez ise) herkes almanlarin kapiyi calicak
...
odemek icin, vergileride arttirmak zorunda kalacaklarindan serbest piyasa rekabet gucleride dusucek...
mukellefler "salem donemine" "isinlayabilirler" almanyayi..
Yorum
-
bu sunnetciye dedim...lem olumm ceneni gapa dedim....dinlemiyorki durzu....
HEDEF MAGMA....HEDEF MAGMA....diye diye...hem beni hem gendini bitirdi....
bag...herifler gelmis meclise oturmuslar....ARAP BU...bellimi olur....HUKUM ARABINDIR...diyor....
hangi arabin ula....suriyeliler ipnemi....aklima mukayyet olamiyorum artikin....YASLANDIM....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
YIL 1918....
OSMANLI ORDUSU HICAZDA....70 000 KISI...
osmanli ordusu geri cekiliyor....SAM A GELDIKLERINDE 7000 kisi kaliyor....oldurenler ARAPLAR....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
hah konu bu işte....hinci alın size oluk oluk para sulh olalım diyor.....kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterYIL 1918....
OSMANLI ORDUSU HICAZDA....70 000 KISI...
osmanli ordusu geri cekiliyor....SAM A GELDIKLERINDE 7000 kisi kaliyor....oldurenler ARAPLAR....
Yorum
Yorum