KURBAN BAYRAMI geliyor.. Kurban Bayrami KUZU senligine davetlisiniz..

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • TALEBE
    A-YI
    • 24 Ekim 2010
    • 1221

Kuzi emice.....
    korkma.... kuzidan kurban olmaz..... neden dersan.. yaşi tutmaz......senesi .....tamamlanmamiştur.....

ancak... ilk baharın bu günlerinde.... piknikçilere... şölencilere... gemicilere....
    pek görünme.... ...
    kernek suyu başında.. seni evirir-çevirirler......

hedefine gelince....
    44.444 diyelim de....
    mişmiş diyarına uygun olsun...........

k27

Talebe A-YI (üstatlara saygılı)
    Gücümüzün 1/10'unu geçen pozisyonlar....riski.....yükseltir.....diye düşünüyorum.....

Yorum

• polat55
      Tecrübeli
      • 09 Temmuz 2011
      • 539

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      korkup sunnetten kacmasaydin....seni 54 000 de sunnet edecektik....simdi iyilesmis olurdun...bi suru altin takacakti usaglr....o altinlari simdi 1620 den bozdururdun....ama asagida verecegim dibe indikmi....kokunden keser AYI....usaglar gene altin takacak...emme o altinlarida 1200 den bozduracan....yazik degil mi...ne yapcan ALTIN FURUSU....

Iddia neydi....altin furus 85 000 e....oburu yeni dip....170 kisi gizli oyladi....yuzde 51 yeni dip dedi...yari yariya....

AHANDA YENI DIP....sunnetci AYI ya da karismam...nasil keserse kessin...kasindin sen....

ulusal 100.......44 000.....ulusal 30.....50 000....

garan.....4.5

akkiz......4.5

amiral...3.0

kchol.....4.0

halk......6.8

sahol....4.5

tupo.....30

evkaf....2.'0

birde ikinci dip var....onuda sunnette verecegim....bu ilk dip....haziran ve temmuzda....TAM ORADA...FED DEVREDE....ve EVCIL ZENCI OBAMA SECILSIN DIYE....IKI AY BI RALLY....BILEMEDIN 3 AY....YUZDE 50 CIKIS....YANI....ULUSAL 100....66 000.....ULUSAL 30....75 000...BUNNRDA ALTIN FURUS DEGIL....DUZ FURUSLAR....
      Üstat peki 66.000 den sonra?
      Lütfen herkes kendi kararını kendi versin...sonra üzülmeyelim...

Yorum

• gundwane
        Tecrübeli
        • 18 Ağustos 2011
        • 1922

Kurban bayramına daha epey vardı ya..

Yorum

• efedi
          Tahmin Yarışması Sorumlusu
          • 14 Mayıs 2012
          • 238

ucuza kuzu varmış dediler,duydum geldim... benim koyunlar gibi olur kurbana kadar,hayırlı olsun...
          http://forum.keyborsa.com/showthread.php/6115-KEYBORSA-Tahmin-Yarışması/page999(kopyalayıp yapıştırın..:))

<<<===T.C. KEYBORSA tahmin yarışması;pazartesi 09:40 a kadar tahmin yapmayı unutmayın,buyrun:===>>>

Yorum

• sonperde33
            Kıdemli
            • 03 Ağustos 2011
            • 3010

Ansel le gratel formasyonu yani, bi sekerden ev eksik.
            Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!

Yorum

• mancurya
              Çalışkan
              • 01 Haziran 2012
              • 519

http://forum.keyborsa.com/showthread...850#post424850

Şampiyona Anketimize katılalım...
              * ''HATİCEYE DEĞİL ,NETİCEYE BAK''........

Yorum

• ihsan72
                Katılımcı
                • 13 Şubat 2012
                • 101

babo abi daha önce endeks ile ilgili bir yorumunda karahan abininde endeksin düşmesini beklediğini söylemişti. aynen söyledikleri gibi oldu.daha sonra karahan 63 binlerde kısa vade negatif , 57 binler kırılınca orta vade negatif izlemeye aldı. sonuç olarak karahan ve kuzu negatif , babo abi ise pozitf. 2 ye 1 kalmasaydın bayrama kalırdım , bu durumda sünnet düğünü ile idare ederim.
                Başarı ayrıntıda gizlidir.Akılları pazara çıkarmışlar herkes kendi aklını almış.

Yorum

• akçaağaç
                  Seyirci Üye
                  • 16 Ağustos 2011
                  • 56

TEK ÇÖZÜM YOLU VAR:Babo abi gibi düşünüp Kuzu abi gibi trade etmek.ben başka yol bulamadım şimdilik.

Yorum

• polat55
                    Tecrübeli
                    • 09 Temmuz 2011
                    • 539

Yok yok ben anladım işin rengini...Babo abi de, kuzu da skenderin eski belalıları ne de olsa...skender ikisini de kırmak istemiyor, biri başka biri başka deyince şaşırıyor ne yapacağını...bu kadar uzun uzun debelenmesi de ondan olsa gerek))
                    Lütfen herkes kendi kararını kendi versin...sonra üzülmeyelim...

Yorum

• mancurya
                      Çalışkan
                      • 01 Haziran 2012
                      • 519

Kapanışda ; çıkarken ilk ve tek anketimize uğrayıp bir oy kullansanız...
                      * ''HATİCEYE DEĞİL ,NETİCEYE BAK''........

Yorum

• küçük_k
                        Aktif
                        • 09 Nisan 2012
                        • 293

kuzuma saygılar..

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                        YAW USAGLAR....

ben sunnet dugunu yapip bunun ucundan eccik kesecektim...bu gelmis beni komple kesiyor...adil degil yani....ha ha ha....

AYI kardesimizi sunnetci yaptik...once ustura ile ucundan eccik kesecegim dedi...ustura resimleri kodu...o ara endeks 58 000 deydi....nasilki endeks 54 000 e inince....sunnetci AYI nin nevri dondu....giyotin resimleri kodu...balta resimleri kodu....yapma kardesim....sabi korkar kacar dedim...o daha cocuk dediysemde....dinlemedi...umreye gittiginden dolayida ustune varmadim....varsam ne olur...bre akilsiz zindik dinden cikarsin derse ne diyecegim....yani zor....

ders oldu....bi daha kirve olursam...AYI ya caktirmadan baska sunnetci bulacagim....
                        Kuzu ağam derki....
                        pozu anında yazacaksın.. anında yazmayanıda okumayacaksın.. anında yazmayan üfürüyor demektir.. ağamın atının bayırda zorlandığında üfürdüğü gibi...
                        bu uzunlardan sıkıldım... beyaz barları beklemektende sıkıldım..
                        67300 reverse yani geçtim şorta... 1/4
                        yürülem iskender...
                        yazdıklarım kuzu melemesidir..dikkate alan kuzu gibi meler,,,

Yorum

• okut_val
                          Tecrübeli
                          • 03 Mart 2009
                          • 1325

Short baskısı var piyasada...
                          '' VOB Finansal Bir Kitle İmha Silahıdır '' Warren BUFFET

Yorum

• taka
                            Kıdemli
                            • 22 Eylül 2009
                            • 3774

bugün vob ağaları akbn izlemişler.bende dikkat ettim akbn gıpraştıkça vadelide gıpraşıyodu.böyyük ağa malı tam satamamış bu iş pilanlı değilse şaşarım.
                            CITI’NIN AKBANK’TAKI HISSE SATISINA SPK INCELEME BASLATTI - VATAN
                            VATAN GAZETESI INTERNET SITESINDE YAYINLANAN HABER ASAGIDA BULUNUYOR:
                            " SERMAYE PIYASASI KURULU (SPK), CITIBANK’IN AKBANK’TAKI HISSE SATISI
                            ACIKLAMASINDAN ONCE VOB’DA VE HISSELERDE YASANAN HAREKETLER ICIN ON INCELEME
                            BASLATTI. CITI’NIN AKBANK’TAKI HISSE SATISI ONCESINDE VOB’DA KISA VADELI ACIK
                            POZISYONLARDA COK HIZLA ARTIS YASANMISTI.
                            CITIBANK’IN AKBANK’TAKI YUZDE
                            20’LIK PAYINI YUZDE 10’NUN ALTINA DUSURME KARARINI ACIKLAMADAN ONCE VOB’TA
                            YASANAN FIYAT HAREKETLERI SERMAYE PIYASASI KURULU (SPK) TARAFINDAN INCEMEYE
                            ALINDI. CITI’NIN HISSE SATISIYLA ILGILI ACIKLAMASINDAN ONCE VOB’DA KISA VADEDE
                            DUSUSUN OLACAGINA YONELIK TASINAN POZISYONLARDA CIDDI ARTIS YASANMISTI. ARTAN
                            ACIK POZISYONLARIN IMKB’YI DE ETKILEDIGI VE ENDEKSIN YURTDISI PIYASALARDAN
                            NEGATIF YONDE AYRISMASINA NEDEN OLDUGU BELIRTILMISTI.
                            KISACA VOB’TA
                            YASANANLARI HATIRLATMAKTA FAYDA VAR: CITIBANK 23 MART’TA AKBANK’TAKI YUZDE 20
                            HISSESININ BASEL III’E UYUM ICIN YUZDE 10’NUN ALTINA INDIRME KARARI ALDIGINI
                            KAMUOYUNA DUYURMUSTU. BDDK’DAN CIKAN IZIN SONRASINDA CITI, 24 MAYIS’TA
                            PIYASALAR KAPANDIKTAN SONRA HIZLANDIRILMIS TALEP TOPLAMA YONTEMIYLE AKBANK’TAKI
                            YUZDE 10.1’LIK PAYININ (404 MILYON ADET HISSE) 5.2-5.5 TL FIYAT ARALIGINDAN
                            SATISINA BASLADIGI BILDIRDI. ERTESI GUN HISSELERIN 5.24 TL FIYATTAN SATISININ
                            TAMAMLANDIGI ACIKLANDI.
                            ENDEKSTE AGIRLIGI YUKSEK OLAN AKBANK HISSELERI
                            GUNICINDE EN YUKSEK 5.96 TL’YE KADAR CIKTIGI 24 MAYIS’TA GUNU 5.80 TL’DEN
                            TAMAMLADI.
                            CITI’NIN YAPTIGI SATIS FIYATININ IMKB’DEKI FIYATIN ALTINDA
                            OLMASI AKBANK HISSELERINDE SERT FIYAT HAREKETLERINE NEDEN OLDU 28 MAYIS’TA 5.28
                            TL’YE KADAR GERILEDI.
                            ANCAK SATIS ACIKLAMASININ YAPILDIGI 24 MAYIS’TAN
                            ONCE VOB’TA YASANAN HAREKETLER O TARIHTE DIKKATLERI CEKMIS, ANCAK "NEDENINI
                            BIRKAC GUN SONRA ANLARIZ" YORUMLARINA NEDEN OLMUSTU.
                            VOB’DA ORTALAMA 200
                            BIN CIVARINDA ACIK POZISYON VARKEN 21 MAYIS PAZARTESI GUNU ALISILMAMIS BIR
                            SEKILDE 30 BIN YENI ACIK POZISYON YARATILDI. SALI GUNU BUNA 10 BIN ADET YENI
                            ACIK POZISYON EKLENDI. YANI BU SU DEMEK: "BAZILARI BORSA KISA VADEDE SERT
                            DUSUSUN OLACAGINDAN NEREDEYSE EMIN VE POZISYON ALIYOR."
                            ISTE SPK, VOB’TA
                            YASANAN VE IMKB’YI DE ETKILEYEN BU HAREKETLERIN ARKASINDA BIR INSIDER TRADING
                            (ICERIDEN OGRENENLERIN TICARETI) SUCU OLUP OLMADIGINI ANLAMAK ICIN ON INCELEME
                            BASLATTI.
                            BASLATILAN BU ON INCELEME SONRASINDA SPK’NIN BIR "SUC UNSURU"NA
                            ULASMASI KONUSUNDA PIYASALARIN UMIDI OLDUKCA AZ. CUNKU GECMISTE YASANAN BENZER
                            HAREKETLER ICIN YAPILAN INCELEMELERDEN SIMDIYE KADAR BIR CEZA VERILMEDI.

BU ARADA CITI’DEN CUMA GUNU YAPILAN ACIKLAMADA, AKBANK’TAKI PAYININ HÂLÂ YUZDE
                            10’UN UZERINDE OLDUGU GORULUYOR. CITI ACIKLAMASINDA, 384 MILYON 663 BIN 544
                            ADET HISSENIN 5.24 LIRA FIYAT UZERINDEN SATILDIGI VE CITI’NIN PAYININ ISLEM
                            SONRASI YUZDE 10.38’E GERILEDIGI BELIRTILDI. HERHALDE SATISA KONU OLAN DIGER
                            HISSELERLE ILGILI YENI BIR ACIKLAMA YAPILIR. "

HABERIN ORJINALININ LINKI: http://HABER.GAZETEVATAN.COM/HABER/455508/1/GUNDEM
                            -MATRIKS-
                            ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.

yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
                            sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
                            müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.

Yorum

• selam45
                              Yeni üye
                              • 27 Eylül 2009
                              • 21

Günlük

https://twitter.com/imales34

Yorum

• selam45
                                Yeni üye
                                • 27 Eylül 2009
                                • 21