kuzum 75550 ortalama maliyetle bende zarardayım emme bu vadede.geçen cuma pala enseme çöktü,bi türlü bırakmıyo.biliyomki bu deyyus haracımı vercek başka çaresi yoktur.1000 puan en az vermek zorunda.ha vermezse ağustos sonuna kadar sabrım var.
KURBAN BAYRAMI geliyor.. Kurban Bayrami KUZU senligine davetlisiniz..
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
-
eksper....benim ekolum....bi damla yalanla isi olmaz....kendini kandirmaz...ANINDA YAZAR...ve hepimizin gozu onunde hersey...YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
Selam arkadaslar. Yillik izin ilk gunu izlemedim piyasayi. Shortlarim duruyor maliyetimde uzlasmis piyasa.. Cuma benden aldigini geri vermis bana... Eksper abi herzamanki gibi formunda... Soyle 1000 puancik gelirse tatil masraflarim cikmis olucak insallah..'' VOB Finansal Bir Kitle İmha Silahıdır '' Warren BUFFET
Yorum
-
üzülerek ve de gurur duymayarak söylüyorum.. kapanış itibari ile 6300 puan zarardayım.. full portfoy diyemiyorum çünkü full x 2 portfoy satış yaptım. yani normal kullandığım sözleşme sayısı kadar daha sözleşme sattım.
pozitif ayrışmanın geyik olduğunu düşündüğüm için ve de sürüden ayrılanı kurt kapar beklentisi ile 19 hazirana kadar çıktıkça her bin puanda sattım.. baktım ki çıkışa devam ediyor para da bitiyor.. durdum.. tne çok pis yatırdı beni bu sefer..
Yorum
-
finli ve hollandalı............
bankalara........... öyle....... beleş para yok........
zordur almak......... bizden kızı..........
diyor..........
.................................................. .................................................. ...
not: azina.....ya...
VOB'cu değilim.......... 3 ayı geçti..... %95 $ da bekliyorum..... avını gözleyen bir kedigil gibi......... 3 yıl da olsa bekleyeceğim..... özelliği olan.... bir hisse yakalamadıkça..... veya endeks 44.444'e ve daha aşağılara düşmedikçe....
Şimdi ben kârdamıyım...?
yoksa zararda mı...?
Farketmez.....
Prensibimdeyim.......
Herkesin bir prensibi olmalı......... Ve onu uygulamalı.......
Saygılarımla
talebe AYIGücümüzün 1/10'unu geçen pozisyonlar....riski.....yükseltir.....diye düşünüyorum.....
Yorum
-
Valla gün içinde kaç defa alayım diyorum, sonra vazgeçiyorum...en son bu hali 2009 mart ayında yaşamıştım...liono Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterparitede ve endekste longa geçtim ama ilk fırsatta verecem palanın eline dostlar inşallah. Kuzuma ve Eksperime yorumları için tşkler.Lütfen herkes kendi kararını kendi versin...sonra üzülmeyelim...
Yorum
-
sensiz yavan be kuzum...sen benim güneşimsin...beraber vuruşacagızki tadı olsun....tıpkı eski günlerdeki gibi....allah allah...kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstereksper....benim ekolum....bi damla yalanla isi olmaz....kendini kandirmaz...ANINDA YAZAR...ve hepimizin gozu onunde hersey...
Yorum
-
polat55 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterValla gün içinde kaç defa alayım diyorum, sonra vazgeçiyorum...en son bu hali 2009 mart ayında yaşamıştım...
o zaman 25 te idik... şimdi 62 de
aman diyim dostlar
bakın bu TEB-CİTİ-MERİL denen şerrefsizler ocak vade de aynısını yaptılar
KUZU abimiz hariç hepimiz şort düşünüp, şortladıkça sürdüler yukarı... 1 ayda 60 tan 75 e sürdüler
(kuzu abi bile hayal edememişti, 67 den kapatıp şorta dönmüştü, ertesi gün 3000 lik bar atıp 70 e varmıştık )
ahı tutmuş benim 67 maliyetli longlarımda çok kar yazmamış idi, erkenden veregalmışım
sonra 9 şubattan mart sonuna kadar 71-75 aralığında, golden cros uçacak kaçacak ayağına longları kapattılar (ilk kaçan sanırım 9 şubattı 75275 çalışıp aşağı öneldiğinde MERİL di )
muhtemelen
bu vade yani 2 ay... 100 endeks 60000-65000 aralığında sürünecek ve bu 3 şerrefsiz longları yedire yedire kapatacak
ne zaman onların longları bitip, bizlerde ''la düşmeyecek heral bu namussuz, bizde alak artık, treni kaçırmayak...'' diye düşünmeye başladığımızda aşağı gelecek
üstadımız babo abimizi
hepiniz gibi bende çok sever ve sayarım
grafikler ALTIN VURUŞA hazır uygun olsa da... yükselsek bile altın bir yükseliş olacağını düşünmüyorum (onun analizi üzerinde yorum yazmak istemezdim... umarım affeder beni )
ÇÜNKÜ :
yabancı payı ARTMIYOR... spotta
yabancı mal almıyor değil, alamıyor... bizim yerliler yapıştı mala koyvermiyor, satmıyor
5,76 dan alamadığı garantiye 7 lira vermezler... imkanı yok
7 den alıp kaçtan satacak a.q..... VOB dan çarptıkları yeter
öldüm fiyatı bulmadan almazlaaaarrrr
misal THY geçen sene eylül ekim di heral 2,70 lerde iken, 3-3,5 hedefler havada uçuşuyordu... o zaman gitmedi taaaa 2 ye kadar düşürdüler (1,80 e gider dediydimde kimse inanmadıydı o zamatlar ) öldürüp öyle aldılar
54000 endekste % 61,5 tu... 62500 olmuşuz % 15 yükselmişiz % 62,5 ta yabancı takası
bırakmıyor yerliler malı... çok gitmez bu borsa
ha sen 5 ile 6 aralığından... 50.000-55.000 aralığından sat malı, yabancı takası % 65-66 olsun
bak 3 ayda 100.000 endekse sürüyorlar mı, sürmüyorlar mı İMKB yi ?
Yorum
-
çocukluğumda mahalledekilerin yaş ortalaması benden büyüktü nedendir bilmem hep bizi kavga ettirirlerdi kavga sonucu önemli değil ama işin aslı o abi senin kavga etmeni izleyip keyif almak istiyor şimdi suriye konusunda rusya suriyeyi bırakmaz ama bugüne kadar hayrını görmediğimiz natodan bize yine hayır gelmez borsa eskisi gibi değil her şeyden etklenmiyor ama iş ciddiye bindimi Allah korusun büyük bir patlama yada 2 ülke ile savaş gibi durumlarda ki bayılarak izlediğimiz üçgen formasyonları gibi bölge ve ülke böyle bir sıkışmanın eşiğinde işte ozaman 44000 ler yüksek gelir gözümüze bırakın altının değerlenmesini altın denen şey karaborsaya düşer . varsayımlar varsayımlar ...Mutluluk uzun dönemde dengeye gelecektir .
Yorum
-
Bu fiyat meselesine çok takılmamak gerekiyor bence; fiyat=yanılsama ile oluşturulan bir halisülasyondur.PEGA_SUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster...
7 den alıp kaçtan satacak a.q..... VOB dan çarptıkları yeter
......
Şimdi 7 lira pahalı geliyor olabilir belki ama öyle bir an gelir ki 15-20'li fiyatlar ucuz gelmeye başlar..Üstelik bu olay çok kısa bir sürede bile olabilir.
Olmaz demeyin olur hemde öyle bir olur ki nasıl olduğunu anlayamayız.
Ha ben inanıyormuyum buna hayır, bu fiyatlar (u30 için) bile pahalı geliyor ama korkudan "short" açamıyorum.
Ama eminim 70'e gevşerse uzamak için hazır olda bekleyeceğim.
Yorum
-
vobçu diye bir şey yoktur...kuzu da vobçu değil...VOB'cu değilim.......... 3 ayı geçti..... %95 $ da bekliyorum.....
varlığının % kaçıyla kontrat alıp satıyor? 3-5'i geçmez...çünkü uzun vadede vobdan kazanmak mümkün değil...kumar bu...
önemli olan, sizin de yukarıda yazdığınız gibi ana pozisyon...
Yorum
-
Şimdi üstat lafının üzerine laf edecek değilim. Amma KUZU üstat bir tarihte ki tarihi ve yazıyı bulamadım endeksi etkileyecek bir kağıttan bahsetmişti. %25 iyabancıların elindemiydi neydi.PEGA_SUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
yabancı payı ARTMIYOR... spotta
yabancı mal almıyor değil, alamıyor... bizim yerliler yapıştı mala koyvermiyor, satmıyor
Borsa illa GARAN lamı gidecek. Bu seferde başka kağıtlarla sürer piyasayı. Gidecek derse gavur bir yolunu bulur götürür.
Burdaki tek temennim benim elimdeki kağıtların lokomotif olarak kullanılması
...::[AZİNA]::...
Yorum
Yorum