paranın kokusunu almaya başladım.....az daha var....sabır....
KURBAN BAYRAMI geliyor.. Kurban Bayrami KUZU senligine davetlisiniz..
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
eksperim ellerim tetikte bir parmagimda F5 dugmesinde durmadan sayfayi yeniliyorum ..hani vurursun falan kacirmayalim diye ;)eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterparanın kokusunu almaya başladım.....az daha var....sabır....yatirim tavsiyesi degildir ...
Yorum
-
Arıza haberi geldikten sonra 400-500 puan aldı hemen... milletimi panikletiyor anlamadımeksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstervay şerro milletin elini sayıyor....'' VOB Finansal Bir Kitle İmha Silahıdır '' Warren BUFFET
Yorum
-
evet....eski vadeyi soyduk sovana cevirdik zaten...ne hali varsa görsün...paradigma Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstereksperim agustosta pozisyon alacaksin degilmi ?
Yorum
-
ya da spotta alım zahmetine katlanmadan VOB'u götürebildiği kadar götürecek !!chaotic Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterMuhtemelen endeks bu kadar yükselince spotta portföy boşaltmak isteyen bir yabancı ordino var, satışı pazartesiye bırakması için ikna etmeye çalışıyorlar.
Yorum
-
Arızalara hep kuşku ile bakıyorum.okut_val Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBirde İstanbul finans merkezi olucakmış....
Vade sonu günü arızamı olurmuş...önceden öğrenenler indirimli fiyattan öğrenir,
otoriteden öğrenenler özgürlük bedeliyle öğrenir,
deneyerek öğrenenler etiket fiyatından öğrenir,
hayattan öğrenenler gecikme zammıyla öğrenir,
hayattan da öğrenemeyenler boşa gitmiş hayatlarıyla öğrenirler...
Yorum
-
Yorum