KURBAN BAYRAMI geliyor.. Kurban Bayrami KUZU senligine davetlisiniz..

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • egelii
    Tecrübeli
    • 25 Ağustos 2011
    • 2961

egelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    allah güle güle oturmak nasip etsin hacım
    şortlarda sıkıntı yok
    300puan aldım bugün derken pala bidaha şortlattı şimdi
    yarın gene 87 ye basarım
    sona zaten benim zamanım geliiür;)
    garan bugün 48 gördü ya enaz 1 hafta 48 i göremez
    aha 87100den bi daha aldı pala yazdıklamı
    emme hemen açıyom geri bidaha 150den sabaha kalsın sabah 87 ye verem

Yorum

• egelii
      Tecrübeli
      • 25 Ağustos 2011
      • 2961

250den verdi cortu

Yorum

• PEGA_SUS
        Yasaklı
        • 21 Ağustos 2011
        • 2790

mecburiyetten LÖNK DEVAM...

emme tedirginim, böyün uyku girmez gözüme artık

şu PASTA bi gelsin bakalım... belki bizim işimize yarayacak cinsten gelir

eccüünü 375 ten vereymiştik iyiydi... kıyamadım... 400 e yazdığımda da çok geç olmuştu

Yorum

• paradigma
          Tecrübeli
          • 19 Haziran 2009
          • 1088

Kac kapadi dostlar bugun hic ilgilenemedim
          yatirim tavsiyesi degildir ...

Yorum

• PEGA_SUS
            Yasaklı
            • 21 Ağustos 2011
            • 2790

87350 uzlaşmaynan... 400 kapadı

Yorum

• PEGA_SUS
              Yasaklı
              • 21 Ağustos 2011
              • 2790

PEGA_SUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              şu PASTA bi gelsin bakalım... belki bizim işimize yarayacak cinsten gelir
              iyi... iyi bunada şükür

CSM cortları kapamış, belkide lönge geçmiştir

DÖYÇE... 12000 cortlamış... bu ta iyi... demekki spotu komple aldı

en iyisi

İŞ

dün kapattığı lönkleri fazlasıyla tekrar yerine koymuş

TEB hala lönk kapatıyor... o biraz sıkıntı yaratsa da... büyük el İŞYATIRIM a geçti, TEB in eski fonksiyonu kalmadı diye düşünüyorum

yok ula kapatma değilmiş.... öbür vadeye taşımış 2600 lönk... bu daha da iyi oldu

ayrıca

dün 15000 kadar corttan kaçan, yurdum aracı kurumları... böyün yine heralda bi 7-8000 kadar yine CORTLAMIŞ

buda iyi... mezbaha gamyonu boşalmasın, devamlı dolu olsun

boşaldım mı gitmez mezbahaya... PALA boş gamyon götürmez

tam gönderiye AKBANK reklamı denk gelmişkene... bi söööyümmü la şunlara

Yorum

• PEGA_SUS
                Yasaklı
                • 21 Ağustos 2011
                • 2790

iyi... iyi bunada şükür

CSM cortları kapamış, belkide lönge geçmiştir

DÖYÇE... 12000 cortlamış... bu ta iyi... demekki spotu komple aldı

en iyisi

İŞ

dün kapattığı lönkleri fazlasıyla tekrar yerine koymuş

TEB hala lönk kapatıyor... o biraz sıkıntı yaratsa da... büyük el İŞYATIRIM a geçti, TEB in eski fonksiyonu kalmadı diye düşünüyorum

yok ula kapatma değilmiş.... öbür vadeye taşımış 2600 lönk... bu daha da iyi oldu

ayrıca

dün 15000 kadar corttan kaçan, yurdum aracı kurumları... böyün yine heralda bi 7-8000 kadar yine CORTLAMIŞ

buda iyi... mezbaha gamyonu boşalmasın, devamlı dolu olsun

boşaldım mı gitmez mezbahaya... PALA boş gamyon götürmez

tam gönderiye AKBANK reklamı denk gelmişkene... bi söööyümmü la şunlara
                7-8000 olmasada 3-4000 var heral... sayın işaretli kısmı

en son bu DÖYÇE 10 küsürbin corta, ağustosta mı ne geçmişti

bizde bi bok biliyo diye peşine takılmıştık... 3-4000 puanlık yukarı hamleyi kaçırmıştık... hatırlıyonuz deel mi

bi cuma günü 78100 lerden kalktı gittide, (hatta ne 78100 ü, 77650 den kalkmış zabahlayında, ben 78100 de yetiştiydim anca ) 80500 kapadıydı.. bazartesi 81 olduydu

o zaman dedikya bunlar spotun hedgesi...

daha düşmeyiz o tufaya döyçe cortladıkça sen lönk basacaksın

kısa vakıtta 1500 pivanımız garanti de... fazlasına bakacaaaz İNŞALLAH, RABBİMİN İZNİYLE...

açtıkya ağzımızı kesin NAZAR DEĞERYA hayırlısı bakalım

hadi ben kaçar... iyi geceler dostlar

Yorum

• taka
                  Kıdemli
                  • 22 Eylül 2009
                  • 3774

ula pegam eyi döşemişsinde pasta börekt neyn,ben mezbahaya zor sığarım cüssem kalın,beni nedecen bakalım.pozdayım ula hemide gısayım ürüzgaramı işiyom yoksam.hehehe
                  ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.

yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
                  sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
                  müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.

Yorum

• PEGA_SUS
                    Yasaklı
                    • 21 Ağustos 2011
                    • 2790

taka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    ula pegam eyi döşemişsinde pasta börekt neyn,ben mezbahaya zor sığarım cüssem kalın,beni nedecen bakalım.pozdayım ula hemide gısayım ürüzgaramı işiyom yoksam.hehehe
                    senide kesmeyiz, ÖPERÜK abi...

alt dudaandan, cop diye... o ta iyi olma mı ?

şimdilik rüzgar yok... ama çıkarsa (mesela yarın 5 lik AL a geçtiği zaman kork ) ben karışmam

neden yok ?

dün İŞ biraz kar alacam diye, kamyonun kilidini açıvirdiydi, cortçular kaçakaldı..

çok CORTCU kaçırdılar... dile kolay 15000 k kaçırdılar

5000 lik keklik FİNANS ı bile kaçırdı, okuz sııırları...

küçüklere 15.000 cort kapattırmışlar...

ama şimdi sorun doğurur bence bu

bu İTNELER burdan bu kadar cort açtıysa,

kısa vade de... yukarı hamleleri belli bir süreliğine, sekteye uğratmaz mı eksper abi ?

bu bırakılan kartları yeniden birilerinin eline vermeleri gerekmez mi ?
                    böyün 5000 kartı tekrar dağıttılar...

bi 10.000 daha dağıtabilirlerse... o zaman örüsger değil, tufan yeniden başlar... habarın olsun

Yorum

• EKaya
                      Aktif
                      • 19 Ağustos 2011
                      • 270

pegam imar bankasi donemi gibi, alin alin bonolari yayagarasi benzeri birilerine cikarin cikarin biz arkanizdayiz mi dendi ki ?

neden dusmez bu dolares.... bu kadar dolar akacak dolar 1.8 donup kalacak ?

Yorum

• PEGA_SUS
                        Yasaklı
                        • 21 Ağustos 2011
                        • 2790

sağol paradigma abi

Yorum

• PEGA_SUS
                          Yasaklı
                          • 21 Ağustos 2011
                          • 2790

madem poz taşımalar başladı ARALIK VADE ye... ona da bi bakalım şöyle

TEB erken başlamış taşınmaya...

baboli den öğrenmiş heral.... 1 ayda zor taşınırım deyip erkenden başlamış

dikkat çeken husus yine HSBC...

KASIM vade başlamadan, ağustos ortalarında... bu kasım vadeyi lönklemişti, herkesten eveli 10.000 i falan bulmuştu

o zaman yazmış idim yine bunu... hatırlarsanız

burdakide taşıma falan değil yeni poz... ve şuan için iyi poz... 5000 dene

SONUÇ:

bu işin kaymak tabakasını her daim CİTİ yer...

GARANTİ yi taaa 7,38 lerden toplamaya başladı... aldı getirdi dayadı 8,10 a

son 1 haftadır da (dünkü takaslarda da görüyonuz ) DÖYÇE ile HSBC ye veriyor malı

8,20... 8,30 ne denk gelüse artık

bu döyçeynen, hsbc... ye teknenin sıyırmalık yerleri kalır... kalırsa oda

ÜSKÜDAR geçildikten sonra akılları başına gelir bu ikisinin...

ince eleyip, sık dokuduklarındandır..

ALMAN EKOLÜDÜR....

inceden inceye hesap kitap edene kadar, fiyat % 10 yukarıya çıkmıştır bile

o zaman bir cümle sarfedelim, belki ilerde atasözü olur

EVROPALI hesabı yapana kadar, AMERİKALI vurgunun böyüğünü vurmuştur bile...

ha ha ha...

liono.... bak bu mesajı FİGEN HANIMA göndert... yarın yazsın

hem espri de var içinde... böyük sükse yapar

öyle BABACAN a neyimde... açeydim gollarımı... neyim dimesin bi daha

onun PATRONLARI bizim ekiptendir... severim kendilerini

İKTİDAR YALAKALIĞINA ihtiyaçları yoktur...

o 2003 sonrası çıkan yeni yetmeleri, kırk kere cebinden çıkartırlar

duymayım bi daha öyle şiyler...

Yorum

• taka
                            Kıdemli
                            • 22 Eylül 2009
                            • 3774

bu dolardaki sevişme bi yerde sonlanacakta bakalım ne zamana denk gelir.

yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
                            sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
                            müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.

Yorum

• taka
                              Kıdemli
                              • 22 Eylül 2009
                              • 3774

eyrocular dikkatli olsun sankim az daha zıplatacaklar gibi.

Yorum

• kani
                                Tecrübeli
                                • 26 Kasım 2010
                                • 1084

taka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                                bu dolardaki sevişme bi yerde sonlanacakta bakalım ne zamana denk gelir.
                                sevişme rutin devam ediyo teninin uyuşacağı kendisini nirvanaya taşıyacak ucur beni diyecek hazzı bekliyor sevişmeye devam
                                oturma münkir ile alırsın sancı tutarsın pas paklamaz her kalaycı

Yorum

Working...
                                X

Debug Information