KURBAN BAYRAMI geliyor.. Kurban Bayrami KUZU senligine davetlisiniz..

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • EKaya
    Aktif
    • 19 Ağustos 2011
    • 270

PEGA_SUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    daha yokmuydunuz... konuyu komşuyu neyide çaaraydınız
    ŞENLİK var koşun... AYI oynuyo amk...

pasam bence teminat kontrolu baslasin....

her an ayi savar "not" spreyi gelebilir...
    maskeleri hazirlayin...
    aglasmayin sonra...
    sag kalabilen ayilar uzu yillar nemalanabilir..
    brebismillah.. Ayi survival baslasin...

Yorum

• PEGA_SUS
      Yasaklı
      • 21 Ağustos 2011
      • 2790

EKaya Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      pasam bence teminat kontrolu baslasin....

her an ayi savar "not" spreyi gelebilir...
      maskeleri hazirlayin...
      aglasmayin sonra...
      sag kalabilen ayilar uzu yillar nemalanabilir..
      brebismillah.. Ayi survival baslasin...
      bunlar kurtarmaz abi...

bak sana 70 puanlık bi İTNELİK göstereyim...

AL a dönmüş 5 likten sonra...

13455 ten, 13385 e kadar 70 puan basıyor...

adamlar... hem itne, hem gavat... hem urusbu çocuuu... hemide katıksız

13450 nin altındaki hareketler YALAN geliyor bana... son dökmelere oynuyorlar

15 takka ya kalmaz, birini konuştururlar

o yüzden

ALLAAM ''beni bu gavatların şerrinden muhafaza eyle...'' dimekten başka çaren yok

haydi kalın SAĞLIK VE SELAMETLE....

Yorum

• EKaya
        Aktif
        • 19 Ağustos 2011
        • 270

ALLAAM ''beni bu gavatların şerrinden muhafaza eyle...'' dimekten başka çaren yok
        cozum varda, adamlar bu sefer "kimyasal" kullanabilir...
        cozumlerde montaj olabilir...
        aman diyim.... bence tabi...

kademeci olmama ragmen huzursuzluk verdiler...
        kademeleri kapatip yukaridan bloklasammi diye dusundum...
        ki genelde "bamya" nin elametidir. kkk2

ulen tereddut duygusunu aylar sonra gene bugun yasadim...

Yorum

• taka
          Kıdemli
          • 22 Eylül 2009
          • 3774

yokluğumu fırsat bilip pala yine yapacağını yapmış.
          ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.

yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
          sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
          müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.

Yorum

• PEGA_SUS
            Yasaklı
            • 21 Ağustos 2011
            • 2790

taka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            yokluğumu fırsat bilip pala yine yapacağını yapmış.
            ne dimek istiyon abi...

yok abi sefer yataa atmadı

direk ayakta tuvalette gördü işimizi...

yaw PALA senin ananı avradını... şu günde de güldürüyonya la bizi
            AYIP deel mi ?

Yorum

• taka
              Kıdemli
              • 22 Eylül 2009
              • 3774

pegam palanın lügatında ayıp kelimesi olsaydı o batar millet zengin olurdu.

yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
              sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
              müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.

Yorum

• taka
                Kıdemli
                • 22 Eylül 2009
                • 3774

en çok koyanda... bu amk...

50 dene grafik, 32 milyon dene indi bak... bunu de

sonra git kendin yapma

yok arkadaş... biz beceremeyeceeez bu boku...

ula benim parayı gönderem birinize, ben yazıyım... siz oynayın la

ANAM AVRADIM olsun darlandım la...
                kendin diyon banada gösteriyon fikrimi soruyon bu soldaki bole benzer yukarı dalacak diyom sende bunu kabul ediyon emme palaya bide kızıyon ona sağol palacığım dicene.şimdi nolacakmı acelesi var her yolu denecektir.haftaya burda kimi bulacakki herkes tatile kaçar bide vade sonu yaklaşıyo.ondan kelli elinden geldiğince poza ayar çekecektir.

Yorum

• PEGA_SUS
                  Yasaklı
                  • 21 Ağustos 2011
                  • 2790

taka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  pegam palanın lügatında ayıp kelimesi olsaydı o batar millet zengin olurdu.
                  hastayım senin şu veciz sözlerine... k4

çerçeveletip... seans salonlarına asmak lazım...

Yorum

• paradigma
                    Tecrübeli
                    • 19 Haziran 2009
                    • 1088

eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    arkadaşlar gevşeme falan yok artık.....kusura bakmayın ....kac sefer yazdım,uyardım,hedef verdim,her allahın günü cehennemin dibinden pozumu sizle paylaştım....dayagı yiyene bu saatten sonra acımam artık....
                    eksperim oyle diyonda sen cehennemin dibinde iken bize rahat olmak dusmez birde bu paradigmadan yaklas olaya ... bizde aci ya ortak olak, aci cekek istedik ;cortladik iste .... dowda yerin dibine gidiyo bugun yirttiydik bakalim yarinda yirtabilecezmi ....

pasta konusu na gelince , merrill in yuklenmesi shortlar icin kotu ..akbankta stoplamis ...fakat BGC short acmis , bu adamlar ne zaman poz acsa hep karda kapadi durzuler ....bakalim bu sefer nasil olacak ....is inde yuku biraz hafifletmesi iyi ..en niayetinde pasta halen long ...

dusmuyor arkadas dusmuyor , bu nasil borsa ...
                    yatirim tavsiyesi degildir ...

Yorum

• mgatsby
                      Seyirci Üye
                      • 08 Kasım 2008
                      • 29

eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      birşey yazmışsam....boşa deeldir...grafik komam,dogru dürüst bakmam bilmedigimdenmi....savaş,siyaset ,ekonomik yorum yapmam bilmedigimdenmi....kör olun kör....o körse sende kör ol....eline, diline ,beline....
                      Abi gözünü seveyim bize de öğret bu işi... Neye bakıyon nasıl anlıyon hangi indikatöre bakıyon da biliyon bu mereti anlamadım getti.. o kadar calışıyoz gene yok....komplexe girdim walla... Biliyom böyle bişey istemeye hakkımız Yok. Emme...Eyice ayrıntıya girmesen de bi ipucu bari ver abi...deki şuna dikkat edin... Şuraya eyi bakın de oraya yoğunlaşalım abi...çünkü sen burda olmayınca yalpalıyoz.. Düşüyoz kalkamıyoz..

Yorum

• EKaya
                        Aktif
                        • 19 Ağustos 2011
                        • 270

paradigma Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                        dusmuyor arkadas dusmuyor , bu nasil borsa ...
                        sandalyeleri yorgani vatandas "sarmis"....
                        palacan ne etsin...
                        palacanin endeksi dahada yukseltmesi icin dogal olarak fiyatsal artis oraninca nakit ayirmasi gerek...

tek teminat yapisiyla ilgili bilgi yok... ucundan azcik fikir olsa yolumuzu gorurduk.

arada
                        harikasin taka
                        "ardamari" dogustan yok adamlarin

Yorum

• thebaboli
                          Sistemli Borsacı
                          • 06 Temmuz 2012
                          • 843

mgatsby Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                          Abi gözünü seveyim bize de öğret bu işi... Neye bakıyon nasıl anlıyon hangi indikatöre bakıyon da biliyon bu mereti anlamadım getti.. o kadar calışıyoz gene yok....komplexe girdim walla... Biliyom böyle bişey istemeye hakkımız Yok. Emme...Eyice ayrıntıya girmesen de bi ipucu bari ver abi...deki şuna dikkat edin... Şuraya eyi bakın de oraya yoğunlaşalım abi...çünkü sen burda olmayınca yalpalıyoz.. Düşüyoz kalkamıyoz..
                          Bu yazıya benzer bir yazı yazmıştım daha önce. Bende bu soruya cevap bekliyorum.

İlim Çinde de olsa gidip alın derler. Abi bizimde mi Çine gitmemiz lazım. Yok mu başka yolu

Bu arada ben askerliği Çine de yaptım ama tık yok. Mal mal bakıyoz ekrana.

Gerekirse her indikatör yada her neyse onun için 40 yıl duacın olalım abi öğret bize bu işi.
                          I'm gonna make him an offer he can't refuse!
                          Yazdıklarım asla kat'a zinhar yatırım tavsiyesi değildir.

Yorum

• egelii
                            Tecrübeli
                            • 25 Ağustos 2011
                            • 2961

bunlar kurtarmaz abi...

bak sana 70 puanlık bi İTNELİK göstereyim...

AL a dönmüş 5 likten sonra...

13455 ten, 13385 e kadar 70 puan basıyor...

adamlar... hem itne, hem gavat... hem urusbu çocuuu... hemide katıksız

13450 nin altındaki hareketler YALAN geliyor bana... son dökmelere oynuyorlar

15 takka ya kalmaz, birini konuştururlar

o yüzden

haydi kalın SAĞLIK VE SELAMETLE....
                            haceli
                            garan 8.16dan 7.94 e gevşeyip ordan 9.04 e gittiğinde bu taraf ne olur
                            garanda beklentim buydu gündüzde didimya sen bunu bu tarafa uyarla

Yorum

• kani
                              Tecrübeli
                              • 26 Kasım 2010
                              • 1084

mgatsby Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                              abi gözünü seveyim bize de öğret bu işi... Neye bakıyon nasıl anlıyon hangi indikatöre bakıyon da biliyon bu mereti anlamadım getti.. O kadar calışıyoz gene yok....komplexe girdim walla... Biliyom böyle bişey istemeye hakkımız yok. Emme...eyice ayrıntıya girmesen de bi ipucu bari ver abi...deki şuna dikkat edin... Şuraya eyi bakın de oraya yoğunlaşalım abi...çünkü sen burda olmayınca yalpalıyoz.. Düşüyoz kalkamıyoz..
                              sİzİ Çok İyİ anliyorum sayin mgatsby ama o formulun genele yayildiĞini dÜŞÜnmek bİle İstemİyorum facİa olur formulu veren kİŞİ İÇİn bİndİĞİ dali kesmesİ demektİr bu
                              genede eĞer bu İŞİn sirri verİlecekse memnunİyyetle ve sİzİnde dedİĞİnİz gİbİ duacisi oluruz ;)
                              oturma münkir ile alırsın sancı tutarsın pas paklamaz her kalaycı

Yorum

• Bear_Bull
                                Spread Trader
                                • 09 Şubat 2009
                                • 773

Takas ı ,,

vob
                                varant
                                hisse spot hepsi birlikte takip edemeyeceğinize göre boşa takip ediyorsunuz.

aynı kurum içinde açılan yeni + - pozlarıda göremiyorsunuz fazla olan taraf gözüküyor.

endexi götüren hangi hisselr
                                25/5/2012--- 54000 //// 10/10/2012---68500 değisimler http://shar.es/5Evwi

büyüklerin oynadığı hangi hisseler
                                54000 den endexi 68500 e taşıyan hisseler http://pic.twitter.com/3rdHyapq

TEB ne oldu arbitrajdan yedi dayağı bu vade dediğim gibi poz. çoğaltamadı.
                                kaldı öyle 21000 pozlarda. Bankaların hızlı ayrışması hala zarar yazdırıyordur.

sonuç olarak bizler gibi spekülatif işlem değil sürekli korunmalı
                                arbitraj veya hedge olarak poz taşıdıklarından sizde detaylara ulaşamayacağınızdan takip etmek mantıksız.

gün içi 200,000---250,000 işlem gören piyasanın akşam sadece net olarak kalan 20-25,000 adedini görüyorsunuz.

gün içi al-sat lardan Stop patlatıp kar alanların maliyetlerini hesaplayabiliyor musunuz ? hayır.
                                o zaman boş işler.

ben yazmaktan bıktım artık.

BEAR_BULL ABİ günaydın... bi gel hele ayşamdan beri yolunu gözlüyom

bişey soracağım

abi bu MERİL inki yeni poz değil mi ? CREDİT inki yeni poz değil mi ?

bunlar hep yeni açılan pozlar değil mi ?

eğer öyleyse günlük APSD neden 5-6000 olmadı da... 500 oldu ?

bi ara senin söylediğin, ortalıkta saatli bumba gibi dolanan görünmeyen 150.000 civarı pozisyon var diyordun

yoksa onlardan mı kapamalar bunlar

yoksa PEGA '' meril in altındaki diğer lönklerin hepsine bak, poz kapamadır... 20.000 eksi 9500... 10500..işte kafa kafaya oldu...''

KÜÇÜK BOĞALARIN elindeki 10.000 lönkü PY zimmetine geçirdi... KÜÇÜK AYULARIN elindeki 10.000 cortuda PY zimmetine geçirdi....

bu hamle ile mi diyosun
                                Meşhur bir filozofa: - "Servet ayaklarınızın altında olduğu halde neden bu kadar fakirsiniz?" diye sorulduğunda: - "Ona ulaşmak için eğilmek lazım da ondan" demiş. :)

Yorum

Working...
                                X

Debug Information