günaydın hayırlı cumalar
KURBAN BAYRAMI geliyor.. Kurban Bayrami KUZU senligine davetlisiniz..
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
83500-600 üstünde şort önermem. Bu 84625 in yıkılacağı anlamına gelir bence.egelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbugün 83100den başlayarak her 200 puanda bi şortlamayı düşüniürümmm stratejim buI'm gonna make him an offer he can't refuse!
Yazdıklarım asla kat'a zinhar yatırım tavsiyesi değildir.
Yorum
-
83300den başlecem şortlamaya ve takribi saat 14-15 gibi başlecem ve hafta sonuna cort gircen diye düşünüyorumegelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbugün 83100den başlayarak her 200 puanda bi şortlamayı düşüniürümmm stratejim bu
Yorum
-
E eline sağlık güzel duriy.arkadaşlar nötr alandayız kısa daha erken gibi bende.PEGA_SUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstertaka abi
benim 15 lik grafiğe bak... göriymisin
bu 850 yi geçmez... ağzını yukarı açmazsa geri gelebiliriz
5 lik aşşa çünkü.... yukarı dalmasını yapıyor olabilir
yapmıyosa bize fena dalar namıssızŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
Şort aç top mermisi at dibi bulunca long aç özür dilettir. Skender mahlukatına her yol mübah. k24gundwane Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSuriye ordusunda tanıdığı olan var mı..
Insider treading heeesabı..
I'm gonna make him an offer he can't refuse!
Yazdıklarım asla kat'a zinhar yatırım tavsiyesi değildir.
Yorum
-
sende kenara çekil oynama o zaman,teknik zorunluluk bazen her yolu denettirir.kimse kimseyi gel burda oyna diye zorlamadığına göre biligine başvur.bence gereksiz sitem bunlar.thebaboli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterŞort aç top mermisi at dibi bulunca long aç özür dilettir. Skender mahlukatına her yol mübah. k24
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
Yorum