ne adam gibi yükseldik nede adam gibi düşüyoz olan bi halt yok olduğumuz yerde volalite yapıyoz buda maldan çıkma yöntemlerinin en önemli özelliklerinden biridir.bu kadar poz karşılıklı şişiriliyo ve aradaki gerçek poz gizleniyo buda palanın yeni taktiğidir.geçenlerdede benzerini yapmıştır emme takaya külü zor yutturur.poz filet durum olumsuz yön kararsız indi ve ho döğüşü devamdayız.
KURBAN BAYRAMI geliyor.. Kurban Bayrami KUZU senligine davetlisiniz..
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
-
oooovvv...
2000 dene daha cort basmış... hiç iyi olmadı bu
ve yekünde 2800 lere ulaştı ki.... o rakama ulaştıklarını hiç görmedim 1 senedir
korkarım ki aynı NİSAN 2012 de yaptıkları gibi yapacaklar...
yurtdışı kötü iken kaldırıp kaldırıp tahtaları... yurtdışının bugünkü gibi iyi günlerinde basacaklar malları milltein tepesine
Yorum
-
bu deyyus bu kadar malla inecekse buyursun bende en azılı ayu olurum,iniş teknik sebeblerdendir.heheh

yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
83450 Israrım okla işaretlenen nedendir.bi türlü üstünde kalınamamasıdır.
Yorum
-
DAX a bak hele yaw... 4 saattir takıldı kaldı o 25 ePEGA_SUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbizim iş DAX ın 7325 ine bakar
üstünde çok ayu telef olur... çoookkk
ilk TACİZ ATIŞI... bi garipti... cartdiyegeldi 7318 den 337 ye kadar...
cavlat olum, durma
ne var ki orda, ben öylesine kabala SALLADIYDIM.... sallamaz olaydım
çenemin yayına tükürem
Yorum
-

dün akşam yarın öğlen satış yeriz bende 82500den kapanırın didimdi ama açıklayamadımdı açıklayem
kırmızı yeşil kesişmesi öğlen gelmiş 83325den (üstte okla göstertilen
altta ise ilk ok al virdiği yer 2.ok saat (teyitli) olduğu yer
83700 den aşşa kaymasa eyiyymiş emme möim deel yarın 81900den uzaruk nasip olusa
gündüz işyerinde ibs açılmiür fortinet diye bişey va bele akşamdan bakıp göz kararı ayarliürüz
Yorum
-
PEGA_SUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterPASTA....
yukardaki yorumum geçerlidir

bakalım CİTİ kurtarabilecek mi PİYASAYI ?
haydin iyi akşamlar
sv. Pega'm, senin takip ettiğin kurum Törkiş deelmiydi ?
O'da cort tarafında görünüyor
Yorum

Yorum