KURBAN BAYRAMI geliyor.. Kurban Bayrami KUZU senligine davetlisiniz..
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
-
650 deyim ben ..PEGA_SUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterşimdi lönk kapamalarıda 83625 e yazılmışsındır sen...
çok gavursun çoookkkkyatirim tavsiyesi degildir ...
Yorum
-
onu dün dimeyi unutmuşum buraya.... ama TAKA ABİ ye didimparadigma Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterpega , eksperim yok ama cok iyi gidiyon soyliyiverim dedim , ama su turkis shorttu ya 1400 tane dusecek bu dedin ... o tutmadi ama , aksine yukari depti ...fark ettin demi ? ..oradaki analizi tekrar gozden gecirmek lazim ...
düşecek dedik emme cort açtık mı, açmadık... lönk kovaladık
dün 450 dene kapatmıştıya cortu.... unuttum buraya dimeyi emme
taka abi şahittir
long maliyetleri 82800 civarında, sabah oralardan kapanmıştır yine, byük ihtimal ile
öyle körü körüne de peşinden gitmiyoz
anında dakkada duruma göre B-C-D-E planlarını devreye sokuyoz gördüğün kimin
Yorum
-
83450 tehlikeli her yön için tikkatli olun emme daha gısa diyemedi sistem pegaylan baktığımız.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
pegam doğru söyler hatta 900-950 dünden uzama pilanımızı tam yarım saat telde teyitledikti.PEGA_SUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteronu dün dimeyi unutmuşum buraya.... ama TAKA ABİ ye didim
düşecek dedik emme cort açtık mı, açmadık... lönk kovaladık
dün 450 dene kapatmıştıya cortu.... unuttum buraya dimeyi emme
taka abi şahittir
long maliyetleri 82800 civarında, sabah oralardan kapanmıştır yine, byük ihtimal ile
öyle körü körüne de peşinden gitmiyoz
anında dakkada duruma göre B-C-D-E planlarını devreye sokuyoz gördüğün kimin

Yorum
-
Kolayı var sen şimdi vereceğim hesap numarasına parani aktariyosun.. Sen sadece analiz yapiyosun gerisine karışmıyorsun ;) anlaştıkPEGA_SUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterşimdi lönk kapamalarıda 83625 e yazılmışsındır sen...
çok gavursun çoookkkk
Yorum
-
dünkü şu pastayı nasıl yorumladınız ?taka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdünkü pastayı merak edenlere doğrusu.

spottaki hareketle birleştirince
AKKIZ ı akbank kaldırdı spotta... onun yerine vob da cort açtı
GARAN ı garanti bankası kaldırdı spotta... onun yerine vob da cort açtı
İŞC yi işbankası kaldırdı... bunun ihtiyacı yok HEDGE ye... bu istediği yere döner
satışlarda da CİTİ nin malları vardı, birazcık büyük ihtimal ile
CİTİ de spotta giden mallarının yerine vobda lönk açtı
bu ne demektir
henüz daha orta vade için yukarı yön net deil...
TEPKİ içerisindeyiz hala...
2000 pivanlık tepkiye GAVUR oynar mı ? OYNAMAZ...
o yüzden kenardan izliyorlar, bizimkiler tekniği tamamlıyorlar
karar netleştiğinde dalarlar bi tarafa merak etme
Yorum
-
saatlik son durum böle bende.
Yorum
-
hangi TEKNİK bu ?PEGA_SUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhenüz daha orta vade için yukarı yön net deil...
TEPKİ içerisindeyiz hala...
2000 pivanlık tepkiye GAVUR oynar mı ? OYNAMAZ...
o yüzden kenardan izliyorlar, bizimkiler tekniği tamamlıyorlar
yokardan 10 gho nın altına giren fiyetlerin, tepki ile aşşaaadan 5 gho ya gitmesi TEKNİĞİ....

okeee...
gördün nü ?
bu 83400 ün üstüne oturursak... yön yokarı devam edecek
oturamazsak
şekilde de görülüyor.... NİSAN-MAYIS 2012
anlaştık
Yorum
-
83000 bin -82875 artık görülmemeli okarı gidecesek.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
-
ana günlük sistemde 82925-83300 bölgesi nötr alan olup üstü ve altı tirend anlamına gelir.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
-
yalan söylediğim vaki değildir zaten ABİ detaka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterpegam doğru söyler hatta 900-950 dünden uzama pilanımızı tam yarım saat telde teyitledikti.

pilan didinde, pilaf aklıma geldi....
karnım acıkmış yaw
liono ne var dostum menüde böyün ?
çok süper akılmış.... anlaştık,Koala Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKolayı var sen şimdi vereceğim hesap numarasına parani aktariyosun.. Sen sadece analiz yapiyosun gerisine karışmıyorsun ;) anlaştık
emme bi sorun var
benim para, O YÖNTEMLE GİTMEZ... direk interpol pc lerinde görerler
tırınan elden gitmesi ilazım
bear_bull abi...
2 tır gönderirmisinabi..., para taşıyacaaz da

ekleme : 225 e çektim, onuda vermedi PALA... k24
başladı.... biiiirrrr
Yorum
Yorum