KURBAN BAYRAMI geliyor.. Kurban Bayrami KUZU senligine davetlisiniz..

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • EKaya
    Aktif
    • 19 Ağustos 2011
    • 270

ah bogalar sizi ahh...

Yorum

• ayhan53
      Rallici Başkan
      • 27 Nisan 2009
      • 2657

[B][SIZE="3"][FONT="Arial Narrow"][COLOR="navy"]TÜRKÜM, DOĞRUYUM, ÇALIŞKANIM, VARLIĞIM TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
      M.K.ATATÜRK[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B]

Yorum

• taka
        Kıdemli
        • 22 Eylül 2009
        • 3774

ula pegam bize ne fiyet ne hedef lazım biz iddia oynamıyoz palanın kanatlarında sörf yapıyoz o nire biz oraya.ister hedef feza ister yerin dibi farketmez yane.
        ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.

yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
        sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
        müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.

Yorum

• egelii
          Tecrübeli
          • 25 Ağustos 2011
          • 2961

egelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          anca 82800 olmuş orti
          cort nan yatar bu
          ülee tam kapanışta seetli sat vemiş emme velakin 82500 e anca gevşer gibi duruir

Yorum

• PEGA_SUS
            Yasaklı
            • 21 Ağustos 2011
            • 2790

ülee tam kapanışta seetli sat vemiş emme velakin 82500 e anca gevşer gibi duruir
            dostum sen nerden bakıyosun bu icada ?

ne saatliği sat vermesi... bi anlat bize hele yaw

bizim 1 likler bile SAT vermemişkeleme, bu naham bi saatlikmiş yaw

Yorum

• VIX100
              Tecrübeli
              • 03 Kasım 2011
              • 1945

ben eksper ve lifestyle ın tarafındayım pegacııım
              oh pity pity,care'em all so pity,tear is the last thing,gymnastic

Yorum

• PEGA_SUS
                Yasaklı
                • 21 Ağustos 2011
                • 2790

flamencopuro Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                ben eksper ve lifestyle ın tarafındayım pegacııım
                bizde o taraftayız ya dostum...

PEGA_SUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                dow yıkılıyoooooooo....
                bu İPTAL... yıkılan neyi yok amk...

dow toplar, zabaada bi 20 fıçır atar.... huuoopp al sana artı açılış

oda sana eder en fazla 875 veya 900

oralardan bi yerlerden kapanmaya çalış

sistemlerde henüz SAT veren hiç bir yer yok...
                şuan için PİYASA da en azından bizim İMKB ve VOB da

yukarı yön daha, ( hatta bayağı) kuvvetli ihtimal...

duruma sabah tekrar bakacağım emme

sabah 828xx veya 829xx li rakamlardan LÖNK olmaya çalışacağım

sonra 83225 (veya o saatlik barda kaça geliyorsa, 200 günlüğü ) takip edecem

onun 25 puan üstü yandımı... 83500-600 kesin görülür...

o yüzden size tavsiyem

yarın zabah saatlerinde 828xx--829xx yakalayabildiğiniz yerden bi cortları filetlemeniz

VALLAHA düşmez bu anasını sattığım yine yaa k24
                özellikle elini bildiğim paradigma abi, KOALA Hanım ve Manif olmak üzere tüm CORTÖRLER...

herkeş anladı mı ? k24

sorun yok değil mi ?

anlamayan varsa bi ta anlatıyım.... yatacaam yoksa

Yorum

• egelii
                  Tecrübeli
                  • 25 Ağustos 2011
                  • 2961

dostum sen nerden bakıyosun bu icada ?

ne saatliği sat vermesi... bi anlat bize hele yaw

bizim 1 likler bile SAT vermemişkeleme, bu naham bi saatlikmiş yaw
                  ibs dennn
                  kendime göre 3-5 çizik attım ona bakiürrüüm
                  buna göre al sat yapiürümm
                  az erkenn alıp erken satiürümm emme şuana gadar zarar yazmadı netcede
                  seetlik sat vemiş ve 82500 e gevşecek diür
                  özellikle öğlen

Yorum

• PEGA_SUS
                    Yasaklı
                    • 21 Ağustos 2011
                    • 2790

82500 hemi

bana göre imkanı yok gibi duruyor emme

yinede aklımın bi köşesinde duracak... sağol dostum

ZABAH OLA, HAYROLA BAKALIM

iyi geceler

Yorum

• paradigma
                      Tecrübeli
                      • 19 Haziran 2009
                      • 1088

aşşa köy esnaflarından SARI SAÇLI ARTİZ OĞLAN HATE... nin

dji 13650 civarını test ettikten sonra şu ana kadar en düşük 13360 civarına kadar düşüş kaydetmiş durumda.,,yukarıdada belirttiğim gibi 13338 en yakın ara destek civarından dow da ani bir yukarı atak gelebilir.beklentim 14100-14500 aralığı şeklindedir..,,hedef beklentim ise 14100 olarak belirledim.,

analizi yanında İMKB yaptıydı onu bulamadım

en fazla 655xx .... sonra hedef yukarı şeklinde ilişmişti gözüme bişeyler

65500 ü geçtim... 66 nın altına dayanamadı PALA sürdü yine

analizlerini unutmuyoruz..

birde şu cml dostumuzun grafikleri var

ne tekniği olduğunu bilmiyorum emme

hoşuma gidiyor bu grafikler, boş adam değil ki

200 kişinin poz açtığı cort24 e koyacak kadar kendinden eminse...

TEKNİK ALTYAPISI sağlamdır....

.
                      .

baboli...

bu dostumuza bi selam be canım sana zahmet...

desekte

stock usta da

67500 hedefime geldik, longları kapatarak kısa vadeli trade'leri tamamladım.
                      artık yatay bandın aşağı kırılmasını bekliyorum. 83075'ten daha uzun süreli short açtım. hedefim önümüzdeki hafta imkb100'de 63500 civarı.

böyle dimiş

vay azına kesiyim, yine kaldık arada... ekmek çıkmadı yine, o kadar okuduum yirlerden

dövecen bu TEKNİKÇİLERİN hepsini ya
                      takip ettigim kadari ile stock unda trade i basarilidir, isabetli ongoruleri vardir ...o da short girmis ... beni endiselendiren ise eksperimin hala longda olmasi ...o yuzden yarin dedigin yere yazilip kapanmaya calisayim bakalim ...
                      yatirim tavsiyesi degildir ...

Yorum

• taka
                        Kıdemli
                        • 22 Eylül 2009
                        • 3774

ibs dennn
                        kendime göre 3-5 çizik attım ona bakiürrüüm
                        buna göre al sat yapiürümm
                        az erkenn alıp erken satiürümm emme şuana gadar zarar yazmadı netcede
                        seetlik sat vemiş ve 82500 e gevşecek diür
                        özellikle öğlen
                        işlerin bizde erken palada geç olmasının önüne geçmek zordur,zira pala tır çeviriy bizler ise mini cooper olay bundan kaynaklıdır.

yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
                        sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
                        müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.

Yorum

• taka
                          Kıdemli
                          • 22 Eylül 2009
                          • 3774

sevgili paradigma kimseyi takiplemeyin cızıklarınızı takipleyin radikalcada uygulayın.inanın kazançlı çıkan siz olursunuz.

Yorum

• PEGA_SUS
                            Yasaklı
                            • 21 Ağustos 2011
                            • 2790

FIÇIRLAR çok eksi gibi geldi

cortlar kapatmaları yazmadıysanız.... bi bekleyin hele

Yorum

• taka
                              Kıdemli
                              • 22 Eylül 2009
                              • 3774

dünkü pastayı merak edenlere doğrusu.

Yorum

• YALNIZ EFE
                                Çalışkan
                                • 20 Ağustos 2011
                                • 467

günaydın,bol kazançlar.

Kod:
                                VOB, POZISYON AKTARIMI VE BORSA ILE ILGILI UCRETLERLE ILGILI BAZI GENELGE MADDELERINDE DEGISIKLIKLER YAPTI          

VADELI ISLEM VE OPSIYON BORSASI (VOB), 2005/5 VE 2005/9 SAYIL BORSA 
                                GENELGELERININ POZISYON AKTARIMI VE BORSA ILE ILGILI UCRETLERE ILISKIN 
                                MADDELERINDE DEGISIKLIK YAPILMASI HAKKINDA BIR DUYURU YAYINLADI.

2012/159 SAYILI GENELGE ILE 2005/5 VE 2005/9 SAYILI GENELGELERIN 
                                POZISYON AKTARIMI VE BORSA ILE ILGILI UCRETLERLE ILGILI MADDELERINDE 
                                DEGISIKLIKLER YAPILMISTIR. 

BORSAMIZIN 2005/5 SAYILI GENELGESININ "POZISYON VE TEMINAT AKTARIMI" 
                                ILE ILGILI 8 NO'LU MADDESI ASAGIDAKI SEKILDE DEGISTIRILMISTIR:

"8. POZISYON VE TEMINAT AKTARIMI
                                …
                                POZISYON VE HESAP AKTARIM ISLEMLERI SEANS SAATLERI DISINDA GERCEKLESTIRILIR.

MUSTERININ TALEBI, ILGILI UYELERIN ONAYI VE GEREKCENIN GENEL MUDURLUK 
                                TARAFINDAN UYGUN BULUNMASI HALINDE BORSA MUSTERININ POZISYONLARINI BIR 
                                UYEDEN BASKA BIR UYEYE TRANSFER EDEBILIR. BU SEKILDE YAPILAN POZISYON 
                                AKTARIMLARINDA BORSA TARAFINDAN AKTARIMA KONU POZISYONLARIN PARASAL
                                 BUYUKLUGUNUN YUZ BINDE 8'I ORANINDA "POZISYON TRANSFERI UCRETI" 
                                POZISYON AKTARILAN UYEDEN ALINIR. POZISYON AKTARIMININ ZARURI OLDUGU
                                 HALLER BU KAPSAM DISINDADIR. PARASAL BUYUKLUGUN HESAPLANMASINDA 
                                AKTARIM ANINDA GECERLI OLAN GECICI/GUN SONU UZLASMA FIYATLARI ESAS 
                                ALINIR. YABANCI PARA BIRIMI CINSINDEN ISLEM GOREN SOZLESMELERE ILISKIN 
                                HESAPLAMALARDA AKTARIM ANINDA GECERLI DOVIZ KURU BILGISI DE KULLANILIR. 
                                BU SEKILDE HESAPLANAN UCRETLER 2005/9 SAYILI "MALI ISLERE ILISKIN 
                                ESASLAR" GENELGESINDE BELIRLENEN USUL VE SURELERE GORE BORSAYA ODENIR.

"POZISYON TRANSFERI UCRETI" DISINDA POZISYON VE HESAP AKTARIMINA 
                                ILISKIN UCRETLER, TAKASBANK TARAFINDAN UYELERDEN AYLIK BAZDA TAHSIL 
                                EDILIR. BORSA VE/VEYA TAKASBANK DOLAYISIYLA OLUSAN MADDI HATALAR 
                                SONUCU YAPILACAK POZISYON AKTARIMLARI ICIN ILGILI UYEDEN HERHANGI
                                 BIR UCRET ALINMAZ."

BORSAMIZIN 2005/5 SAYILI GENELGESININ "HATALI ISLEM DUZELTMELERI" ILE 
                                ILGILI 8.1 NO'LU MADDESI ASAGIDAKI SEKILDE DEGISTIRILMISTIR:

"8.1 HATALI ISLEM DUZELTMELERI
                                …
                                HATALI ISLEM DUZELTMESINE ILISKIN UYGULAMA ESASLARI ASAGIDAKI GIBIDIR:

VOBIS'E GIRILEN EMIRLER SONUCUNDA KISMEN YA DA TAMAMEN HATALI OLARAK
                                 GERCEKLESEN ISLEMLERE ILISKIN HATALI ISLEM DUZELTMESI TALEP EDILMESI 
                                DURUMUNDA EK 1'DE YER ALAN BASVURU FORMUNUN; HATALI OLARAK GERCEKLESEN 
                                VE TEKNIK SEBEPLER DOLAYISIYLA TAKASBANK SISTEMINDE DUZELTILEMEYEN OZEL 
                                SARTLARA TABI POZISYON TRANSFERI ISLEMLERINE ILISKIN HATALI ISLEM 
                                DUZELTMESI TALEP EDILMESI DURUMUNDA EK 2'DE YER ALAN BASVURU FORMUNUN 
                                UYE TARAFINDAN DUZENLENEREK YAZILI OLARAK VE/VEYA BORSA ISLEMLERI 
                                YETKILISI TARAFINDAN ELEKTRONIK POSTA YOLU ILE BORSAYA ILETILMESI 
                                GEREKMEKTEDIR. FARKLI UYELER NEZDINDEKI HESAPLARIN OZEL SARTLARA TABI 
                                POZISYON TRANSFERI ISLEMLERI KAYNAKLI HATALI ISLEM DUZELTMELERINE KONU 
                                OLMASI DURUMUNDA HER IKI UYE DE EK 2'DE YER ALAN BASVURU FORMUNU DUZENLER. 
                                HATALI ISLEMIN GERCEKLESTIGI SOZLESMENIN BORSA TARAFINDAN ILAN EDILMIS 
                                OLAN SON ISLEM GUNUNDE HATALI ISLEM DUZELTME BASVURUSU YAPILAMAZ.
                                …"

BORSAMIZIN 2005/9 SAYILI GENELGESININ "BORSA ILE ILGILI UCRET VE GIDERLER" 
                                ILE ILGILI 3 NO'LU MADDESINE ASAGIDAKI SEKILDE EKLEME YAPILMISTIR:

"3. BORSA ILE ILGILI UCRET VE GIDERLER
                                ...
                                	20. POZISYON TRANSFERI UCRETI ..."

BORSAMIZIN 2005/9 SAYILI GENELGESININ "UCRET VE GIDERLERE ILISKIN ACIKLAMALAR" 
                                ILE ILGILI 4 NO'LU MADDESINE ASAGIDAKI SEKILDE EKLEME YAPILMISTIR:

"4. UCRET VE GIDERLERE ILISKIN ACIKLAMALAR
                                ...
                                	4.20. POZISYON TRANSFERI UCRETI
                                POZISYON TRANSFERI UCRETI "TAKAS VE TEMERRUT ESASLARI" GENELGESINDE BELIRTILDIGI GIBIDIR. ..."

BORSAMIZIN 2005/9 SAYILI GENELGESININ "ODEMELERLE ILGILI ACIKLAMALAR" ILE ILGILI
                                 6 NO'LU MADDESINE ASAGIDAKI SEKILDE EKLEME YAPILMISTIR:

"6. ODEMELERLE ILGILI ACIKLAMALAR
                                ...
                                ODEME TURU	HAVALE/EFT DEKONTUNDA YER ALACAK ODEME KODU
                                VOB - POZISYON TRANSFERI UCRETI	PTU
                                ..."

BORSAMIZIN 2005/9 SAYILI GENELGESININ "ODEME SURELERI" ILE ILGILI 9 NO'LU MADDESINE
                                 ASAGIDAKI SEKILDE EKLEME YAPILMISTIR:

"9. ODEME SURELERI
                                ...

TAHSILAT TURU	SON ODEME TARIHLERI
                                POZISYON TRANSFERI UCRETI	IZLEYEN AYIN 10'UNCU ISGUNUNE KADAR ODENIR.

..." 

UYELERIMIZIN VE YATIRIMCILARIN DIKKATINE SUNULUR.

-MATRIKS-

Yorum

Working...
                                X

Debug Information