Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
KURBAN BAYRAMI geliyor.. Kurban Bayrami KUZU senligine davetlisiniz..
köprü geçilemesede kenarına gelmiş deyyus,bakalım yarın köprüye girdiğinde ağırlığından yıkılacakmı yoksam geçip koşturacakmı.hayırlı akşamlar.
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
[B][SIZE="3"][FONT="Arial Narrow"][COLOR="navy"]TÜRKÜM, DOĞRUYUM, ÇALIŞKANIM, VARLIĞIM TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
M.K.ATATÜRK[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B]
zabanan 82700 aça bu
bende 83 üstü cort kovalarım yarın
paşam 83 üstü olur-olmaz bilinmez.
lakin long olsan nire gider bu? cort eyi..teminatını ayarlayan agalar, uygun cortlarla iyi para yapar.
ben malaklık yapıp longlarımı 84.400-500 den vermedim. onu da geçtim 83.900 gördü vermedik.
Eeeeee teee 81.500 lerde stop koymak zorunda kaldık..
piyasa her geçen gün zorlaşıyor sanki. uygun ortam oluşana kadar, dolarda kalmak mantıklı gibi..
paşam 83 üstü olur-olmaz bilinmez.
lakin long olsan nire gider bu? cort eyi..teminatını ayarlayan agalar, uygun cortlarla iyi para yapar.
ben malaklık yapıp longlarımı 84.400-500 den vermedim. onu da geçtim 83.900 gördü vermedik.
Eeeeee teee 81.500 lerde stop koymak zorunda kaldık..
piyasa her geçen gün zorlaşıyor sanki. uygun ortam oluşana kadar, dolarda kalmak mantıklı gibi..
hay senin diyecem MANİF sana la
15-20 gün tuttun vermedin.... birde, bizim LÖNK e girdiğimiz 81,5 tan stop mu oldun
vallahi üzüldüm dostum
emme iyi bi küfürü hak etmişsin... sorsana olum bana, kontürün mü yok k24
15-20 gün tuttun vermedin.... birde, bizim LÖNK e girdiğimiz 81,5 tan stop mu oldun
vallahi üzüldüm dostum
emme iyi bi küfürü hak etmişsin... sorsana olum bana, kontürün mü yok k24
aga kontrat yükümü az çok bilirsin...1500 puan kâr almadık, full poza..d*** gibin kaldık..
1300 zarar yazddık...
fikrim sabit, vobda her geçen gün para kazanmak zorlaşıyor. bu böyük abiler durulana kadar kenarda beklemek evladır. Kuzu gibi bir kurdu yiyen piyasa bizim gibi solucanları ezer geçer.
gidip fx-gold oyna daha iyi nazarımda...Ve bu piyasa not-mot dinlemez..not artsın, görürsün 5000 puan aşağı basar bunlar, o kadar çirkefleşti..
Zar-zor bir araya getirilen teminatı heder etmemek adına bir süre tribüne çekiliyorum.
Sular durulsun, bakış netleşsin topa girerik..
aga kontrat yükümü az çok bilirsin...1500 puan kâr almadık, full poza..d*** gibin kaldık..
1300 zarar yazddık...
fikrim sabit, vobda her geçen gün para kazanmak zorlaşıyor. bu böyük abiler durulana kadar kenarda beklemek evladır. Kuzu gibi bir kurdu yiyen piyasa bizim gibi solucanları ezer geçer.
gidip fx-gold oyna daha iyi nazarımda...Ve bu piyasa not-mot dinlemez..not artsın, görürsün 5000 puan aşağı basar bunlar, o kadar çirkefleşti..
Zar-zor bir araya getirilen teminatı heder etmemek adına bir süre tribüne çekiliyorum.
Sular durulsun, bakış netleşsin topa girerik..
1. si zorlaştı neden ? günlük marj daraldı ne vakittir
eskiden günde 2000-2500 net yapardı, neredeyse 1 aydır 1000 puanı geçmiyor...
onuda 7-8 saat 200 pivanda bekleyip, 10 dakkada vurup geçiyor
yakaladın yakaladın... yakalamadın gitti
2. tepişen BÜYÜK ABİ falan yok
şuan en sakin zamanları... birgün açıp öbirgün kapatıyorlar
sen mayısta EFG nin künde 30.000-30.000 açtığı günleri görmedin heral
ve piyasa TEKNİK olarak her daim aynı şiyleri yapıyor
1 tane oyun sitili var, çözebilirsen kaldırsın malı
Yorum