akşamki yazdığım 84300-500 gelmemiş bende 83700den kısaldım çorbe çıksın 400 gibi kapaten
KURBAN BAYRAMI geliyor.. Kurban Bayrami KUZU senligine davetlisiniz..
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
eh be pegam kolaymı endeksi ayakta tutmak adam göçenlere karşı teraziyi mecbur doğrultmaya.heheŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
evropadan gelecen habarlar dalgalanmayı arttıracak gibi görüntü versede eğer bi okkalı kötülük çıkarsa teknik neyin bakmayın derim.

ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
adam dime şuna abi yaw...taka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstereh be pegam kolaymı endeksi ayakta tutmak adam göçenlere karşı teraziyi mecbur doğrultmaya.hehe
o adamsa biz neyik, azına kesiyim
Yorum
-
550 fletledim az yukardan bidaa basmak içünegelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterakşamki yazdığım 84300-500 gelmemiş bende 83700den kısaldım çorbe çıksın 400 gibi kapaten
Yorum
-
özür pegam kızma yahu bilinmeyen nesne belkim en dorusu.PEGA_SUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteradam dime şuna abi yaw...
o adamsa biz neyik, azına kesiyim

ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
-
Ben mahlukat diyorum sizin palanizataka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterözür pegam kızma yahu bilinmeyen nesne belkim en dorusu.

Yorum
-
pala çokk pis oyunda ama ne....ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
-
heralde yani... 575-600 çalışırken internetimi kesti palataka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterpala çokk pis oyunda ama ne....
geldim ki 475 olmuşuz...
zaten hemen anlıyorum, internet kesildiyse bilki bi hareket çekecek ALLAH BELAMI versin bak, yalan değil
neyse VIN dan bağladım...
bunuda keste görüyüm, şerrefsiz
Yorum
-
sana dediğm kısada 5 mn ve günlük expert kısada diğerleri halen alda.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
-
17:00 USD Yeni Ev Satışları 380K 372K
17:30 USD Benzin Stokları -1.407M
17:30 USD Ham Petrol Envanterleri 8.534M
19:15 USD Chicago Fed Başkanı Evans ın Konuşması
20:00 USD 5-Yıllık Tahvil İhalesi 0.708%ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
Yorum