pegam L1 çoookkk ünemli altı üstü diye bak direm.bencez 84125 gısaladım emme 925 gapadım.şimdi formasyon onayını beklirem bilgine.
KURBAN BAYRAMI geliyor.. Kurban Bayrami KUZU senligine davetlisiniz..
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
-
EDİYOM abi... 975 i geçince lonkladım 100 den kapadım... apsd azalınca biraztaka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterpegam L1 çoookkk ünemli altı üstü diye bak direm.bencez 84125 gısaladım emme 925 gapadım.şimdi formasyon onayını beklirem bilgine.
lonklıyacaam, dow aşşa geliyo... cortlasam düşmüyo... k24
bi destekli sööööyüm la şu PALA ya...
neyse daa bugün geçti... işlem yapılmaz
yüksek kaldıraç ile CORT kalmayın millet... adam urusbu çocuğu...
en az pazartesi 15:00 e kadar daha zorlar yukarıları
ah ooo öğlen arası 83200 LERDEN LÖNKÜ nasıl kaçırdım... ona yanıyom hala
Yorum
-
Şu batan büyük şirketlere bir örnek versene..

TR den mi bahsettin ki..
***hocam tabiki TR den bahsediyoruz...büyük derken sen sanırım koç sabancı ayarında kurumsal firmaları kastediyorsun.
benim büyük dediklerim yıllık 50 milyon TL-250 milyon TL cirolu firmalar
zaten bu bant aralığında ki firmalar ekonominin ağır yükünü çeken firmalar.
örnek olarak vermem doğru olmaz
ama daha önce bu forumda ismi geçen fi yapı ve kc grup firmaları en başta gelen firmalar.
onun dışında özellikle inşaat sektöründe hakedişlerini alamayan çok sayıda firma battı veya batmak üzere
birebir bu işin içinde olduğum için rahat rahat bunları söyleyebiliyorum.
syg.
Yorum
-
bak hele naaptı DAX grafiğini...PEGA_SUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterDAX i nin son halinide veriyim...

sabah görülen en yüksek nereye dokunmuş bakın...
bu MACD da kafayı aşşa çeviriyor, ( kırmızı dikdörtgen ) içinde...
DALAVERE lazım bu piyasaları yukarı götürebilmek için....

yukarı açtı tekrar MACD ın azını... yeşile çevürdü
ama ne DALAVERE si çevürdüler, hala haberim yok...
Yorum
-
pegam ölen verdiğim iki hoya bak hele 5 mn de baya kıvamlaşiy,habar evropadan gelebilir.uzunlar çok heves yapmasın.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
ecb habarları basiymi ne.hehehe,bas ula palacan gırmızı gapanış eyidir.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
-
bi cigara püfürtsem nasıl olur dostlar.

ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
-
DOW daki hacme bak... 1 saatte 150 milyon lot....

TEPEDEN dönüş barını atacak heralde bu şerrefsiz bugün... 350 milyon üstünde hacim olursa
büyük ihtimal ile, orta vade de aşşa dönecez...
çünkü tüm borsaların, bugün yaptıkları bu yükselişe hiçbir gerekçe göremiyorum ben...
son ÇOKLU TEPEYE gittiler...
yatırım tavsiyesi deeldir
Yorum
-
bende pazartesi 84050 den şort olacam... şimdi filetokut_val Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterFlat giricem haftasonuna..
iyi tatiller dostlar
pazartesi bakarız tekrar
Yorum
-
Yorum