KURBAN BAYRAMI geliyor.. Kurban Bayrami KUZU senligine davetlisiniz..

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • gundwane
    Tecrübeli
    • 18 Ağustos 2011
    • 1922

JAKO abi walla benim bildiğim bir sonraki krizde hep batacak olacağımızdır..2008 de arkadaşla iddia ya girdik idi..O ekonomiden falan anlamaz fazla..Bu sefer batıyoruz ha ha pozlarında idi..Hiiiçç bişi olmazzz dediğimi iyi hatırlıyorum..

2008 kasım aralık falan..Olası bir yabancı para cinsinden not artışı bu ülkenin önünde mi arkadaş..önünde..
    Bu not artışını bi çokları çok hafife alıyor ama bir çok yabancı fon yatırım yapmak için o nota bakıyor..O yüzden yatırımlarını bizim gibi ülkelere yönlendiremiyor..

Olası bir yatırım yapılabilir notu sonrası borsa yı 80.000 falan kesmez..Ha üstüne ısrarla basarak söylüyorum..48000 kırılmaz buralardan direkt uçarız değil bu söylemlerim..48 kırılsa işler biraz uzar ama yinede dönüp dolaşır yükselir bu borsa..

Her zaman kademeli alım ve satım diyorum..Gülle gibi almaktan bahsetmiyorum..

Temettü vermeden önce 3.17 ye kadar düşmüş idi işc..O zaman da yazdım..Ne bekliyorsun işte..Yüzde 20 al at..

Ama tabi kademeli alımı bilmediğinden KY hali ile full portföy gitmeye de korkuyor..O kadar da karalama kampanyası var ki..

Yorum

• JAKO
      Kalender Amca
      • 30 Mart 2009
      • 561

gundwane, doğru , aynı paralelde düşünmekteyiz. bir not artışı gelecek ve endeks 89 bin dolar olacak. bunlar çok hızlı olacak. ve gümlediğimizi, gümledikten sonra anlayacağız. maksimum iki sene içinde. uyanınca, borç yükümüzün trilyon dolarlarla ifade edildiğini göreceğiz. satılacak bir şeyimiz kalmadığı için, ya kölelik anlaşması, ya teslim olma anlaşması yapacağız. Sevr 2014 veya 2015.
      önceden öğrenenler indirimli fiyattan öğrenir,
      otoriteden öğrenenler özgürlük bedeliyle öğrenir,
      deneyerek öğrenenler etiket fiyatından öğrenir,
      hayattan öğrenenler gecikme zammıyla öğrenir,
      hayattan da öğrenemeyenler boşa gitmiş hayatlarıyla öğrenirler...

Yorum

• TALEBE
        A-YI
        • 24 Ekim 2010
        • 1221

İstinye'de hazine bulmuşlar galiba............

dünya ekside..............

biz uçuyoruz..............
        Gücümüzün 1/10'unu geçen pozisyonlar....riski.....yükseltir.....diye düşünüyorum.....

Yorum

• manif
          Matematikçi
          • 16 Ağustos 2011
          • 752

A-YI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

ky kısa pozda ya...nasıl ellerini kırarım modunda deli gibi alıyor.
          grafik çizme--değer verme--yerine koyma--yok etme

Yorum

• JAKO
            Kalender Amca
            • 30 Mart 2009
            • 561

Dow Jones benim 1.000 puanlık short öngörümü destekleyen bir hareket yapıyor bugün.

Yorum

• mancurya
              Çalışkan
              • 01 Haziran 2012
              • 519

DJ nin kapanışı merak ediyorum doğrusu....

Toparlar sanırım...
              * ''HATİCEYE DEĞİL ,NETİCEYE BAK''........

Yorum

• mancurya
                Çalışkan
                • 01 Haziran 2012
                • 519

A-YI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Ayı (p.) sını Yaz ortasında ninni söyleyip uyutmayamı çalışıyorlar....???
                * ''HATİCEYE DEĞİL ,NETİCEYE BAK''........

Yorum

• küçük_k
                  Aktif
                  • 09 Nisan 2012
                  • 293

küçük_k Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  rakamları karıştırmışım 1000 pointe mal oldu
                  70700 revers
                  71100 ilave şört
                  neyse sonuç itibariyle 71700 ile beklediğim yere geldi... daha fazlası işi bozar...
                  -11796 APDs bence önemli
                  ya ayvayı çiğ yedirecek yada ayva reçeli... 1/2 şört devam
                  bu vob tam bir soygun yeri.... geçmiş graflara bakınca çok basit çok kolay ve milyonları kazanacağim hissi veriyor... ama ne yazık ki gerçekte büyük para bi şekilde KY yi yoluyor... neden yolmasın? adam bir düzen bir oyun kurmuş.. fakir fukaraya yardım etmek... yada kısa sürede malı götürme sevdasındaki küçük yatırımcılara destek iolmak için değil heralde... ben 3-5 darbeden sonra lot sayısını iyice azalttım, sistemli ve sabırlı olmaya çalışıyorum... yinede iskenderden kurtulmak zor....
                  yazdıklarım kuzu melemesidir..dikkate alan kuzu gibi meler,,,

Yorum

• delidayim
                    Katılımcı
                    • 26 Mayıs 2009
                    • 214

Jakol abi netas a bu aksamda bültende onay yok,
                    Bu nasıl bir senaryodur yahu,dunyanın malını verdi 2 haftadır,biliyo onay in gelmeyecegini
                    yazdıklarım kendi düşüncelerimdir,yatırım tavsiyesi değildir.

Yorum

• küçük_k
                      Aktif
                      • 09 Nisan 2012
                      • 293

küçük_k Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      rakamları karıştırmışım 1000 pointe mal oldu
                      70700 revers
                      71100 ilave şört
                      neyse sonuç itibariyle 71700 ile beklediğim yere geldi... daha fazlası işi bozar...
                      -11796 APDs bence önemli
                      ya ayvayı çiğ yedirecek yada ayva reçeli... 1/2 şört devam
                      her zaman bir hikayesi, sebebi vardır iskenderin bu seferde not artırımı geldi ve ayvayı çiğ çiğ yedirdi..
                      bu sabah lökleyerek zararı telafi ettim emme yarına da kızılcık şerbeti mi var acaba...
                      bugün sağlam durdu.. yarında yur dışı kötü diye satıcı çoğalırsa tersine yukarı sürerse şaşırmam...
                      bugün direnip şortcuları telef eden iskender yarında dow a bakıp gaplı aşağı yıkılırsa bu da mümkün...
                      sonuç bobi de zarar kaçınılmaz...
                      sistemli sabırlı ve sakin olmak adına 1/4 long girdim geceye 73bin altındaki işlemler sistemi SAT konumuna sokar...
                      kazancınız bol stresiniz az olsun dostlarım...
                      yazdıklarım kuzu melemesidir..dikkate alan kuzu gibi meler,,,

Yorum

• JAKO
                        Kalender Amca
                        • 30 Mart 2009
                        • 561

delidayim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                        Jakol abi netas a bu aksamda bültende onay yok,
                        Bu nasıl bir senaryodur yahu,dunyanın malını verdi 2 haftadır,biliyo onay in gelmeyecegini
                        Yarın akşam gelir, seans bittikten sonra. Onay gelmemesini ihtimal olarak göremiyorum, sermayesinin otuz kırk misline arsa sattı, nakit sattı, uyduruk fonları sermayeye ilave etmiyor, uyduruk bir bölünme değil, illüzyon değil. Gelmeli. Senetti hiç bir sorun yok. Şimdilik yok.

Yorum

• delidayim
                          Katılımcı
                          • 26 Mayıs 2009
                          • 214

Abi bu aksam yayinlandi bulten,
                          Netas yok,
                          Yarinda bulten yayinlanmaz diye biliyorum
                          Haftada bir kere degilmi bulten
                          yazdıklarım kendi düşüncelerimdir,yatırım tavsiyesi değildir.

Yorum

• kuzu
                            furuşan akıncı
                            • 11 Aralık 2008
                            • 13961

Cobalt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                            Kuzu abi kol kesti mi acaba ? son kurşunu 71500'den atmıştı. üstünde kol keserim demişti diye hatırlıyorum.

NE KOL KESMESI COBALT....lehman oncesi cokuse oynuyorum dedimya 71 500 de...bugun agustostaki arbitraj ucun....elimdeki haziran kadar ilave short furdum....haziranlari uzlasmaya vade sonu.......agustoslari...temmuz 15 gibi ancak kapatirim....

ana yorumum....amerikan secimleri kasim ayi...bunun ucun...o yorumda demistimki....dow 11 200 e inmeliki....o dipten koyacagi tepkiyle....agustos eylul ve ekimi yatay egimli cikisla...kasimi dikey cikisla tamamlayip 14 000 ikili tepeye gelsin ve obama kazansin...

bu yorum nedeniylede 64 000 de girdigim longlardan 67 000 de indim ve shorta basladim...

ben bi macro spekulatorum....slow traderim....kurdugum oyun duzenini hicbirsey degistiremez...risk ve revard onumde....REVARD COK BUYUK...

O YUZDEN....ACIMASIZCA YUKARI SURDU....indirmek ucun...inen indi....beni asla indiremez...kendime ve bilgime ihanet olur....
                            YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
                              furuşan akıncı
                              • 11 Aralık 2008
                              • 13961

vob da oynuyanlara....bunu her 3 yilda bi hatirlatiyorum....

vob ve garan....

vob u hisse gibi dusun...ama soyle...

diyelim 75 000 tl lik garan alacan...ve yatican...kar veya zarar...yaticn ustunde...

bunu garanda yapan adam...ayni para ile vob a girmek...ve margini filan takmamak istiyorsa....

vob da 10 kontrat acabilir ve 7500 tl oder....75 000-7500=67 500...kalir hesapta...bu kalan para marginler ve kademeli furuslar ucundur...

vobda....kaldirac yuvarlak 10 dur...75 000 tl lik garandki her cikistaki kar ve zarar....vob daki 10 kontratla aynidir...

KUZU VOB DA....bu sistemle oynuyor....eksperde oyle....benimle takilan herkes oyle 10 yildir boyle....
                              YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• ihsan72
                                Katılımcı
                                • 13 Şubat 2012
                                • 101

kuzu abim sözünü söyledi , pala bundan sonra ya nennisini buna uyduracak. yada her şey birden güllük gülüstanlık olacak , yunanistana uzaydan yardım gelecek , portekiz ,ispanya v.s . işler yoluna girecek. merkel inadından vazgeçecek. fed şaka yaptım alın size q3 diyecek ...
                                Başarı ayrıntıda gizlidir.Akılları pazara çıkarmışlar herkes kendi aklını almış.

Yorum

Working...
                                X

Debug Information