son sayımınızı grafik olarak atma imkanınız var mı sayın trader38580?
KURBAN BAYRAMI geliyor.. Kurban Bayrami KUZU senligine davetlisiniz..
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
425 teyim abi... beni almadan gitme, gözün sevem abieksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterfazla aşşagı salmadan buralarda dinlenip kapanışşa yakın bir daha vurması lazım...
Yorum
-
yuh...... kessen düşmem oraya boşa beklersin.....PEGA_SUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster425 teyim abi... beni almadan gitme, gözün sevem
Yorum
-
bı fıçırnan, gelmesi lazımda SALMIYOR namıssızeksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryuh...... kessen düşmem oraya boşa beklersin.....
dow açılışta az eksi yakarsa alırım malımı
Yorum
-
Yuh diyorum başka da bişi demiyorum bu kadar dikiz olurPEGA_SUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster425 teyim abi... beni almadan gitme, gözün sevem abi
15:39 da yazdım oraya ben ama vermiyor namıssız.
Lem pega benim bilgisayara virüs mü yolladın
I'm gonna make him an offer he can't refuse!
Yazdıklarım asla kat'a zinhar yatırım tavsiyesi değildir.
Yorum
-
get la... bi tek çizgi sende mi var... bizde eccük biliyok bu ******* gumarınıthebaboli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterYuh diyorum başka da bişi demiyorum bu kadar dikiz olur
15:39 da yazdım oraya ben ama vermiyor namıssız.
Lem pega benim bilgisayara virüs mü yolladın
ve bari ve...eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterzaman....dow acıldıktan ilk 15 dak ...aldın aldın...yoksa yaya yürürsün onca yolu....ha ha ha
na gadan gıymatlı paran varmış PALA... tü nalet gelsin sana
625...
Yorum
-
buyrun. 85200 de sayımın son kısmı exx olurrüzgar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterson sayımınızı grafik olarak atma imkanınız var mı sayın trader38580?
forum dışına çıkmazsa memnun olurum.
Burada yazılanları beyninde özümleme yapmadan uygulayan kişilerin zarar etmesi kaçınılmazdır. Ben daha kendini kurtaramamış acemi bir vobcuyum.MATADOR38
Yorum
-
aha 2011 eylülünde de aynı böyle çizmişti PALA bu grafiği...trader38580 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbuyrun. 85200 de sayımın son kısmı exx olur
forum dışına çıkmazsa memnun olurum.

aşşa köyde (ben bilmiyordum o zamat ) yükselen kama, takoz makoz diyip duruyordu millet
hepiciğimiz şorttuduk... o zaman
ve sonrası malum...
küfürbaz olduk, tüm CORT24 eşrafı olarak...
Yorum
-
Selam keyborsa dostlarım...
Petrol de geri geliyor hadi başlasın artık not arttırımı geyikleri ahahah
bu arada voba giremedim bu seviyelerden ama en kısa zamanda gelicem tekrar aranıza...
Bi kaç özel işlerim var vakit ayıramıyorum ve dün ve sabah long olma fırsatı imiş kaçırdık..
bol kazançlar arkadaşlar'' VOB Finansal Bir Kitle İmha Silahıdır '' Warren BUFFET
Yorum
-
abi... şu vagonlara bi bak hele yaweksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersüre doldu...bu satten sonra anca ücün biri.....ha ha ha
yinemi doluşmuş millet... niye gitmiyo
feda edemmi kendimi.... atlıyom bak
Yorum
Yorum